Back On Track

Publicerat: 2014-12-30 Tid: 21:23:38


Efter 2 veckors vila var jag idag tillbaka på gymmet. Började med löppning på löpbandet och det var rätt tungt om jag ska vara ärlig. Märks att konditionen har blivit något sämre då jag inte tränat men det ska vi ändra på snart. Försökte att koncentrera mig på tvn där Jönssonligan sändes men kände att jag blev lite yr men är ändå glad att jag sprang 2,5 km i rad utan att gå. Det slutade med 35 minuter och ungefär 5 km så är rätt nöjd ändå. Efter löpbandet körde jag slut på benen i några olika maskiner. Var helt slut från springturen och mådde lite halvt illa men försökte ändå så gott jag kunde.
 
Efter passet satte jag mig ner för lite återhämtning genom att dricka massvis med vatten och äta en Questbar. Tänkte unna mig lite så la mig en liten stund i solariet för att få lite färg inför morgondagen. 
 
Imorgon är det nyårsafton och då blir det först jobb till 14.00 och sedan middag med fest hemma hos Jennifer vid 17.00. Kommer bli riktigt trevligt och är sjukt peppad på att klä mig fint i klänning som jag nästan aldrig har på mig. 
 
Just nu sitter jag i soffan med mina katter bredvid mig och känner mig hög på endorfiner. Hoppas på att kunna somna då jag brukar ha problem med det då jag tränat hårt. Hoppas på det bästa. Gott nytt år!
 
Glad och taggad tjej innan passet

RSS 2.0