Godnight!

Publicerat: 2011-02-28 Tid: 22:04:50


Nu har jag precis sett lite avsnitt av Big Brother och tycker faktiskt det är rätt kul. Har inte TV 11 i mitt rum så får nöja mig med att se det på tv4play efteråt. Har idag varit i Norrköping från klockan 10 till klockan var tjugo över sex. Detta eftersom min syster kom dit och gick med mig på stan. Gruppmötet gick föresten jättebra och vi ska ses i morgon klockan 10. Är sjukt trött så orkar inte blogga mer utan ska gå och lägga mig nu. Godnatt hörs någon annan dag!


Det har nästan blivit en vana det här med ...

Publicerat: 2011-02-28 Tid: 09:38:54


img_1064 (MMS)

Det har nästan blivit en vana det här med att blogga på tåget till Norrköping. Ska i alla fall åka in idag för att ha grupparbete. Får se hur länge jag stannar beror på hur lång tid det tar att göra klart det som vi skulle göra inför nästa handledarmöte. Blir nog bra. Har lite ont i tanden då min dumma visdomstand har fått för sig att börja växa, IGEN. Lite irriterande är det då tungan går emot då jag  sväljer så känns nästan som om jag har ont i halsen. Anyway så ska jag nog träna lite ikväll på Crosstrainern.


Everybody's going

Publicerat: 2011-02-27 Tid: 11:08:08


Godmorgon allihopa på denna härliga söndag. I går åkte jag hem till min bror på kvällen och åt pepparbiff med potatisgratäng. Efter maten blev det att se på melodifestivalen som sändes ifrån Malmö. Hade ingen låt som jag tyckte om mer än den andra så visste faktiskt inte vilka som skulle gå vidare.

Dageb består av att hitta lite information om skejtare som är en av de subkulturer som vi ska skriva om i vår uppsats. Förhoppningsvis hittar jag bra och mycket information så det blir en hel A4. Ska även äta köttgryta här hemma med mamma som hon lagar. Ska gå till netto och köpa lite ärtor till det kom jag på nu.

Längtar tills alla låtar från melodifestivalen kommer upp på Spotify också. Finns en hel del bra låtar detta år.


Say what

Publicerat: 2011-02-24 Tid: 16:06:21


Märkte nu att mitt senaste inlägg jag skrev på något sätt blev till tre stycken lika dana inlägg. Lustigt men det blev väll något knas eftersom jag skickade från mobilen. Väntar fortfarande otåligt på appen ska ska komma i mars och då lär mms-inläggen bli betydligt bättre, får man i alla fall hoppas..

Är i alla fall hemma nu och ska snart se på ett avsnitt av No Ordinary Family som för övrigt är min nya favoritserie. Ska ta och laga mig lite kvällsmat om cirka 2 timmar och ska då göra eget vitlökssmör. Mums. Morgondagen kommer ännu en gång bestå av jobb men börjar inte förrän 11.30 så får allt sova en liten stund längre än vanligt. Slutar vid 15 och kanske tar mig en tripp på stan efteråt om benen tillåter. Brukar bli rätt trött i både ben och rygg efter en arbetsdag.

.
Bild från i morse.

Like one, two, three

Publicerat: 2011-02-24 Tid: 12:34:28


img_1015 (MMS)

Idag är det inte lika kallt som det varit tidigare dagar och skönt är väll det. Sitter just nu på tåget på väg till Norrköping för ett handledaremöte. Var skönt att slippa gå upp vid åtta imorse men kunde ändå inte sova längre än till 9 så blev ingen vidare stor skillnad. Är ganska trött på snön nu och längtar tills det blir lite plusgrader så den smälter bort. Vill även slippa gå omkring i min stora vinterjacka som jag förövrigt ändå tycker om väldig mycket. Varmare jacka har jag nog aldrig haft. Har redan bestämt vad jag ska käka ikväll och det blir hemmagjorda potatisklyftor med pepparbiff som mamma varit snäll och köpt. Tack mamma!


Count on me

Publicerat: 2011-02-23 Tid: 21:31:52


De senaste dagarna har graderna sjunkit rätt rejält och temperaturen ligger just nu ner mot - 17 grader. Gäller att man klär sig varmt då man går ut om man vill slippa frysa ihjäl. I går jobbade jag till 16 och tog sedan bussen direkt till Josefin. Satt och pratade och jag blev även bjuden på lite mellanmål som uppskattades väldigt mycket. Följde sedan med henne till ICA Skillingen eftersom hon skulle hämta ut en paket. Fattar inte ens att vi övervägda att gå dit först eftersom det verkligen var sjukt kallt. Tog bussen dit och segade sedan inne på ICA så vi inte skulle stå ute och vänta för länge. Var i alla fall hemma runt halv åtta och gjorde inte mer den kvällen utan såg på TV.

Även idag så har jobb varit det som stått på schemat. Åkte sedan bussen hem och gick så fort jag kunde från busshållplatsen hem. Brrr.. I morgon ska jag åka in till Norrköping till klockan 13.00 för ett handledarmöte! Äntligen lite sovmorgon!

Damn you washing machine

Publicerat: 2011-02-21 Tid: 18:48:04


Vad har ni för er då? Själv håller jag på att tvätta lite kläder och detta innebär oftast att man får sätta sig på tvättmaskinen under centrifugeringen eftersom den guppar och inte vill stå still. Eftersom vi har grannar under som klagar på allt och det minsta lilla så blir de förbannade om tvättmaskinen stör under några minuter. Well, well vad har man för val.

I morgon blir det jobb mellan 10-16 och efter det ska jag åka och träffa Josefin. Var ett tag sedan nu och kommer nog bli trevligt. Nää nu är tvätten färdig och hörde dessutom att jag fick sms så ska springa och kika på mobilen och sedan hänga upp tvätten.


The Creep

Publicerat: 2011-02-21 Tid: 18:27:03


Klockren låt och musikvideo. Detta är min humor! :D

Ännu en gång sitter jag på tåget till Norr...

Publicerat: 2011-02-21 Tid: 09:47:14


img_0989 (MMS)

Ännu en gång sitter jag på tåget till Norrköping. Ruskigt kallt ute idag och trots elementen är på då drar det kallt från ena dörren i tåget, brrr. Vill ändå inte ha jackan på mig för då kommer jag frysa ännu mer då jag går ut. Har ungefär 10 min kvar att åka och är snart i kimstad. Ska som sagt ha idepresentationen inför uppsatsskrivandet idag mellan 10-15. Därefter blir det tåget hem och bara ta det lugnt.


Popular

Publicerat: 2011-02-20 Tid: 20:57:34



Igår var jag på Melodifestivalen men  där innan var det jobb som gällde till 16. Hur som helst var det väldigt kul att se hur det går till live och tycker dessutom alla låtar är bättre då man hör dem live första gången. Såg repriset imorse och en del som jag tyckte var helt okej igår var faktiskt nästan dåliga idag på tv. Tyckte i alla fall att det var rätt som gick vidare. Bilder från i går kommer att komma upp men orkar inte redigera dessa idag.

I morgon blir det att åka in till skolan till kl 10.00 och då är det dags för idépresentationer inför uppsatsskrivande. Hoppas och tror det kommer gå prima. Anyway så ska jag fortsätta se på Time Out nu eller något annat program på tv.

Batgay

Publicerat: 2011-02-16 Tid: 15:01:25


Haha rolig video!

Tusen gånger om

Publicerat: 2011-02-15 Tid: 21:18:01


Godkväll får jag säga...
Dagen har bestått av jobb från klockan halv elva till fyra och efter tog jag bussen hem och här är jag nu. Har lagat mat åt mig och mamma, köttfärssås och spaghetti. Tog dessutom ett bad nyss så nu är jag ren och fin. I morgon ska jag in till skolan för att träna min grupp. Nu är det uppsats-skrivande som gäller och hoppas på att det kommer gå bra trots att vi är 6 personer med 6 olika viljor. Well, well man kan bara hoppas på det bästa som sagt.

Varje dag fram till lördag har jag något att göra i alla fall. Är det inte jobb så är det skola och på lördag ska jag och min syster gå på Melodifestivalen som jag nämnt tidigare. Ska dra med mig min systemkamera och teleobjektiv och får hoppas på att det blir några fina bilder. Glasögon får ej glömmas att medtas!


Gubben i lådan

Publicerat: 2011-02-14 Tid: 20:34:09


Så himla bra! Dock ganska gammal låt nu men den är fortfarande bra!

Johan Palm

Publicerat: 2011-02-12 Tid: 21:54:58


Haha som rubriken lyder så köpte faktiskt Johan Palm mat av mig idag. Kom då och tänka på den där hysteriska tjejen i idol som började skrika och gud vet vad hon häll på med då Jihde drog upp henne på scen med Johan. I alla fall så köpte han en liten cola, jordgubbspaj och McFlurry Oreo. Om det är någon som är intresserad. Vad jag däremot blir förvånad över var att han var lika lång som mig om inte längre. Har fått intrycket av att han är en liten kort kille, but I was wrong.

Anyway så gick det rätt bra på jobbet idag, gick väldigt snabbt i alla fall. Har nu sett på Melodifestivalen och ätit lite popcorn. Vet inte riktigt vem jag tyckte var bäst i kväll faktiskt men antar att Sanna och Brolle var värdiga att gå till final.



Måste ändå erkänna att jag gillar denna låt med honom!

Godmorgon! Just nu har jag rast på jobbet ...

Publicerat: 2011-02-12 Tid: 09:43:48


img_0916 (MMS)

Godmorgon! Just nu har jag rast på jobbet och har precis fått i mig lite frukost. Blev oboy, 2 toast och en yoghurt så hoppas jag klarar mig ett bra tag nu. Slutar vid klockan fem och ikväll ska jag se på melodifestivalen, längtar faktiskt lite tills jag och syrran ska gå nästa lördag här i Linköping. Kommer nog bli roligt. Anyway så ska jag dricka upp min oboy nu och bara ta det lugnt


Evacuate

Publicerat: 2011-02-11 Tid: 12:40:19


Har precis tränat på min crosstrainer och jag trodde jag skulle dö. Orkade i 16 min och sen gav jag upp och gjorde lite sit-ups istället. Ska snart hoppa in i duschen och fixa i ordning lite. Börjar jobba vid 16 till 19 och efter det blir det att gå hem och ta det lugnt. Såg på filmen King's Speech igår dessutom, tyckte den var sådär. Inte jättebra så att man vill se den igen men den dög väll. Tycker däremot att Colin Firth är en grymt bra skådespelare!

Om ni vill veta vilka låtar jag tränar till så är det bara att trycka på denna
-> Träna FFS! så kommer ni till min Spotify-lista.

Gammal bild men känner mig såhär just nu.

Highscore

Publicerat: 2011-02-10 Tid: 18:50:51


Detta spelet på min iPhone är just nu väldigt beroendeframkallande för mig. Jag blir så irriterad på spelet men kan inte låta bli att spela om och om igen. Men det är faktiskt ändå ett riktigt kul spel. Har ni iPhone så kan ni ladda ner denna app som heter Fall Down. Ett bra sätt att sysselsätta sig på då man har tråkigt. Däremot stör jag ihjäl mig på ljudet som hörs då man spelar så stänger alltid av det, annoying är bara förnamnet! Som ni ser så är mitt highscore 245 poäng, någon mer där ute som har spelet och vad är ert highscore? :)

Adorable

Publicerat: 2011-02-10 Tid: 10:03:00


Måste bara säga att filmen som jag och Emma var och såg på var helt otrolig. Det är en kille som gick i klassen under mig på Björkö som gjorde en film om sitt liv som projektarbete. Den berörde verkligen och var dessutom väldigt bra gjord. En eloge till dig Linus som ville dela med sig av ditt liv och öppna dig så pass mycket som du gjorde. Var nog inte ett par torra ögon där i aulan...

Konsementebergen

Publicerat: 2011-02-09 Tid: 21:58:44


Älskar denna reklamen så extrem skön!

Changes

Publicerat: 2011-02-09 Tid: 15:23:50


Sitter just nu på tåget hem till Linköping. Blev lite ändring inför kvällen så ska till min gamla skola Björkö med Emma för att se en film som en kille har gjort. Det är vid sex så efter det SKA jag träna! Funderar dock på att göra det på morgonen imorgon istället eftersom jag ändå har ledigt då. Fick reda på de nya grupperna idag och jag kom iaf med en person från min förra grupp så det känns bra.

Dirty bit

Publicerat: 2011-02-09 Tid: 11:59:18


Om en kvart ska jag bege mig till stationen för att ta tåget ännu en gång till Universitetet. Ska ha föreläsning med Mark Comford som är en extremt skönt och rolig föreläsare. Han är ursprungligen från Irland och svär i varannan mening. Den börjar klockan 13-15 och efter det blir det att åka hem. Ska städa mitt rum och träna på min crosstrainer senare under dagen har jag bestämt. I morgon har vi inga föreläsningar så blir eventuellt att umgås med syster eller något annat kul. Solen skiner även idag och hoppas på att den gör det under hela dagen.

I kväll ska jag se på film och då blir det antingen King's Speech eller 127 hours. Tittade lite snabbt på 127 hours men tyckte inte ljudet och bilden stämde så om så är fallet orkar jag inte se den.

Jag just nu

So sweet

Publicerat: 2011-02-09 Tid: 10:00:00


Har inte haft smycken på mig på länge så kände att det var dags igår. Hade på mig ett par silvriga lövörhängen från Style By Tyra och ett silvrigt hjärthalsband från Guldfynd. I förrgår hade jag dessutom på mig mitt Pandora armband. Om det är ett smycka som jag aldrig använder så är det ringar. Det är inte det att jag tycker det är jobbigt att ha en ring på mitt finger utan jag har helt enkelt inte så många ringar. Kanske ska börja använda det lite oftare. Det är ju trots allt väldigt fint! Kanske inte är de bästa bilderna nedan men man ser ju iaf lite.


Apple-freak?

Publicerat: 2011-02-08 Tid: 23:55:00



Kan nog erkänna att jag blivit mer eller mindre ett Apple-freak. Har både MacBook och iPhone nu och har kommit underfund med att det är det bästa märket på datorer och telefoner. Vad mer ska jag säga än mitt favorit citat "Once you gå mac, you never go back". Haha nej men ärligt ska ni köpa en ny dator så köp en Mac! Det är så värt pengarna! Do it! Loves my MacBook Pro!


Mean Girls?

Publicerat: 2011-02-08 Tid: 21:33:20


Har just precis sett på en film som var en ren besvikelse, Mean Girls 2. Varför kallas den ens Mean Girls? Det borde den inte få göra för inget kan mäta sig mot första filmen. I och för sig var väll inte filmen dålig i sig utan blev mest irriterad på att den hade samma namn som en film som är så otroligt bra. Well, well de hade väll slut på ideér angående titlar på filmer.

Anyway, dagen har varit rätt bra. På lunchen gick jag och Annie till Fräcka Fröken och åt Toast. Btw så har de toast med ost, skinka, tomat och SENAP? Vadå senap? Vad äckligt! Bytte så klart ut senapen till ketchup istället för då smakar det nästan som pizza. Hade sedan två 2-timmars föreläsningar efter varandra men de gick rätt snabbt trots att det var 4 timmar. Tog sedan tåget hem och käkade mat som pappa hade lagat, lasagne. Nu har jag sett filmen och sitter här vid mitt skrivbord och bloggar, döööh. Alrighty then nu blir det TV och lite sit-ups.

Yeah hottie!

Sun shine in

Publicerat: 2011-02-08 Tid: 09:50:18


img_5105 (MMS)

Godmorgon allihopa! Idag lyser solen ute och det är en allmänt fin dag till skillnad från igårkväll då regnet öste ner. Såg på filmen Tangled aka Trassel igår också och konstaterade att Disney fortfarande kan göra bra filmer. Den var väldigt bra och rolig och jag rekommenderar den starkt! Just nu sitter jag på tåget till Norrköping då jag ska träffa Annie för en uppgift. Börjar sedan med den första föreläsningen klockan 13. Slutar slutligen vid 5 och då blir det att ta tåget hem och så får vi se vad som händer ikväll.  Ska nog ta och träna på min Crosstrainer antingen ikväll eller imorgon. Har inte gjort det på länge då jag varit sjuk men känner mig frisk nu så då är det bara att sätta igång med träningen igen! :) Förövrigt längtar jag tills blogg.se appen kommer upp!!!


MacBook!

Publicerat: 2011-02-06 Tid: 19:50:04


img_0225 (MMS)

Nu blir det att äta lite gott och se på Burlesque på min nya dator. Köpte en MacBook Pro 13 " imorse på Elgiganten. Är så nöjd med den! Once you go Mac you never go back! Hihi


Opps

Publicerat: 2011-02-06 Tid: 16:41:42


Så här ser min laddare ut till MacBooken, kortslutning? Tyckte häromdagen att det luktade lite bränt men kunde inte se var det kom ifrån. Har märkt att kabel har varit lite glapp de senaste månaderna men har inte vetat vad problemet har varit, tills jag upptäckte detta. Oj oj!

A festival of melody

Publicerat: 2011-02-03 Tid: 22:32:29


Godkväll!
Dagen har bestått av skola från kl 10-15. Träffade gruppen klockan 10 för att diskutera två uppsatser inför föreläsningen kl 13. Då det var dags för lunch gick jag, Annie, Tilde, Jesper och Samuel till en restaurang för att käka lite mat. Var inte så hungrig så beställde en barnpizza som dessutom inte blev helt uppätet. Dock var den mycket billig, bara 45 kr för den och en läsk. Ibland är det allt bra att vara student och få studentpriser.

Morgondagen kommer bestå av fika med Andreas på Wayne's följt av jobb klockan 16-20. Kommer bli en bra dag eftersom jag får sovmorgon och inte behöver gå upp tidigt. Dessutom är det helg (från skolan, jobbar varje dag i helgen)!

Köpte dessutom biljetter till Melodifestivalen den 19 februari här i Linköping förut. Det är syster och jag som ska gå och jag tror det kommer bli jättekul. Har inte tidigare varit på melodifestivalen och ser fram emot det. Dock är det endast 3 av 8 artister som jag vet vilka de är. Eric Saade, Sebastian Carlsson och Shirley's Angels (Shirley Clamp m.m) men tror de andra också kan leverera. Det är ändå något speciellt med live-musik. Någon mer som ska gå?


Buttercup Baby

Publicerat: 2011-02-02 Tid: 11:02:39


Godmorgon alla glada och morgonpigga! Veckan går väldigt fort och det är redan onsdag idag. Dagen kommer bestå av ett seminarium klockan 2 då vi ska analysera ett Simpsons avsnitt. Förhoppningsvis går det bra och allt funkar som det ska. Föreläsarn var nämligen sjuk igår och flera av mina vänner hann in till skolan och såg på dörren att föreläsningen var inställd. Var bara att vända på klacken och dra hem igen men som tur var jag inte en av dem utan tåg ett senare tåg. Det är alltså samma föreläsare som vi ska ha under seminariet idag och tydligen var det problem med tåg imorse dessutom, hm....

Igår slutade jag vid 17 och tog tåget hem så var hemma vid tio i sex. Mötte upp syster och inhandlade lite saker till middagen. Åt rostas med potatiskroketter och bearnaisesås. Köpte även baguette som vi åt med vitlök respektive kantarellost. Mycket gott!


You

Publicerat: 2011-02-01 Tid: 13:48:09


Första föreläsningen blev inställd idag och nu ska jag alldeles strax åka in till Norrköping för att gå på den andra. den börjar klockan 15.00 och slutar vid 17. Sedan blir det hem på en gång och syster kanske skulle komma till mig på middag ikväll. Hoppas på det i alla fall. Håller just nu på att laga lite mat som är bra att få i magen innan man sticker iväg. Såg för övrigt två jättebra filmer igår, Despicable Me och Love And Other Drugs. Rekommenderas!

RSS 2.0