Said Hello

Publicerat: 2011-04-27 Tid: 15:36:19


Igår började jag klockan 8 på universitetet så fick gå upp vid kl 6. Samma kommer att hända i morgon då universitetet står på schemat. Efter skolan igår blev det jobb till halv åtta. Nu ska jag snart plocka i ordning lite i rummet och har inga planer om vad som ska ske ikväll. Just ja, var och klippte mig förut och nedan finns före och efter bilder. (:

Perfectly Good

Publicerat: 2011-04-24 Tid: 23:42:38


Älskar vädret ute nu. Har köpt två par nya tygskor och en jeansjacka. Jeansjackan kostade endast 75 kr från Vero Moda och skorna kostade sammanlagt 258 kr från Din Sko, för BÅDA! Berodde på att jag gick med i Club Nilson och det fanns erbjudande på att köpa två skor och få 100 kr i rabatt. Fick även 10 % på köpet då jag gick med i klubben. Yeeey, skit nice. Idag har jag i alla fall jobbat 11-16 och det var mer folk än vad jag hade förväntat mig då stan var stängt. Har nu på kvällen suttit och tagit det lugnt och sett på Big Brother. Köpte mig även en efterlängtad chipspåse eftersom jag inte ätit en enda godisbit nu under påsken. Bra jobbat på den punkten!



Legend

Publicerat: 2011-04-22 Tid: 12:07:06




Vi har haft en uppgift nu att vi ska göra en musikvideo till låten Legend On His Own Mind. Här ovan kan ni se resultatet. Det är Pontus, Emelie och Jesper som gör ett skitbra jobb som skådespelare.


ShayCarl

Publicerat: 2011-04-20 Tid: 10:01:00



Jag har ju berättat om killen på youtube som jag följer som heter Shay. Han har en youtube-kanal där han lägger upp en ny video varje dag som handlar om vad han gör på dagarna. Man får följa honom och hans fina familj. Han har varit gästskådespelare i serien No Ordinary Family tex. Men det jag skulle komma fram till är att det är hans dotter, även kallad Babytard, som är på James Blunt nya skivomslag!

Här är hans youtube-kanal, SHAYTARDS!


Här är omslaget, man ser även Shays händer. Det roliga är att denna bild är tagen med en iPhone.



Riding Away

Publicerat: 2011-04-19 Tid: 22:46:58


Gårdagen började med jobb till klockan 15. Efter det blev det att äta en sen lunch med pappa på Kebabbaren. Såg att det var sjukt mycket polisbilar vid trädgårdstorget och fick sen reda på att det skett ett rån mot en urbutik. Vad händer i denna stad egentligen kan man undra. Tog i alla fall sedan bilen till Rappestad och stallet där Emma har sina hästar. Tog massa kort på Emma då hon red bägge sina hästar och gud vad fina dem är. Även jag red på hennes ena häst Zeven som är världens finaste. Blev att galoppera lite och jag fick som tur var inte hästan att skena som jag fick förra gången, hihi.

I morgon är det jobb som gäller mellan 11-19 och sen bara hem och ta det lugnt.

Emma & Zeven

Jag & Zeven

Tack Stångåstaden!

Publicerat: 2011-04-17 Tid: 21:04:33


Fick hem en påse med popcorn i brevlådan. Så nu blir det Big Brother och popcorn!


Last Time

Publicerat: 2011-04-17 Tid: 19:32:33


Har inte orkat blogga på 2 dagar nu. Kanske är för att jag egentligen inte har haft något att blogga om. I fredags var det skola och sedan jobb som gällde. I går jobbade jag och efter det var jag med syrran. I dag har jag inte gjort mycket alls utan umgåtts med mamma och syster, gått promenad.

I morgon blir det jobb mellan 11.30-15.00 och efter det ska jag åka till en saknad Emma. Ska få rida och även ta kort på henne och hennes fina hästar! Länge sedan jag red nu eller ja ett år sen kanske? Men sjukt kul är det i alla fall.


Visste ni att..

Publicerat: 2011-04-14 Tid: 22:08:54


...marabou nu finns i kakor! Hur smaskiga ser inte de här ut? Jag ska lätt köpa dessa nästa gång jag är i en affär, om jag ser dem. Hoppas de smakar lika gott som de ser ut och tros vara.

Anyway så ser jag just nu på tv och ska alldeles strax gå och lägga mig. Ska upp vid klockan 6 i morgon då min knasiga grupp bestämt att vi ska ses redan klockan 8 i morgon. Kommer vara helt död om jag inte går och lägger mig snart men tror inte jag kan somna så här tidigt ändå. Förövrigt så är halsontet nästan helt borta, är bara lite tjock i halsen. Skönt!

Hur goda ser inte dessa ut att vara!?


Da Flow

Publicerat: 2011-04-14 Tid: 12:14:11


Dansgruppen Da Flow dansar i kön till Idolaudition i Linköping. Grymma är dem och gud vad man saknar dansen när man ser detta.


Hjärtattack!!

Publicerat: 2011-04-12 Tid: 13:29:37


Och folk säger att jag är flummig...


Damn it!

Publicerat: 2011-04-11 Tid: 11:30:24


Vaknade igår med ont i halsen och det blev bara värre och värre. I går kväll kom jag hem till mamma och hon tittade mig i halsen. Det visade sig att jag förmodligen har halsfluss så blir att åka till Vårdcentralen senare under dagen för att ta några tester. Om så är fallet att jag har det blir det att käka antibiotika. Var ett par år sedan man åt det, som tur är. Är ändå glad över att jag inte har feber eller är förkyld utan endast ont i halsen. *Peppar, Peppar*

Funniest

Publicerat: 2011-04-10 Tid: 19:24:00



Shadows

Publicerat: 2011-04-10 Tid: 18:04:00


Vi hade rätt roligt när vi hade vår utställningsbox. Här skulle vi lära oss använda projektorer så vi tog några bilderna som vi kunde visa på den. Vi valde att ta kort på skuggor och här är några av de bilderna. Jag har även en film som Pontus har på sin dator som jag ska be om. Får se om den då kommer upp här på bloggen sen. Har inte sett hela den filmen då jag var sjuk under redovisningsdagen så blir kul att se. Jag och Kim dansar så våra skuggor endast syns och det blev ganska kul att se.


All Star

Publicerat: 2011-04-10 Tid: 16:00:00



Var lite tveksam till dessa skor från början. Trodde det skulle se ut som om jag hade clownfötter men de är faktiskt väldigt bra. Dock lite ovant att behöva knyta hela tiden men så lat får man inte vara. Kanske blir att köpa ett par till senare under året. Dock inte nu på ett tag eftersom de kostar 699 kr.

Vacker staty

Publicerat: 2011-04-10 Tid: 13:18:19


I fredags umgicks jag som sagt med min kära vän Anna. Fick se hur hennes och Mikaels lägenhet såg ut och den var väldigt stor och fin. Åkte till Ikano och Ikea och satte oss i Ikeas restaurang och käkade lite. Tur att vi var inomhus för då spöregnade det något förskräckligt och eftersom det blåste så blev det 100 gånger värre. På kvällen åkte vi hem till mig och gjorde hemmagjorda potatisklyftor som vi åt med kött, vitlöksklyftor och bearnaise sås. Otroligt gott! Spenderade kvällen framför Big Brother och vid elva någon gång åkte hon hem.

Igår jobbade jag hela dagen mellan 11-20 så hann inte med mycket annat. Såg på TV när jag kom hem och somnade sedan. Nu håller jag på och städar och tvättar. Börjar jobba klockan 17 och i kväll ska jag åka till mamma. ♥

Jag hade redan ätit lunch så åt en strawberry cheesecake.
Anna käkade denna goda måltid

Gosegnu

Publicerat: 2011-04-08 Tid: 18:06:09


Just nu sitter jag och Anna hemma hos henne och chillar. Vi har varit på ikano och ikea där Anna shoppade lite till hennes balkong och lägenhet. Blev många snygga saker hon köpte vilket gör att man blir sugen på att flytta hemifrån men ändå inte. Hihi. Väntar ett par år till med det eller iaf 1-2 år. Vi ska snart bege oss hem till mig för lite fredagsmys med god mat. Vad vi ska äta har vi inte bestämt än men det får vi se. Hoppas ni får en bra fredag!


Cutie

Publicerat: 2011-04-07 Tid: 22:52:01


Inte ens hundar kan ljuga om vad de har gjort. Oh my god vad söt! Han ser sååå skyldig ut.





EMBED-Guilty Dog - Watch more free videos

Seven Days

Publicerat: 2011-04-07 Tid: 21:13:26


Är nu hemma efter en dag på universitetet följt av jobb. Vi har gjort en utställning i miniatyr, som syns här nedan, som vi redovisade idag. Började vid 10 och slutade redan vid 12 idag och då åkte jag tåget hem till Linköping. Jag och Jesper gick sedan till Länsmuseet för att se på en utställning som vi nu ska recensera. Var faktiskt en väldigt bra och intressant utställning som hette Kan svenskheten ta slut?. Käkade lunch efter det och drog sedan till jobbet. Nu sitter jag här med ryggvärk efter jobbpasset och är sjukt trött. Ska ta och se på Big Brother och sedan sova.



Smooth

Publicerat: 2011-04-06 Tid: 21:33:12


Denna dag har faktiskt varit rätt bra ändå. Var sjukt seg och trött idag då jag tog tåget imorse vid kl 9. Var dö nervös för min vän Anna som körde upp idag (som förövrigt klarade det och har körkort nu, GRATTIS!♥). Måste även säga grattis till Jesper som fyller år idag och det firades med tårta som vi i gruppen hade köpt åt honom. Han fick även en liten gris och en fin Ja må han leva sång av oss. På lunchen gick jag och Emelie till Texas Longhorn och köpte med oss burgare som vi käkade. Var första gången jag åt där och gud vad gott det var. Nu i kväll har jag jobbat till 20 och har precis ätit macka med stekt ägg och druckit hemmagjord smoothie. En bra avslutning på dagen.

Min goda smoothie och dagens lunch.

Tiny Wings

Publicerat: 2011-04-05 Tid: 12:29:08


Måste tipsa om ett sjukt rolig spel till iPhone som heter Tiny Wings. Har blivit en aning beroende av detta och det är en liten fågel som har för små vingar för att kunna flyga. Därför måste man trycka på skärmen när han är i nedförsbacke så att han studsar upp och flyger. Det gäller att flyga så långt och länge som möjligt innan solen kommer ifatt för då somnar han. Kostar endast 7 kr på app store. Ladda ner det nu!

Om du redan har Tiny Wings, mitt Highscore är 145 700 poäng vad är ditt?


Like a dream

Publicerat: 2011-04-05 Tid: 12:22:37


Idag mår jag mycket bättre. Det var nog tack vare de där 12 timmars sömn jag fick i natt. Ska vara hemma och vila idag måste dessutom tvätta så man kan ha något på sig i morgon. Sitter just nu i min säng med datorn och lyssnar på musik. Håller tummarna för dem bekanta som just idag sjunger för den riktiga juryn i idol. Hoppas ni sjunger skiten ur dem!

Bild från Idol-kön.

Sick and tired

Publicerat: 2011-04-04 Tid: 21:03:00


Visste väll att det var min tur snart att bli sjuk. 2 i vår grupp har känt sig dåliga under veckan och många andra jag känner och är i närheten av är sjuka. Så det var väll bara en tidsfråga tills jag skulle bli sjuk. Känner mig konstig i halsen och har haft feber idag så i morgon blir det att vara hemma och vila. Känns lite surt då det är så fint väder ute och att man då ska behöva ligga inne men what to do. Hoppas ni är piggare än vad jag är i alla fall!


You can do it

Publicerat: 2011-04-03 Tid: 20:22:15


Denna söndag vaknade jag redan klockan 9. Bestämde mig då för att dra till Konsert & Kongress för att se hur många det var som stod i Idol-kön. Blev sjukt sugen på att själv söka när man såg alla andra. Ångrar lite nu i efterhand att jag inte gjorde det, skulle ändå vara grymt kul att se vad de säger. Var dessutom sjukt många jag känner som har sökt idag och hoppas stenhårt på att någon gick vidare. I alla fall så är det nu i kväll ugnsbakade chips och Big Brother som gäller.

Bild från Corren.se

Down Down

Publicerat: 2011-04-02 Tid: 12:10:48


Äntligen helg och jag är dessutom ledig HELA helgen. Hur skönt är inte det? Gårdagen var helt awesome! Tog bussen vid 7 till Jennifer för att förfesta lite där. Körde ett par spel och pratade om allt möjligt och vid elva tog vi bussen in till stan. Hamnade på Platå och gick sedan till 55:an en stund. Dagens roligaste var då Jennifer dansade med en snubbe som hade vita kläder, hängslen och rosa solbrillor på sig. Finns på film på Facebook men tyvärr kan man inte bädda in facebook filmer här så kan tyvärr inte visa. Måste säga lycka till och tack till Jennifer! ♥

I kväll ska jag ta det lugnt och mysa med tacos och snacks. Ska se Big Brother och en film. Innan dess ska jag iväg till min syster.

Tack för igår Jennifer, Mickan, Josse, Lindale och Lisa!  ♥

Short

Publicerat: 2011-04-01 Tid: 09:10:16


Dagen börjar med att åka till Universitetet. Ska ha med mig kamera och andra roliga saker så lånar bilen idag. Efter det blir det att dra till Jennifer och sedan utgång, hon flyttar ju som sagt till Oslo snart. Hoppas och tror på en riktigt bra fredag!


RSS 2.0