Rhodos

Publicerat: 2012-09-19 Tid: 10:57:00


(detta inlägg skulle kommit upp för några dagar sen)

Befinner mig just nu på Rhodos tillsammans med min fina Jimmie. Har Varit här sedan söndag kväll och vi åker också hem nu på söndag kväll. Vi har bland annat hyrt moped och åkt till Rhodos stad där vi gått omkring i gamla stan och kollat på alla marknader och små butiker.

Igår låg vi på stranden hela dagen och så brände min älskling sönder sin rygg så han har mått lite dåligt idag. Jag har legat vid poolen ett par timmar och nu precis har vi varit och ätit på en jättefin restaurang som låg precis vid vattnet. Var världens lyxrestaurang men ändå kostade det inte alls så mycket. Perfekt!

Nu blir det att ta det lugnt och ladda inför en dag vid poolen imorgon. Livet är bra härligt!

 


Working girl

Publicerat: 2012-09-02 Tid: 10:49:49


Godmorgon eller ska jag säga god dag för min del! Jobbar öppning idag och har nu rast. Har precis fått i mig lite brunch bestående av Chicken El Wrappo, cola och en liten pommes. Orkade dock inte hela wrapen då detta är det första jag äter idag.

Igår somnade jag direkt som jag la mig i sängen och klockan var då 23.15 och sov sen till 07.40 då jag vaknade av mig själv. Är relativt pigg idag så det känns bra! Jobbar till klockan 17 så nu är det 6 timmar kvar och jag önskade jag var ledig imorgon men så är ej fallet. Klockan kommer ringa 05.30 imorgon då jag börjar 06.15 men på tisdag får jag sova ut. Då ska jag inte göra Någonting utan bara vara hemma och ta det lugnt då jag känner att det är verkligen något jag behöver. Sen jobbar jag bara 3 dagar för att sen gå på 2 veckors semester. underbart! Nu back to buisness!


It's a boygame

Publicerat: 2012-09-01 Tid: 22:11:18


Sitter just nu hemma i soffan och har NHL-turnering med 6 grabbar. Det är Jimmies kompisar som är här och har det mysigt med snacks och öl. Jag däremot jobbar ju som sagt öppning hela helgen så för mig blir det cola och ska lägga mig om en timme. Har också även jag varit med och spelat och jag var inte alls så dålig som jag trodde jag skulle va. Jag vann dock inte i någon match men det vart ändå inga pinsamma förluster. Är lite sugen på att börja spela NHL oftare dels för att bli bättre och dela för att det faktiskt är rätt kul.

Två av killarna är just nu på Winnerbäck och ska sedan ut på krogen och hoppas då de inte är allt för högljudda då de kommer hem. Eftersom de bor i Västervik så har de blivit lovade att sova här hos oss.


Finally it works

Publicerat: 2012-09-01 Tid: 22:05:07


Äntligen funkar det att logga in på bloggen på appen igen. Har gått 1 månad minst utan att jag kunnat logga in. Därför har det inte kommit upp några inlägg på väldigt länge.

Har lite nyheter, igår sa jag upp mig och den 8 oktober börjar jag nytt jobb. Kg ska börja som säljare på fotoavdelningen på media Markt! Det öppnar ett media Markt i Linköping och det är alltså det jag ska börja jobba på. Kommer bli hur skönt som helst att slippa gå upp halv sex och slippa jobba stängning och natt.

Jobbar öppning hela helgen + måndag och på lördag går jag på två veckors semester. Då blir det 1 vecka på Rhodos med min älskling och vi åker då redan på söndag, kommer bli hur skönt som helst då vi aldrig fick någon riktig värme denna sommar.


RSS 2.0