if they only knew

Publicerat: 2012-07-24 Tid: 17:37:26


Hemkommen från jobbet för ungefär en timme sen. Hade köpt med mig mat från jobbet hem till min älskling som har ont i huvudet. Stackarn ligger just nu och sover här bredvid i soffan medan jag ser på scrubs. Har idag jobbat hela dagen från 06.30 till 16.00. Var till en början inte så mycket att göra men sedan kom det massor med gäster runt klockan 14. Imorgon jobbar jag 06-17 så blir en lång och tidig dag på jobbet.

Kvällen kommer bli otroligt lugn med mys framför tv:n med Jimmie. Ska försöka lägga mig tidigt ikväll men det tror jag att jag kommer lyckas ganska bra med då jag redan är väldigt trött. Nu ska jag se på Hell's Kitchen och äta muffins som jag bakade igår.

Chocolate in my heart

Publicerat: 2012-07-24 Tid: 08:08:00


Igår bakade jag chokladmuffins eller rättare sagt kladdkakemuffins. Blev dock inte så kladdiga som jag ville men jag hade lagt dit chokladbitar i muffinsen så de blev extra goda. Har tagit receptet från recepten.se och de tar bara 10 minuter i ugnen, vilket är bra.

Gjorde även min allra första pasta carbonara som också gick väldigt fort att laga och god blev den med.




Beautiful Morning

Publicerat: 2012-07-24 Tid: 05:59:51


Godmorgon, klockan är nu snart 6 och jag har varit vaken sen kl 5. Hade satt klockan på 05.50 men började hosta så mycket så gick upp självmant vid halv sex. Dagen kommer bestå av jobb från halv sju till fyra och efter det ska jag bara hem och ta det lugnt. Jobbar även öppning imorgon som sagt så ska försöka lägga mig tidigt ikväll också.


Förhoppningsvis kommer jag inte hosta så mycket på jobbet då jag tror detta endast är min klassiska morgonhosta. Förkyldningen annars känns så mycket bättre och känner att jag är väldigt pigg idag. Nog om det nu ska jag cykla ner till jobbet!  


Solen börjar gå upp där borta. Nu är det inte direkt såhär mörkt ute utan instagram gör det mörkare än vad det är.

When things don't work

Publicerat: 2012-07-23 Tid: 21:52:50


Har varit rätt dött här ett par dagar då jag legat hemma i 40 graders feber i helgen. Nu är det bara förkylning och en extremt jobbig hosta kvar. Inte direkt kul när man ska sova. MEN imorgon är jag tillbaks på jobbet igen och jobbar då 06.30-16, skulle egentligen stängt men eftersom både jag och jossie är sjuka fick vi ändra runt lite på arbetsledarna. Gör mig ingenting att öppna då jag ändå inte kan sova så länge på grund av hostan.

Har inte så mycket att berätta om helgen mer än att jag och älskling grillade igår. Tänkte försöka få lite frisk luft igår så gick till coop för att handla. Blev så trött så var tvungen att sova ett par timmar när jag kom hem. Var alltså inte tillräckligt frisk för att orka gå ut.

Idag har jag mått mycket bättre så jag och älskling var iväg och spelade minigolf vid sporthallen. Förlorade med 8 slag men är ingen dålig förlorare så gör mig ingenting. I morgon blir det att gå upp tidigt så ska alldeles snart gå och lägga mig och hoppas på att förkylningen är bättre då också.

Godnatt!


Ni får en bild på en trött Olof. Ungefär sådär kände jag mig i helgen.

Some small things

Publicerat: 2012-07-17 Tid: 20:46:43


Idag var det öppning på jobbet som gällde så gick upp vid halv 6. Har jobbat till kl 4 och är nu hemma och tar det lugnt innan jag ska sova. Ska öppna igen imorgon fast på braskens så måste gå upp vid kl 5 imorgon. Ikväll har jag och Jimmie ätit hans berömda lasagne som är något fruktansvärt god. Lätt den bästa lasagnen jag smakat.


Igår åkte jag och carro till rusta och ikea. Hittade en del billiga saker så som mattor och fejkblommor. Blev jättefint här hemma nu med matta i hall och i kök och växter i fönstret. Carro var på jakt efter en lampa och ett sängöverkast vilket hon sen köpte.


Carro igår på ikea med sitt sjukt långa hår!


Fönstret i matsalen med de nya växterna.

Like a new person

Publicerat: 2012-07-16 Tid: 13:12:16


Gick upp vid halv tio i morse och gjorde mig i ordning för att gå på massage och ansiktsbehandling. Trodde att jag hade cykeln i förrådet så gick hemifrån vid halv 11. Hade ju såklart glömt att jag ställde cykeln i pappas garage innan jag åkte till Västervik. Därför fick jag powerwalka ner till stan för att hinna till kvart i. Kom dit 2 minuter i kvart i så hade en rejäl tur. Fick världens skönaste nack och ryggmassage i en halvtimme följt av en avkopplande ansiktsbehandling. Så nu känner jag mig hur fräsch som helst i ansiktet.

Just nu håller jag på att laga lite pasta och ska sedan iväg till rusta med Carro. Så ska fixa iordning lite här hemma innan jag går.



Olof och Maja imorse (med massa flyttkartonger i bakgrunden)

A great weekend

Publicerat: 2012-07-16 Tid: 13:04:26


Har haft en väldigt bra och trevlig helg i Västervik. Åkte hem till Andreas och Anna och blev bjuden på grillat. Eftersom jag är fiskallergiker och de bjöd på lax så fick det bli flintastek till mig istället. Jag, Jimmie och Andres gick till stan någon gång runt elva. Var sjukt mycket folk på alla krogar och i alla öltält så vi gick mest runt och träffade folk då vi inte kom in någonstans men det var ändå trevligt. Gick och åt mat vid halv tre och sen blev det sängen. I går vaknade vi runt tio och gick upp och såg på American Pie The Reunion. Åkte från Andreas och Anna någon gång vid kl 1 och då åkte vi förbi Lager 157, Dollarstore och Godishuset. Hälsade på Jimmies syster i gamleby på vägen hem. På kvällen blev det att storhandla på maxi.



Jimmie i bilen med en öl i handen den lyckosen.

Mot Västervik

Publicerat: 2012-07-14 Tid: 15:35:45


Är ledig idag och även så är min älskling, så därför ska jag och jimmie åka ner till västervik. Blir nog VIS-festivalen och träffa Jimmies vänner. Ska bli väldigt kul men tråkigt att vädret inte riktigt är på min sida idag...


Igår jobbade jag från 11 till 20.30 vilket gick väldigt bra. Är nu ledig lör-mån så blir tre dagars ledighet och på måndag ska jag ju på massagen och ansiktsbehandling. Kommer bli awesome. Dags att sätta sig i bilen och åka ner till småland. :)


Lyxbehandling

Publicerat: 2012-07-12 Tid: 10:07:00



Detta presentkort från liveit.se fick jag av min fina älskling i födelsedagspresent. Det är en lyxbehandling på spa där man får välja en behandling i 70 minuter. Jag valde att kombinera två olika och valde ansiktsbehandling 30 min och sen klassisk massage i 30 min. Har aldrig varit på spa eller fått proffisionell massage förut så ska bli grymt intressant och se hur det känns. Älskar förövrigt att bli masserad så lär absolut älska det. Ringde förra veckan och bokade tid på Hälso Galleriet/Hälso Agenten här i Linköping och ska dit nu på måndag, läääängtar. Tack älskling! ♥

Känner du vinden som blåser i stan?

Publicerat: 2012-07-11 Tid: 21:43:53


Har haft en mycket bra och händelserik dag. Mötte upp Andreas på trädgårdstorget vid 12.30 och gick sedan till Taste Of Thai och käkade lunch och pratade om allt möjligt. Mycket trevligt och roligt och snacka minnen och annat kul. Det får inte dröja lika länge tills vi ses igen som sist.

Vid tjugo i två gick jag till jobbet för att ha assmöte. Var klara vid kl 3 någon gång och då gick jag och John till Espressehouse och väntade på att Jennifer skulle komma. Hon kom och vi tog oss alla en fika och snackade om allt mellan himmel och hav. Satt där i cirka en timme sen tog jag med mig Jennifer hem till mig och fortsatte att prata. Hon åkte hem vid halv åtta ungefär och då började jag fixa inför kvällsmaten. Bjöd på tacos som älskling fick då han kom hem. Mycket gott.

Så sitter just nu i soffan och skriver medan Jimmie spelar NHL med en kompis online. Ska gå och lägga mig tidigt idag då jag ska upp halv sex imorgon.


Vill ha ledigt och massa soooool!

Maja är hungrig

Publicerat: 2012-07-11 Tid: 11:42:53


Här är en otålig katt som är hungrig.


Like a new thing

Publicerat: 2012-07-11 Tid: 10:40:43


Idag har jag gått upp skapligt tidigit vilket är bra då jag öppnar imorgon och måste gå upp vid 05 någon gång. I går kom Lisa hit och umgicks och tittade på min nya lägenhet. Jag bjöd på mat och efterrätt och vi kollade sedan på en himla massa gamla kort från gymnasiet. Var grymt trevligt då det var ett bra tag sen jag träffade henne. Hon drog någon gång vid kvart över sex. Jimmie slutade jobbet vid åtta så fixade pytt i panna med stekt ägg till oss så han kunde få i sig lite mat då han kom hem.

Idag har jag en fullspäckad dag framför mig. Först ska jag luncha med Andreas som jag inte träffat på hur länge som helst. Sedan är det assmöte på jobbet och direkt efter det blir det fika med ännu en saknad människa, Jennifer. Kommer bli en hur bra dag som helst och hoppas vädret vill vara fint också.


Måste också säga det att jag äntligen har fixat min macbook då jag inte använt den på säkert 1 eller 2 månader. Detta på grund av att jag har lyckats få virus som inte gick bort på den. Sjukt irriterande virus då den rörde muspekaren hela tiden och ville skapa en ny mapp på skrivbordet.

Nu ska jag äta lite frukost och sen fixa i ordning mig. :)

'




Här ovan är lite bilder från en del av lägenheten och även en bild på Maja.

Cravings

Publicerat: 2012-07-08 Tid: 15:03:59


Nu har jag allt varit mycket duktig här hemma. Har dammsugit, tvättat, plockat ur diskmaskin och hängt upp gardiner i köket. Är så sjukt nöjd med denna lägenhet då den är mycket större och har både tvätt- och diskmaskin i lägenhet. Det kan man kalla lyx!

Har världens cravings efter McDonald's mat då jag inte har ätit det på 3 veckor eftersom jag har haft semester. Från att ha ätit det flera gånger i veckan till ingenting på 3 veckor är en ganska stor med nyttig omställning. Allt detta prat om man har gjort mig så sjukt hungrig så ska ta och laga ihop något.


Här är köket med nyuppsatta gardiner :)

Last Day of Vacation

Publicerat: 2012-07-08 Tid: 11:17:21


Idag är sista dagen av min semester och man blir inte glad när man tittar ut genom fönstret. Massa äckligt regn och himlen är helt grå av alla regnmoln. Ska kanske inte klaga då jag jobbar 2 månader och sen har 2 veckors semester till då jag och Jimmie åker till Rhodos i en vecka. Kommer bli så sjukt skönt att få komma iväg och ingen av oss har varit i Grekland så ska bli kul att få uppleva den grekiska kulturen.

Dagen kommer bestå av lite sysslor här hemma. Jag måste tvätta jobbkläderna tills imorgon och dessutom dammsuga lite då det blev rätt smutsigt framförallt i köket efter flytten. Kanske tar mig en tur ner på stan om jag orkar annars blir det att se en film och bara ta det lugnt och njuta av den sista semesterdagen.

Just nu sitter jag vid matbordet och har precis ätit upp min frukost. Körde på en rejäl frukost idag med macka, yoghurt, oboy och kokt ägg. Nu ska jag kolla runt lite på youtube och sedan sätta lite fart.


Maja

Publicerat: 2012-07-07 Tid: 18:09:34


Här ser vi hur Maja är på väg ut. Hon har vågat sig ut en bit på balkongen nu men är fortfarande rädd. Så söt hon är!

 


Some good food

Publicerat: 2012-07-07 Tid: 18:05:45


Sitter just nu på balkongen och grillar fläskkarre och majskolvar medan hasselbackpotatisen är i ugnen. Måste bara säga att elgrill är ett måste om man har balkong då man inte får använda vanliga grillar på balkonger.

Olof tycker det är jättekul och går och nosar och utforskar balkongen. Maja däremot är en mes och vågar sig inte ut. Jätteskönt att sitta här då solen har vågat sig fram efter en dag med mulet väder. Nu kurrat magen som bara den så hoppas maten snart är färdig! Ska bli mumsigt!!!


A new start

Publicerat: 2012-07-07 Tid: 10:27:57


Hej!

Var ett bra tag sedan jag skrev här sist men jag kan lugnt säga att det hänt lite grejer. Jag och min fina Jimmie förlovade oss 25/4 och vi har nu flyttat till en större lägenhet i T1. Riktigt skönt med lite space och att bo så nära centrala stan, bara 10 minuters gång så är man mitt i city.

Dagen kommer bestå av att gå och lämna tillbaka en klocka på Åhléns då visarna var böjda. Ikväll blir det grillat som står på menyn. Har fått en elgrill av pappa så att vi kan grilla fastän vi har en balkong.

På måndag är jag tillbaka på jobbet efter 3 veckors semester men behöver bara jobba i ungefär 2 månader. Sen har jag semester igen i 2 veckor då jag och Jimmie åker till Rhodos i en vecka. Kommer bli så underbart! Ska Nu försöka uppdatera lite oftare och förhoppningsvis varje dag.

 

 

 

Här ovan ser ni en bild på vår nya matsal och även våra nya möbler! :)

 


RSS 2.0