Mitt Romney Style

Publicerat: 2012-10-13 Tid: 09:52:52


 
 
Alla har väll sett eller hört Gangman Style men här är några som gjort en paradoi på den videon. Hur rolig som helst! Se den! :)

All work

Publicerat: 2012-10-10 Tid: 18:24:38


Sorry för dåligt bloggande men har fullt upp på jobbet. Har nu börjat på Media Markt och denna vecka är full med kurser och introduktioner. Nästa vecka börjar byggandet av varuhuset då alla varor ska på plats. Kommer bli grymt kul!

Ska trotsa min trötthet (notera att jag somnade vid 21 igår) så drar jag iväg på ett zumbapass :)


Wonderful smell

Publicerat: 2012-10-06 Tid: 17:28:35


Sådärja, nu luktar det nybakade bullar här hemma. Piffade till bullarna med blå karamellfärg men bullarna blev en blandning av grön och blå färg. Men goda är dem det är en sak som är säker då jag precis tjuvsmakade en av de nygräddade. Hihi

Ikväll ska vi äta varm Smörgåstårta som Jimmie ska laga. Smarrigt! Nu blir det se på tv en stund innan det blir dags att frysa in bullarna.

Här ser ni en bild på mina bullar!


Mums

Publicerat: 2012-10-06 Tid: 15:42:46


Nu är det dags för kanelbullsbakning!


Early or is it

Publicerat: 2012-10-06 Tid: 13:02:39


Godmiddag! Jag har precis kommit upp ur sängen och ska ära frukost. Ja, jag vet klockan är 1 och man borde egentligen ha ätit lunch vid det här laget men jag hade väldigt svårt att sova inatt. Vaknade runt 03 och bara låg och vred och vände på mig till kl 7. Sen somnade jag om och sov till halv tolv och låg kvar i sängen och kollade på Aftonbladet och lite annat i mobilen.

Idag har jag inga planer alls utan ska bara ta det lugnt. Detta är verkligen är riktig vilovecka för mig innan allvaret på media Markt drar igång. Ska bli så kul. Nu ska jag äta ut min frukost.


I'm all yours

Publicerat: 2012-10-05 Tid: 22:16:55



B-e-a-utiful

Publicerat: 2012-10-05 Tid: 18:24:16


Sådär, nu är jag hemma och har precis plockat i ordning lite här hemma. Har satt alla fina växter på plats här hemma nu och det blev mycket fint! Hade dock köpt en växt till min kruka som är som en vattenkanna men växten var för står så fick ta en utav de små jag köpte och sätta där istället. Hade nämligen köpt en kruka har hål för två växter där de små skulle sitta men nu tog jag ju en av dem till den andra krukan så nu hade jag bara en växt dit. MEN smart som jag är tog jag lite stenar och fyllde hålet med ett ljus i så blev det ännu snyggare än från början. Underbart!

Hur som helst så kommer Jimmie hem snart och då blir det mat följt av XFactor! :)

 
Här ovan ser ni den nya krukan och en av växterna till höger. Texten i mitten står på vår bokhylla men den är inte ny utan är cirka ett år gammal. Tyckte dock det passa in fint i mitten av bilderna. 

Mami

Publicerat: 2012-10-05 Tid: 14:46:55


Just nu är jag hemma hos mamma och tar det lugnt. Har ätit lite lunch och pratat med mamma. Ska snart iväg till blomsterhandel och titta på en ny växt då den ena växten hemma dog då vi var utomlands. Kanske hittar något mer billigt och fint om man har tur :)

Var faktiskt duktig och gick hemifrån till berga, vilket ungefär är 3.5 kilometer, för att möta upp mamma utanför hennes jobb. Så dagens träning är gjord, haha!

Bild från promenaden och del av min nya jacka från Jofama By Kenza.


Be happy

Publicerat: 2012-10-05 Tid: 11:51:46


Godmorgon, godmorgon! Eller kanske snarare godmiddag då klockan är strax innan tolv. Sov till tjugo över elva och har legat i sängen och myst med Maja en stund. Ska försöka ta mig upp för att få i mig lite frukost innan mamma hämtar mig om ungefär 1 och en halv timme.

Dagen kommer spenderas med mamma en stund och sedan ska jag nog bara hem och ta det lugnt för att invänta att xfactor ska börja klockan 20.00. Har mina funderingar kring om jag ska gå till gymmet idag eller inte men om jag inte gör det får det bli av i morgon istället.

Nu är det dags att ta sig i kragen och fixa lite frukost och mat till katterna som är hungriga.


As full as the moon

Publicerat: 2012-10-04 Tid: 20:16:00


Nu ligger maten i magen och jag är sådär äckligt mätt som man blir då man äter underbart god mat. Blev som sagt kyckling med potatisgratäng och bernaisesås. Ibland måste jag säga att jag är rätt bra på att laga mat.

Denna vecka är jag som sagt "arbetslös" och är bara hemma och laddar om. I söndags jobbade jag mitt sista pass på McDonald's Linköping City. Var en sån där hemsk söndagsstängning då man knappt hinner förstänga alls för så mycket folk var det. Var ett par trötta tjejer som stämplade ut vid 23.20 den söndagen. Känns så otroligt skönt att slippa jobba stängning och gå upp jättetidigt för att öppna och inte tala om att inte behöva stressa lika mycket! Nu kommer man dessutom få äta upp sin mat på sin rast utan att behöva gå in och hjälpa till. Underbart! :D lycklig tjej!

På måndag börjar jag på Media Markt och det ska bli så himla kul! Mark och jag ska bli bästa vänner! Hihi


Right Now

Publicerat: 2012-10-04 Tid: 18:53:57


Potatisgratängen står i ugnen, ljusen är tända och älsklingen är hemma. Känner att detta kommer bli en väldigt bra torsdagskväll. I går var jag och Jimmie på bio och såg den nya filmen Ted. Måste säga att det var extremt rolig och mysig. Tyckte dock att den var roligare i början än i slutet men over all var den mycket bra.

Idag har jag först varit på ikano med min syster. Handlade inget speciellt förutom hårspray då det är slut här hemma eller rättare sagt någon har tagit med sig hårsprayen till jobbet utan att säga till. Bu! Efter ikano åkte jag hem och plockade i ordning lite här hemma. Carro var snäll och kom förbi och hjälpte mig med att färga mitt hår då jag har en oerhört fin utväxt. Så nu är jag kolsvart i håret igen, I like it!

I morgon blir det nog att dra till gymmet en stund, fjärde gången denna vecka, wuhu, nu kör vi på allvar!

Nu ska jag kolla till gratängen och sedan steka kyckling!

Lets zumba!

Publicerat: 2012-10-03 Tid: 18:48:31


Fick lite kritik av Carro att jag inte bloggar längre så tänkte slänga upp ett inlägg lite fort nu.

Har idag varit på McDonalds och lämnat in mina kläder och nycklar. Jobbar ju inte där längre då jag på måndag ska börja på media Markt. Har även varit i Carros butik och hälsat på henne och tog sedan en promenad på stan med min syster. Nu ska jag hoppas på cykeln och bege mig till gymmet för lite Zumba! Har börjat gymma nu minst 3 gånger i veckan och detta är tredje passet denna vecka! Nu kör vi!


RSS 2.0