Oh yeah

Publicerat: 2011-01-27 Tid: 13:09:20


Den här remixen vill jag ha!
Btw vad mycket han har fått göra nu på sistone och vilka artister han får träffa. Förra gången var det 50 cent och nu David Guetta. Say what!?

Hilarious

Publicerat: 2011-01-27 Tid: 11:12:48


Well, well. Här finns det en del damtussar märker jag. Men anledningen till att jag inte bloggat på länge är för att jag är sjuk och inte orkar sitta så mycket vid datorn. Började i söndags med feber och detta är den första feberfria dagen. Har dessutom en extremt jobbig hosta och näsan är full med snor. Så har inte mycket att blogga om eftersom jag bara legat hemma i sängen de senaste dagarna. Men bjuder på denna roliga video:


A laugh is a good thing

Publicerat: 2011-01-23 Tid: 21:10:08



Tell me lies

Publicerat: 2011-01-22 Tid: 17:50:39


Har varit ett par dagar utan att blogga här. I går hade jag ont i foten så var hemma och tog det lugnt. Var iväg och fixade lite ärenden med mamma och åkte till min bror på kvällen.

Idag jobbade jag 10-17 och det var fullt med folk som ville äta McD. Tror det var på grund av att folk fått barnbidrag för det såldes en hel del Happy Meal kan jag lova. Så nu sitter jag här vid datorn hemma os pappa och funderar på vad jag ska äta till kvällsmat. Inga som helst ideér men förhoppningsvis har jag kommit på något tills magen börjar kurrar.

Annars blir det bara tv-tittande i kväll, helt enkelt en myskväll. Det behövs det med ibland!


Finaste någon kan få

Publicerat: 2011-01-19 Tid: 21:30:41


Klockan är nu halv tio och jag är faktiskt väldigt trött. Sov i 11 timmar i natt och kände mig riktigt pigg då jag gick upp för att åka till skolan. Skönt att slippa vara dö trött och inte orka. Hade seminarium från 12.50-15.30 ungefär. Gick mycket fortare än planerat så slutade tidigare. Gick då tillsammans med Annie, Tilde och Samuel till Världens Bar och käkade lunch/middag. Mycket gott. Firade lite att vi fick godkänt på hela P2 och essän och tycker synd om de som tyvärr inte fick det.

Love her

Publicerat: 2011-01-19 Tid: 20:58:38


Den här tjejen är ju helt amazing rolig. Många har nog redan sett denna video om inte se den och om ni har se igen! :)

Sitter just nu och väntar på bussen.

Publicerat: 2011-01-19 Tid: 11:22:12


img_1977 (MMS)

Kul att bilden blev upp och ner anyway.. Sitter just nu och väntar på bussen. Tror till och med att den var 5 minuter sen enligt min östgötatrafiken app. Hoppas i alla fall att jag hinner med tåget som går 11.48, annars har jag bara 12 min på mig att ta mig från Norrköpings station till skolan. Damn it! Jag kommer hinna även då med men får powerwalka som en galning. Hoppas även på att det är ett nytt tåg eftersom de inte har fungerande kortläsare än så man får åka gratis. Well Well får vänta och se.. Imorgon är det ingen skola men däremot blir det jobb 11-20. Kommer nog gå bra, tiden går faktiskt rätt fort när man jobbar långa pass än korta. Tror bussen kommer nu...


Dagens mat blev trots allt detta.

Publicerat: 2011-01-18 Tid: 14:26:40


img_0779 (MMS)

Dissade mjölk och äpplebitar och tog cola och pommes istället. Blev allt för sugen och eftersom jag tränade igår så får jag äta detta som kompensation. Nu är det 3 och en halv timme kvar tills jag slutar och ska börja jobba igen om 10 min...


Oopsi doo

Publicerat: 2011-01-17 Tid: 20:13:55


Jobbade 10-13 idag och åt sedan lunch på Thai Coconut med pappa. Gick sedan runt på stan en stund och dreglade över den fina skjortan från MQ. Hade dock glömt plånboken hemma så kunde inte köpa den men provade den ändå. Tog bussen hem till mormor och umgicks med henne i en timme. Träffade sedan upp mamma och åke hem. Hade fått ett AVI i brevlådan där det stod att tröjorna som jag och min bror beställde från USA hade kommit Köpte en hoodie av ShayCarl, han killen på youtube som gör en ny video varje dag, som kostade 30 dollar. Var lite osäker på vilken storlek jag skulle köpa men S satt perfekt som tur var. (Amerikanerna är så tjocka så deras storlekar är så stora ibland).

Efter jag hade hämtat ut tröjjorna på Ekholmen så åkte jag och mamma till stan. Köpte ÄNTLIGEN min efterlängtande skjorta, som jag från början sagt att jag inte skulle köpa. Tur var väll det att jag köpte den för det var 50 % av 399 kr men ändå fick jag den för 149 kr, YEEEEY! Nu sitter jag i alla fall här hemma vid datorn. Ska kanske gå och köra lite på crosstrainerna och sedan chilla framför tv:n.

Imorgon jobbar jag långt pass nämligen 11-18 och har redan börjat planera vad jag ska äta till lunch. Blir nog 6:a Nuggets, äpplebitar & mjölk så skippar pommes och läsk, duktigt! Har till och med två raster imorgon om ja inte räknar fel men blir nog bara något litet andra måltiden. Får se hur hungrig jag är....


Heaven help me

Publicerat: 2011-01-17 Tid: 08:41:04


Godmorgon, är alla vakna ännu?
Jag sitter i alla fall i köket och har precis ätit lite frukost. Ska till jobbet snart och funderar på vilken buss jag ska ta. Det är tydligen en lastbil som har kört fast på hamngatan här i stan som gör att det är trafikstockning på brokindsleden där min vanliga buss går. Så blir förmodligen att ta den andra bussen som går förbi sjukhuset.

Ska luncha med pappa efter jobbet idag vet inte vad vi ska äta men det bestämmer vi när vi ses. Har lite ont i foten och har haft de senaste dagarna så hoppas det inte är allt för mycket folk som handlar. Nu springer klockan iväg så måste kila. Ha en bra dag!


I'm down on my knees

Publicerat: 2011-01-16 Tid: 20:52:48


¡Hola senioras y senoritas!
Sitter just nu hemma hos mamma och tvättade precis av mitt ansikte. Hade en ansiktsmask för att fräsha upp huden lite. Idag har jag i alla fall varit hos Annie och opponerat på en annan grupps essä. Fick åka pendeln gratis både dit och hem eftersom de har nya tåg som ännu inte har kortläsare. Riktigt nice! Var duktig och gick till och från stationen och tog inte spårvagnen. Healthy!

Händer inget speciellt i kväll utan ska packa upp min väskor och bara ta det lugnt. Börjar jobba kl 10 i morgon och slutar vid ett och blir att ta bussen hem direkt för att äta eller eventuellt äta lunch med pappa. Får se vad han säger i morgon. Hade från början tänkt att gå till MQ och köpa den där jättefina skjortan för de pengar jag hade i plånboken. Men icke sa nicke! La ner dem i min fina spargris hemma istället och ska, observera, INTE köpa skjortan i morgon utan ska börja spara på riktigt nu.

Yeeey hottie med ansiktsmask!

Ciao

Publicerat: 2011-01-16 Tid: 14:08:29


Ska alldeles strax bege mig mot resecentrum för att ta tåget till Norrköping. Ska opponera på andras essäer med Annie. Hoppas det går fort eftersom jag måste hem & packa och städa. Hinner inte skriva mer utan måste kila nu.

Luggen börjar bli för lång måste nog klippa den lite

McFusk

Publicerat: 2011-01-15 Tid: 23:15:41


Fick lust att se dokumentären McFusk som jag faktiskt inte har sett. Har hört lite om den men nu ska jag faktiskt se den. Blir rätt kul att se nu när jag själv jobbar där för då förstår man säkert mycket. Man vet också hur saker och ting fungerar och vad man får och inte får göra. Lär bli intressant. Någon som har sett den?


Lägger dit en passade bild. Hihi

I'm lovin' it

Publicerat: 2011-01-15 Tid: 22:40:26


Har jobbat idag till klockan 16 och efter det gick jag hem och åt mat. Var duktig och struntade i pommes och läsk idag på min lunchrast utan tog bara en Big Mac och drack mjölk. Nästa vecka blir det dessvärre att äta mat på jobbet om jag inte tar med mig egen mat. Får se om jag orkar fixa något.

Har umgåtts med min syster nu på kvällen och även brorsan kom förbi. Gjorde inget speciellt utan tittade på en film som gick på 3:an. Uptown Girl tror jag närmare bestämt att det var.

På tal om jobbet....

All I need is you

Publicerat: 2011-01-15 Tid: 17:49:19


Här kommer två videor som jag filmade igår.


¨
Håller för micken i början så höj inte ljudet för mycket

Wha the fuck?

Publicerat: 2011-01-15 Tid: 12:00:00


Snodde denna printscreen från Annie. Testade faktiskt själv att skriva in det där och gud vad kul att den engelska översättningen på Lasse Berghagen är Oprah Winfrey. Lite komiskt ändå och dessutom om man lyssnar på ordet så säger tjejen nästan perfekt "Lasse Berghagen". Undra vem som kom på detta och gjorde så att översättningen skulle bli som den blev. Roligt att veta.



Funny stuff

Publicerat: 2011-01-15 Tid: 09:00:00


Daughter: Hey mum I'm going to my room with my boyfriend.
Mum: Okay don't do anything stupid.
*.Gf & Bf goes into bedroom.*
Daughter screams: Baby, baby, baby ohh!
*.Mum runs into her room.*
Mum: What are you doing!?!?!?!?
Daughter: Mum we're having sex, get out!
Mum: Oh thank god! I thought you were listening to Justin Bieber.

Idol

Publicerat: 2011-01-14 Tid: 23:06:17


Idol Live var awesome! Nu blir det i alla fall att sova eftersom jag börjar 11.30 imorgon. Måste också säga att Jay verkligen var en värdig vinnare. Han vet hur man rockar loss på en scen. Grym kille alltså!!!!! Lägger upp lite filmer och bilder imorgon eftersom jag inte orkar det nu. Videofyme ville inte ha så stora videor så får bli youtube. Älskar att de avslutade med "All I need is you" vilket var sjukt bra. Älskar den låten och de är så grymt duktiga allihopa och de är så mycket bättre när man ser dem live än i tv-rutan.

Visar denna bild från konserten så länge.

Är på idol nu med Tilde. Är dock 50 min ti...

Publicerat: 2011-01-14 Tid: 19:11:46


img_4313 (MMS)

Är på idol nu med Tilde. Är dock 50 min tills det börjar men vill man ha bra plats så är det bäst att komma i bra tid. Hoppas det kommer vara bra och roligt men det tvivlar jag på att det inte kommer bli. Känns lite ovant att vara i Cloetta Center utan is och hockeyspelare. Ser till och med mindre ut än vad det verkar då LHC spelar men det är nog bara jag som inbillar mig. Anyway nu ska jag vara social med Tilde.


Lose you now

Publicerat: 2011-01-14 Tid: 13:41:05


Nu har jag slutat jobbet och fått i mig mat. Var så hungrig då jag slutade så köpte med mig två cheesburgare hem. De satt väldigt fint i magen må jag säga. Har inte ätit McDonald's på ett tag nu eftersom jag bara jobbat småpass och inte haft rast. Det är bra annars kommer jag rulla fram och det är tur att jag börjar träna lite nu. På tal om det så kanske jag ska göra det snart om jag hinner. Annars får de bli imorgon istället...

Ska träffa Jennifer på en fika klockan 3 så ska gå till hennes jobb då. Får se vilket ställe det blir att gå till, kan tro att Jennifer är lite hungrig kanske. Nu ska jag gå och bädda min säng och fixa lite i mitt rum.

Mmmmmm, cheeseburgare.

Next move

Publicerat: 2011-01-13 Tid: 21:21:57


Har precis sett på en film som jag hittade hemma hos mamma. Filmen heter Next och är en väldigt bra film enligt mig. Nicholas Cage spelar huvudrollen och kan se 2 min in i hans egen framtid. Den är rätt gammal, vet inte exakt vilket år den kom ut men har några år på nacken.

Ser fram emot IDOL-konserten imorgon med Tilde. Brukar som sagt aldrig gå på konserter så lär bli kul. Ska försöka träna lite innan konserten imorgon. Ska träffa Jennifer på en fika klockan 3 och jag slutar jobbet klockan 1 så har 2 timmar på mig att äta, träna och duscha. Det ska jag nog hinna.


Älskar att spela iCopter på iPhonen. Det är ett väldigt roligt men irriterande spel om man misslyckas och envis som man är försöker man om och om igen. Rekommenderas till ni som har iPhone!

You are my fire

Publicerat: 2011-01-13 Tid: 15:11:11


Impulsbokade biljetter till Idols live turné som äger rum i morgon i Cloetta Center. Ska gå tillsammans med Tilde och tror det kommer blir riktigt trevligt. Brukar inte gå på konserter så tänkte att jag kunde kosta på mig och gå på denna. Blev väll lite sugen då jag träffade Minnah och Daniel idag.

Nu ska jag gå och hämta ut biljetterna och sedan åka hem till mamma med syster. Ska hjälpa henne att sätta ihop hennes crosstrainer.

Famous

Publicerat: 2011-01-13 Tid: 13:45:56


Började jobba idag kl 10-13. Vid elva fick jag besök av Idol-Minnah & Daniel. Serverade Nuggets och Lilla Menyn till dem. Ville inte vara jobbig så låtsas inte om att jag visste vilka de var. Kände först igen Minnah och när jag såg Daniel så förstod jag att det verkligen var dem. Lite roligt att servera mat till kändisar, haha. De ska ha en idol-konsert i Cloetta Center imorgon eller något tror jag. Så det var därför de var här i Linköping.

Nu ska jag i alla fall få i mig lunch och så får vi se vad som händer sen. Ska eventuellt vara med syster om vi kan hitta på något att göra. Börjar jobba klockan 10 imorgon också så blir inte att vara uppe allt för länge.


You come and go

Publicerat: 2011-01-12 Tid: 21:55:57


Var duktig och tränade i 20 min förut på min crosstrainer. Gjorde även några sit-ups. Belönade mig själv med att äta cheesecaken som jag bakade tidigare idag. Mycket god faktiskt!

Just nu ser jag på en film på kanal 5. Romy & Mitchell - Blondiner Har Roligare. Rätt rolig film som jag hade inspelat på ett videoband då jag var liten. Shit hade nästan glömt bort den tiden då man spelade in program eller filmer från tv:n till videoband. Så var man alltid tvungen att spola tillbaka banden då man sett klart på filmen. Måste ändå säga att utvecklingen verkligen går fort. Glömmer bort vissa saker som fanns för bara några år sedan.

Kommer också ihåg då man hade modem som man kopplade upp. Och när man använde det så kunde man inte använda telefonerna. Hihi det var tider det. Modem + LunarStorm.


A nice cheesy cake

Publicerat: 2011-01-12 Tid: 11:33:00


Good morning everyone!
Vaknade faktiskt rätt skapligt idag, alltså vid tio. Var däremot lite seg så låg kvar i sängen i en halvtimme och såg på Biggest Loser. Blev ännu mer motiverad till att träna när jag såg det programmet vilket jag alltid blir. Ska träna ikväll eftersom jag inte orkar duscha mitt hår nu på morgonen.

Snart då jag gjort i ordning mig ska jag gå ner till Hemköp för att köpa philadelphiaost och digestivekex. Ska nämligen baka Cheesecake ikväll. Har faktiskt bara ätit det en gång tidigare och gud vad gott det är. Får se om det blir att äta idag eller imorgon då den ska vara i frysen i min 5 timmar eller något.

Recepten.se är en av mina favoritsidor där bra recept finns!

She Said

Publicerat: 2011-01-11 Tid: 21:04:53


Lyssnar alltid på musik då jag sitter vid datorn. Måste säga att Spotify verkligen är en helt otroligt bra uppfinning. Kan skapat en playlist som heter Favoriter där alla mina favoritlåtar ligger. Eller ja, nästan alla. Så trycka på Favoriter eller på spotifyikonen nedan för att komma till min lista. Du måste såklart ha spotify för att kunna ta del av listan.


Oh really

Publicerat: 2011-01-11 Tid: 12:22:12


Gud vad dålig kondition jag har. Efter bara 10 min på crosstrainern låg jag död i min säng. Kanske berodde lite på att jag tog väldigt tungt motstånd på en gång men äh, ska man träna så ska man. Kanske kör lite mer i kväll om inte kroppen är död. Annars blir det mer imorgon. Men i och för sig kan man inte börja hur hårt som helst utan man ska helst ta det lite lugnt i början om man inte är van. Nästa mål är 12 min, så får jag gå uppåt med tid hela tiden. Blir nog bra. Kompletterade med några sit-ups efteråt också och det gick däremot jättebra. Nu väntar duschen ska bli skönt att duscha av allt svett. Hihi grose.

Ps: Gud vad bra den är föresten. Helt värd pengarna!

Tired as h*ll.

Now come on!

Publicerat: 2011-01-10 Tid: 17:05:17


Efter mycket slit och irritation på grund av denna så är den äntligen ihopsatt. Provade lite i någon minut och köra med den och den är jättebra! Finns olika program och välja mellan eller bara köra manuellt och öka eller minska motståndet. Kommer att spendera en hel del tid på denna må jag säga. Det måste jag för behöver verkligen komma i form nu. Ska även dra ner på godiset och annat snacks som sagt för att resultatet ska bli så bra som möjligt. Om det är någon som undrar vad den heter och kostar så heter den Extremefit CT450 och kostar 2690 krTeam Sportia. Så himla värt! Kommer bli mycket träning på denna och sit-ups hädanefter. Inget slöande mer här inte. Nu kör vi!

Tell me why

Publicerat: 2011-01-10 Tid: 14:46:59


Ny veckan med nya starka tag. Varit på tornby idag och inhandlat en Crosstrainer. Den är tyvärr så tung så får inte upp den ur kartongen utan måste vänta till pappa kommer hem. Ska ändå inte använda den idag utan ska på bio i kväll och se på The Tourist med Angelina Jolie och Johnny Depp. Hoppas på att filmen är bra i alla fall.

Sitter just nu och nördar vid datorn och tittar runt på lite bloggar. Musik från spotify är självklart på och jag sitter och sjunger med. Kändes som att det var vår idag när jag gick utanför dörren. 4 grader och snön håller på att smälta bort. Rätt härligt ändå men tror inte den kommer försvinna helt då vi ändå bara är inne i januari.


Cheap Cheap

Publicerat: 2011-01-09 Tid: 18:58:33


Sådär, detta är tröjan jag köpte idag. Var halva priset så betalade 449 kr för den. Snygg som attan och mamma köpte även en liknande fast däremot en blå Fred Perry. Tycker de hade väldigt bra rea på MQ (Ingelsta Shopping i Norrköping) än vad de har här i Linköping. Wonder why..

Imorgon blir det som sagt att åka till tornby för att handla crosstrainer. Förhoppningsvis följer syster med och är bärhjälp och allmänt sällskap. Kommer nog bli bra det. Nu blir det fortsättningsvis mys framför TV:n.


Go, I said GO!

Publicerat: 2011-01-09 Tid: 18:32:25


Hittade inget på Media Markt utan hittade däremot en tröja från MQ. Var halva priset kan visa den i ett annat inlägg lite senare. Var duktig och köpte köttbullar med potatis istället för kebab till lunch. Har bestämt att då allt godis som jag köpte igår är slut så blir det inget mer än på fredagar/lördagar. Måste komma i form nu känner jag. Både utseende mässigt och konditionsmässigt. Träningsdags ffs!

Snart blir det träning för hela slanten. Ska nämligen åka till Team Sportia imorgon och handla en crosstrainer. Det blir denna skönhet nedan för 2690 kr. Ska försöka träna så ofta som möjligt på den. Nu j*vlar kör vi!


Allt annat känns puckat

Publicerat: 2011-01-09 Tid: 11:37:47


Godmorgon alla pigga och glada!
Om 10 min ska jag gå till bilen för att åka till Media Markt. Ska titta lite på fotoblixtrar tror jag och annat småplock. Efter det ska jag hem och städa mitt rum så det blir skinande rent. Har märkt att jag städar hela tiden men att det blir stökigt med detsamma igen. hihi oppps. Anyway ingen tid att förlora måste kila nu.


Chilling around

Publicerat: 2011-01-08 Tid: 18:09:40


Jobbade till 16.00 idag och det var rätt tomt på stan och jobbet idag. Gissar på att alla människor är rätt fattiga efter jul och nyår.

I kväll ska jag faktiskt inte göra ett enda dugg utan ska se på en film och äta godis. Ska se en film som heter Women In Trouble och hoppas den är bra. Imorgon ska jag nog åka till Media Markt med mamma, syster och bror. Ska inte köpa något speciellt utan titta runt lite och ska kanske föresten titta på fotoblixtrar.



It's me Mario

Publicerat: 2011-01-07 Tid: 14:48:15




Får lite nostalgi-känsla över det här spelet som spelades mycket när jag var yngre. Även om grafiken är hemsk så är det ändå en klassiker. Ska också prova på att spela Super Mario sen för att se om jag kommer ihåg hur man gjorde. Rätt bra minne har man ändå eftersom jag kommer ihåg alla genvägar man kan ta i Mario Kart. De borde göra en uppdatering av Mario Kart till typ PS2 eller PS3. Kanske till och med redan finns? Men som sagt detta är ett av mina favoritspel. Vilket är ditt?


Visste ni....

Publicerat: 2011-01-07 Tid: 13:30:00


....att jag har en video på Youtube som blivit sedd cirka 460 203 gånger? Det är även endast jag som har lagt upp den svenska versionen av Hula Song på Youtube. Rätt coolt!

Timon & Pumba - Hula, hula song


Like a moment of truth

Publicerat: 2011-01-07 Tid: 12:48:18


Hallå där!
Sov till kvart i tolv idag och har precis varit och ätit frukost. Dagen kommer att bestå av dusch, städning & jobb. Ska även koppla in min brors Nintento 64, som jag lånat, och spela Mario Cart. Så himla kul säger jag bara! Igår var jag med abbe och såg filmen American Beauty. Rätt bra film och den ena killen var en grym skådespelare. Vi gjorde smoothies bestående av Yoghurt, jordgubbar, hallon och blåbär och åt popcorn. Skapligt gott må jag säga!

Nu ska jag börja plocka lite i mitt rum så förövrigt är lite stökigt. Sedan dusch och efter det spela Mario Cart, wihu!


Be me lover

Publicerat: 2011-01-06 Tid: 17:31:56


Jobbade stängning igår till 01. Var väll färdiga runt tjugo över och jag gick och la mig direkt då jag kom hem. Vaknade av att alarmet på min mobil ringde (notera att det är iPhone alarmet och att det funkar för mig) och då var det bara att gå upp och äta en rejäl frukost för att ladda inför en ny jobbdag. Var inte så mycket folk idag och jag jobbade bara i 3 timmar så var inte så jobbigt.

Nu är jag i alla fall hemma och har inga planer för kvällen. Tror jag ska ta mig ett bad och en ansiktsmask i kväll och bara ta det lugnt. Börjar inte jobba förrän kl 16 i morgon så sovmorgon får jag allt. Sitter just nu och ser på matchen mellan LHC-FBK på TV4 och det står 1-1 än så läng. Jag hejjar såklart på LHC och hoppas det lyckas ta guld detta år då de varit nära sjukt många gånger. Det är dem värda!

Hejja, hejja, hejja Cluben. LHC är dem bästa!

Let it play

Publicerat: 2011-01-05 Tid: 13:15:32


Alldeles strax ska jag gå ner till stationen för att hämta upp Annie. Vi ska vara mycket flitiga och duktiga idag och skriva på vår essä. Den ska vara inne om 8 dagar alltså den 13 januari så känns rätt skönt om man får den klar idag.

Igår tog ja det bara lugnt och var hemma och såg på film på kvällen. Filmen jag såg var som jag skrev i  tidigare inlägg, You Again. En helt okej film! Försökte gå och lägga mig rätt skapligt igår så somnade runt 12. Ikväll blir jag däremot uppe rätt länge. Ska jobba stängning till 01 och hoppas på att vi inte blir allt för sena eftersom jag jobbar på torsdag också. Kommer nog bli bra ska vi se. Nej nu börjar klockan bli dags att dra sig ner till stationen, smell ya later.

Jag just nu, vem annars höhö

I can only laugh

Publicerat: 2011-01-04 Tid: 20:53:01


Seems like you've finally got it. Nobody likes you. Face it.

Har inhandlat lite gottigt till kvällen. Ska se på en film som heter You Again och till det blir det lite chips, 50 % less fat of course, (lät som kissie där) och julmust. Måste passa på att dricka julmust nu innan den försvinner. Fast i och för sig så kommer den tillbaka i påsk igen fast då med namnet påskmust. Kärt barn har många namn, am I right?

Bild från i somras.

I want it that way

Publicerat: 2011-01-04 Tid: 12:57:10


Jag måste verkligen sluta med att sova så länge på dagarna. Börjar ju jobba igen på torsdag och då kommer det vara en mardröm att ta sig upp om jag ska fortsätta i det här mönstret. Tittar just nu ut genom fönstret och det snöar sjukt mycket. Tycker ändå det är rätt mysigt men samtidigt vill man ju att det ska bli vår/sommar. Fast det är ju ändå bara januari så man kan inte förvänta sig annat.

Igår var jag och syrran på ikano och åkte sedan hem till henne för lite käk. Åkte hem från henne vid halv elva och träffade sedan Abbe. Gjorde inget speciellt utan såg lite på TV och skjutsade sedan hem honom vid halv ett.

Så vad händer idag då? Ja ni det vet jag faktiskt inte riktigt ännu. Får se vad dagen bjuds på men ska i alla fall ta och duscha om en stund och plocka i ordning lite i mitt rum. Ikväll har jag i alla fall lust att se någon film och bara ta det lugnt.


Så här kommer vädret vara de kommande dagarna i Linköping.

Jag skrattar idag

Publicerat: 2011-01-03 Tid: 12:01:41


Godmorgon, godmorgon säger jag när klockan snart är tolv. Anyway vaknade vid elva och har faktiskt ätit frukost så nu sitter jag här vid datorn. Lyssnar lite på Spotify och funderar på att det snart är dags att ta på sig lite kläder. Ska nämligen umgås med syster idag som fortfarande ligger och sover. Just ja verkar vara en väldans problem med alarmet på iPhone men som tur var har jag inte märkt av det. Känns rätt bra är dock lite orolig för att den inte ska ringa sen när jag ska jobba och behöver använda mig av den. Däremot finns det ju massor med appar man kan ladda ner med olika alarm.

Fick väldigt mycket läsare igår så lägg till mig på bloglovin om ni tyckte denna blogg var intressant. Det är bara att trycka på mig här till höger --------->

Gör det! Kom igen nu då jag vet att du vill annars kommer denna kvinna nedan dyka upp hos dig när du sover.

 


Crazy right now

Publicerat: 2011-01-02 Tid: 22:34:43


Sitter här under en filt i min säng i ett ganska kallt rum. VARFÖR ÄR DET SÅ FRUKTANSVÄRT KALLT? Ser i alla fall på Good Luck Chuck som går på tv just nu. Rätt rolig och underhållande film må jag säga. Idag har jag i alla fall gjort i ordning, packat eftersom jag nu är hos pappa. Umgicks också med Jennifer hemma hos mig först. Vi åt lite mat och pratade om allt och inget. Det är ju trots allt söndag idag och det är ju som alla vet en dag då man bara är seg. Tror det är något som sitter i allas huvud, så fort man vet att det är söndag känner man sig seg.

Haha Dane Cook som spelar Chuck i filmen är bara så hilarious!!! Anyway ska väll fortsätta småskratta och flina lite fult till filmen så hörs vi bloggen. AHhh okej eeehhh aaa heheheheh puss byebye bloggeeeeeen....I know you love me, xoxo MATilda. Heheh get it? MATilda. I like foooood!

Okeeeej, tror det spårade ut lite där. Sorry om jag skrämde er. Mohahahaha...


Kompenserar med en seriös bild från nyår

Oh no

Publicerat: 2011-01-02 Tid: 19:20:39


Favorit i repris? Om man ska visa mig i ett nötskal så är det genom denna video. När folk gör videoinlägg raderar de oftast det som blev dåligt. Jag istället behåller det som blev fel och gör en video av det. Kul va?

Do it bitch!

Publicerat: 2011-01-02 Tid: 19:15:47



Gott nytt...regn?

Publicerat: 2011-01-02 Tid: 00:00:00


Eftersom klockan är tolv nu och det var nyår för 24 timmar sedan, så kommer en film upp hur tolvslaget såg ut för mig. Vill påpeka ännu en gång om att det ösregnade! WTF!?


Jan. 1, 2011

Publicerat: 2011-01-01 Tid: 22:58:37


Nyåret var faktiskt väldigt bra. Var som sagt först hemma hos Johanna och åt god mat. Entrecotê med pommes och vitlökssmör. Tog sedan bussen in vid halv tio för att sedan promenera hem till en tjej vid namn Jennie. Där var det fest och cirka 20-30 pers var på den festen. Väldigt lyckat må jag säga.

Gick sedan ut vid tolvslaget och vet ni vad? Det SPÖREGNADE, liksom what the fuck? Inga sura miner för det utan det var bara att räkna ner till det nya året. Här kommer några bilder från igår.


Anna, Julia & Emil


Middagen vi åt! MUMS


Söta Johanna & Jag

Hälsning

Publicerat: 2011-01-01 Tid: 01:19:48


GOTT NYTT ÅR!!!!!

RSS 2.0