Aldrig på riktigt

Publicerat: 2011-08-31 Tid: 21:10:19


Jag tror du söker efter mer än du ser
Men jag ser att du ler och jag tror att du tvivlar
Vart jag mig i världen vänder står jag här med tomma händer
Längtar efter något som kan rädda mig
Vi lever alla med känslan att falla

Jag tror du söker efter mer än du ser
Men jag ser att du ler och jag tror att du tvivlar
Vart jag mig i världen vänder står jag här med tomma händer
Längtar efter något som kan rädda mig

On The Edge

Publicerat: 2011-08-27 Tid: 09:24:20


Nu sitter mina fina text på plats på insidan av överarmen. Texten har stått ett tag på min blogg i headern men jag valde att ta bort biten "Work as you don't need money". Är sjukt nöjd och det gjorde absolut inte alls så ont. Blev helt chockad då han började och det knappt kändes. En kittlig stickande känsla bara. Tatueraren var sjukt trevlig och duktig och jag var glad att jag valde MAX Tattoo! Gick dit vid 11 på drop-in igår och vid kvart i var det redan kö utanför, fick då tid redan vid klockan 3.



Seize the day

Publicerat: 2011-08-25 Tid: 18:24:50


Har inte gjort något vidare vettigt idag. Borde städat mitt rum och borde ha tränat som jag dess värre inte hann då pappa ville att vi skulle åka och handla. Men om en timme ska jag som sagt möta upp Johanna och käka mat på Steve's med henne. Kommer bli väldigt trevligt.

Längtar tills i morgon, en sak är hemlig och den andra är att jag och Tina ska ha myskväll hemma hos mig. Kommer blir skit nice. Den tjejen är bäst helt enkelt!

Tossed it in the trash

Publicerat: 2011-08-25 Tid: 14:32:29




Bruno Mars had a Grenade, and Tiao Cruz had Dynamite, so they both threw them at Katy Perry who exploded like a Firework. The bang was so loud that the Black Eyed Peas forgot The Time, while Rihanna had memory loss and ran around saying Whats My Name.Eminem looked around and said Im Not Afraid, then Willow Smith began to Wip Her Hair, which started a Far East Movement. Then they crashed their G6 into a club and stopped Party Rocking. Luckily for Nelly it was all Just a Dream.!

I've got some news for you

Publicerat: 2011-08-25 Tid: 14:27:29



Remember Me

Publicerat: 2011-08-25 Tid: 12:59:00


Igår kväll såg jag på filmen Remember Me. Har sett den en gång innan och måste säga att den är så himla bra. Dock väldigt sorglig och det absolut sorgligaste är ju i slutet. Men ni som inte har sett den, se den! Jag trodde först att det skulle vara konstigt att se Robert Pattinson i en annan roll än Edward Cullen men det kändes inte konstigt alls. Han är en bra skådespelare.


Jag håller drömmen vid liv

Publicerat: 2011-08-25 Tid: 10:53:34


Gårdagen spenderades på IKEA med min kära vän Sanna. Jag köpte dock ingenting med Sanna hittade däremot fina saker till sitt kök, som hon förövrigt skickade bild på sen och det blev superfint. Vi tog oss en lunch på IKEA där köttbullar stod på menyn. 19 kr för mat är ju som hittat.

Innan IKEA gick vi en stund på ikano eller rättare sagt i två butiker. Köpte mig en fin klocka på Ur & Penn då jag inte använt klocka sedan högstadiet. Kände att det kunde vara bra och ha och fin var den också. Har dessutom kostat 998 kr från början och kostade endast 400 kr nu. YEEEY!

Idag ska jag träna lite på min crosstrainer som har stått oanvänd ett par månader nu. Fy på mig! Vid lunchtid ska jag hjälpa pappa och handla mat. I kväll ska jag träffa en saknad Johanna och då blir det mat på steve's och lite tjejsnack. Kommer nog bli en bra dag!

Orkar inte vända på bilden men där är jag.
Sanna drack kaffe ur barnmugg! HAHA
Min nya klocka! Fick också ett fint halsband som matchar.

Deep down under

Publicerat: 2011-08-24 Tid: 10:22:00


Did I disappoint you or let you down?
Should I be feeling guilty or let the judges frown?


Kanske dags att börja blogga igen då. Anledningen till att jag slutade var för att jag kände att jag hade viktigare saker för mig. Jag var lycklig.


Har egentligen inte så mycket att skriva om idag och även om jag hade det så orkar jag inte. Ska i alla fall ta en tripp med Ikea med Sanna idag. Helt otroligt vad folk är underbara. Tack alla som bryr sig!


Hur lätt är det att kämpa för något och försöka fixa något när man inte ens får en chans. När det kommer som en totalt värdelös överraskning. Hjälplös, sårad, övergiven, arg, förbannad och trampad på. Jo ungefär så känns det. Har underskattat vad saknad betyder...helvete också!


RSS 2.0