Motherlover

Publicerat: 2011-05-23 Tid: 16:41:44



Baby I like it

Publicerat: 2011-05-18 Tid: 14:06:08


Ser rätt dött ut här på bloggen just nu, kanske beror det på att jag faktiskt har annat för mig. Kan mycket väl vara så. Håller just nu på att tvätta och håller tummarna på att tvätten ska bli klar till klockan 3 då jag måste ta tåget till Norrköping. Känns ju inte direkt så jätte värt att åka in för att vara där i 45 minuter men har man handlednings möte så har man. Vi håller i alla fall på med vårt slutprojekt nu innan sommarlovet. Går faktiskt väldigt bra och vi ligger riktigt bra till.

J's underbara katt Olof <3

Oh, hey...

Publicerat: 2011-05-07 Tid: 19:54:33


...didn't see you there. 

Ord kan inte beskriva hur trött jag är just nu efter dagens jobbpass. Kom även på nyss att jag var tvungen att tvätta så måste snart gå och hänga upp tvätten. Men är så sjukt trött så vet inte om jag orkar men vad har jag för val. Tufft läge. Morgondagen kommer också bestå av jobb och hoppas jag inte blir lika stressad då som jag var i dag. Kommer avlida en smula om så är fallet. Well, well what to do. Nu blir det att se de senaste Big Brother-avsnitten som jag missat.

Kände mig för ofräsh för att fastna på bild så fick bli en från i somras.

Four, three, two

Publicerat: 2011-05-04 Tid: 09:30:38


img_1457 (MMS)

Sitter på mitt kära tåg till Norrköping som precis börjat åka från Linköping. Ska redigera lite ljud idag med Jesper och Kim som ska vara klart i morgon. Vid två åker jag däremot hem till Linköping för då är det dags för jobb. Det är fortfarande kallt ute och det kom några snöflingor nyss. Blir så sjukt irriterad på vädret det ska inte snöa och vara så här kallt i maj..


Party Rockers

Publicerat: 2011-05-03 Tid: 17:29:01


Well, well kan ju inte direkt säga att jag haft någon lust att blogga på sista tiden. Det har dessutom märkts rätt bra här i bloggen. Kan i alla fall berätta om denna dag. Åkte med pappa in till Norrköping då han skulle på ett möte och jag till Universitetet. Blev inte så lång dag utan slutade redan vid 12. Hade ingen lust att åka hem och glo så jag och Emelie tog oss en tripp på stan. Åt både lunch och fikade dock var ju vädret piss så man frös ihjäl när man var utomhus, annars var det mycket trevligt. Är i alla fall hemma nu och det är typ snöstorm(?) ute. Helt sjukt att det snöar i maj och det är dessutom svinkallt. Någon måste skojja med mig?


Bjuder på denna låten för den är fett bra!

RSS 2.0