Lennart

Publicerat: 2011-03-30 Tid: 22:08:15


Nu ska jag alldeles strax gå och lägga mig ska upp klockan 7 imorgon då jag börjar vid 9. Ska ha redovisning på vår fina utställning som jag och min grupp har gjort under dagen. Den heter Lenn Art eller ja Lennart och här nedan ser ni två bilder från den. Har hängt upp olika saker i snören så det ser ut som en människa då man ser på den framifrån. Tittar man dock från sidan är det bara massa olika saker som hänger. En tolkningsfråga helt enkelt.


Var ändå en rolig dag i skolan och jag åt god lunch då jag hade med mig pannbiff och potatismos som pappa lagade igår. Får se om det blir att ta med sig något imorgon med. Har inte mycket mer att säga än att sängen väntar.

 


Make me feel

Publicerat: 2011-03-30 Tid: 08:53:49


Solen skiner idag och det för än väldigt glad må jag säga. Blir nog att slänga på sig skinnjackan idag och kanske mina nya Converse som jag för övrigt köpte häromdagen. Ska alldeles strax bege mig mot Norrköping men ska först käka upp frukosten. Igår var jag och såg filmen I Am Number Four på bio och tyckte den var väldigt bra faktiskt. Var länge sedan jag åt biopopcorn också så det satt rätt bra. Nu ska jag kila iväg och fixa iordning mig. Ha en bra dag!


Rise and Shine

Publicerat: 2011-03-29 Tid: 08:33:32


Det är en tråkig dag jag vaknar upp till. Alldeles blött på marken och molnigt och det är dessutom endast 2 grader ute. Ska snart bege mig till universitetet men ska bara käka upp min frukost. Kommer alltså vara där till klockan 16 idag och hoppas det blir en bra dag och att solen tittar fram senare. I kväll kanske det blir bio med abbe annars får vi se vad som händer. Kunde inte gå in på SF:s hemsida eftersom den är stängd på grund av underhåll tills klockan 11. Well well nu ska jag sätta lite fart.


No dancers allowed

Publicerat: 2011-03-27 Tid: 18:57:01


Verkar som om en (eller flera) av Eric Saades dansare inte får följa med till Tyskland. Såg detta (som visas på bild nedan) på en av dansarnas facebook. Även Eric har kommenterat statusen och skrivit att reglerna i ESC är cp. Hm undra varför!?


Uppdaterat:
Här har vi anledningen
(Tryck på bilden för att läsa artikeln)

Uppe innan tuppen

Publicerat: 2011-03-26 Tid: 06:28:29


Ja herregud vad tidigt det är. Klockan är inte ens sju och jag sitter uppe och äter frukost. Ser på termometern att det är -6 grader ute så blir att ta vinterjackan idag. Börjar jobbet halv åtta så ska ta och åka vid sju. Min buss som jag brukar åka nr 14 har inte ens börjat gå än så får låna bilen av mamma. Nu ska jag fortsätta äta och sedan jobba till klockan 17.



Dr Demin

Publicerat: 2011-03-25 Tid: 22:00:36


Var på stan en stund med syrran idag i den kalla blåsten. Såg att Carlings hade 20% rabatt på allt i butiken idag så köpte ett par jeansleggins från Dr.Denim. Har redan ett par likadana fast svarta så vet att de är helt underbara. En sak jag hatar är leggins som inte har dragkedja där fram men som tur är så har dessa det. Är så extremt fult annars enligt mig. Även leggins utan fickor där bak, det är okej om man har linne över men INTE annars.

I morgon jobbar jag öppning så ska faktiskt lägga mig om en stund. Börjar nämligen 07.30 så måste gå upp väldigt tidigt. Fikade förövrigt med Johanna idag på Steve's eller ja mycket fika blev det direkt inte utan massa prat om allt möjligt. Tog bussen hem vid åtta och nu sitter jag här som sagt.

Ord. pris 399:-
Jag fick dem för 319:-

Wonderful

Publicerat: 2011-03-25 Tid: 13:32:41


Volume booster + läppstift!

Volume Booster

Publicerat: 2011-03-25 Tid: 13:19:32


Här kan ni se före och efter bilder på mina läppar då jag testade läppbalsamet från style by tyra. Helt otroligt att  det funkar. Det sticks som satan i början men försvinner efter 15 min ungefär. Före bilden är inte så bra men den får duga!


FÖRE
(Eftersom bilden är tagen närmare kameran än den andra ser mina läppar större ut än vad de är!)


EFTER



Han var Jackie Chan

Publicerat: 2011-03-24 Tid: 21:53:18


Har nu suttit i nästan 3 timmar och pluggat. Har alltså skrivt på den examinerade litteraturuppgiften som ska vara inne i morgon. Är nästan helt klar men ska skriva lite mer på den ena analysen. Åkte in till Universitetet till klockan 10 i morse och var där till klockan 4. Gick ändå riktigt bra på opponeringen och det har varit intressant att läsa de andras uppsatser. Nu sitter jag här och funderar över om jag ska se Big Brother avsnittet från igår eller om jag ska sova. Är så himla trött men tror nog ändå det blir det förstnämnda. Ska gå och ta mig lite päronsoda att dricka dessutom.

Köpte LipBalm och Ear Cuff från Style By Tyra som kom hem i brevlådan igår. Måste säga att läppbalsamet som ska förstora läpparna faktiskt funkar. Det sticks rätt mycket i början men försvinner sedan efter en stund. Rätt bra för mina små läppar.

Här är det snygga örhänget! Lite halvdan bild men den får duga!

Rockin Robin

Publicerat: 2011-03-23 Tid: 19:00:15


Idag har jag varit på ikano tillsammans med Jennifer. Blåser ju verkligen storm ute så ett och annat gruskorn fick man i ögonen. Käkade lunch på Burger King och jag provade deras dipp Sourcrem & Onion som var helt himmelsk god. Efter ikano blev det att möta upp syrran för att gå en sväng på stan men gick inte så länge. Nu sitter jag här hemma och ska börja plugga. Skulle bara slänga in ett litet inlägg.

Just ja, var duktig och deklarerade nyss och är väldigt nöjd över min skatteåterbäring! Det kommer klirra i kassan i juni!


Jennifer sitter och njuter efter maten.


Jag när jag precis råkade slå mig själv på tanden med min ring. Smart!




Temperature

Publicerat: 2011-03-22 Tid: 22:52:50


Wihu, i morgon ska de vara 8 grader varmt. Inte riktigt lika varmt som det var idag men ändå tillräckligt så man kan slippa vinterjackan. Just nu är det paus på Big Brother så passar på att blogga lite. Har börjat lite på litteraturuppgiften idag men i morgon då jag kommit hem från stan kör jag gärnet och ser till att bli klar. Orkar nämligen inte sitta dagen innan och stressa ihjäl mig. Nää nu börjar det igen.


Be your hero

Publicerat: 2011-03-22 Tid: 20:51:00


Har lyssnat ganska mycket på Enrique Iglesias nu när jag hörde hans nya låt så här kommer lite av hans låtar.


Stupid b*tch

Publicerat: 2011-03-22 Tid: 20:30:00


Den enda sanna glädjen måste nog ändå vara skadeglädjen. Kan inte göra annat än skratta!! HA-HA!

Längtar till fredag av 2 anledningar. Den första är att lönen+studiebidrag kommer då och det ska man absolut inte klaga på! Sen så ska jag träffa en saknad Johanna och ha det allmänt trevligt. Har inte riktigt bestämt vad vi ska göra men blir väll en fika eller så.

I morgon ska jag gå på stan med ännu en saknad brud nämligen Jennifer. Hon flyttar ju som sagt till Norge i början av april, kul för henne men tråkigt för mig. Hade inte mer att säga i detta inlägg mer än att här nedan är min favoritlåt just nu. Lyssnar dock på den andra versionen som heter Tonight (I'm fucking you). Tihi


Another day

Publicerat: 2011-03-22 Tid: 19:21:02


Klockan är över sju och det är ändå 9.5 grader varmt ute. Kändes verkligen som vår ute idag förutom den hemska blåsen som inte borde finnas. Har gått en riktigt långpromenad idag och det var verkligen skönt. Solen lyste så pass mycket så solbrillorna åkte på. Dem plus skinnjackan gav riktiga vårkänslor. Just nu sitter jag och väntar på att Desperate Housewives börjar följt av Big Brother. Hade faktiskt inte sett det första avsnittet av BB så såg det alldeles nyss.

Var inte sugen eller orkade rättare sagt inte laga mat i kväll så det fick bli två toast med ketchup, ost och skinka. Ska nog ta lite yoghurt snart också för att komplettera så man inte vaknar hungrig i morgon bitti. Kan nog erkänna att jag har fått något för yoghurt är så extremt sugen på det nu för tiden och bra är väll det för har faktiskt inte ätit godis på 1 vecka nu. Åt chips i söndags och en glass igår men det var inte alls mycket så en förbättring sker absolut.


Bye bye baby

Publicerat: 2011-03-22 Tid: 11:41:10


Solen skiner för fullt och det är 13 grader ute, underbart!

Dagen kommer bestå av:
  • Tvätta (har tvättid om en halvtimme)
  • Börja på litteraturuppgiften
  • Städa mitt rum
  • Gå promenad i det fina vårvädret
Ja så har lite att stå i idag ändå men det jag ser fram emot mest är att gå promenad. Ska nog bli en riktig långpromenad. Det enda negativa med vädret idag är att det blåser så förskräckligt bara. Så får se till så man inte blåser bort. Men som sagt framförallt så måste jag plugga rätt mycket senare i eftermiddag!


Want you too

Publicerat: 2011-03-21 Tid: 16:08:39



Är nu hemkommen från Universitetet och är oerhört lättad över att uppsatsen är klar och inskickad. Nu är det bara den jobbiga litteraturuppgiften kvar som jag ska börja med idag.

Gick av bussen vid ekholmen på vägen hem och köpte in lite saker till kvällsmaten som jag ska laga till mig och mamma. Det blir en rätt som Anna lärde mig en gång då jag åt hos henne. Spaghetti med bacon, ruccola, mozarella, olivolja smaksatt med chili och vitlök. Så otroligt gott!

Igår kväll såg jag på Big Brother och det ska bli rätt skönt att slippa se Nicky i tv-rutan. Var faktiskt inte alls så jobbigt att gå upp i morse som det brukar vara på måndagsmornar. Berodde nog på att jag var så hungrig också.

Tog på mig skinnjackan idag också som har varit efterlängtad. Var dock lite kallt i Norrköping och för att det blåser så förskräckligt mycket. Men sedan då jag kom till Linköping var det faktiskt riktigt behagligt så jag bestämde mig för att gå hem från ekholmen och vara lite nyttig.

Kom igen nu cluben!

Publicerat: 2011-03-20 Tid: 16:17:24


img_1186 (MMS)

Kom igen nu cluben!


Kom igen nu

Publicerat: 2011-03-20 Tid: 10:56:04


Godmorgon! I eftermiddag gäller det. Talar så klart om LHC - Skellefteå matchen där det avgörs vem som går vidare. Kommer sitta bänkad framför tv:n för att se matchen kl 16. Kom igen nu cluben visa att ni förtjänar att komma ett snäpp närmare guldet!

She Says

Publicerat: 2011-03-18 Tid: 10:21:39


Vädret gjorde så det ej blev något universitet idag. Ska istället äta lunch med pappa och syster vid halv tolv och sedan blir det jobb. Känns bra att kunna äta lunch så tidigt eftersom jag nästan aldrig gör det. Gick ju upp vid tjugo i åtta i morse. Får ta en supertid buss så jag inte kommer försent sen till jobbet också. Annars är det inte mycket mer på schemat faktiskt denna fredag. Hoppas på att LHC inte förlorar i kväll för då blir jag galen. Tycker verkligen det är deras tur att ta guld nu! Sitter just nu och lyssnar på musik på min bärbara högtalare och det är väldigt bra ljud faktiskt.

Hörs kanske i kväll annars får ni ha en bra fredag!



Keep falling down

Publicerat: 2011-03-18 Tid: 08:44:23


Man kan ju nästan tro att det är jul!?



Keep on moving

Publicerat: 2011-03-17 Tid: 17:34:34


Är nu hemma från Universitetet och vi har fixat det mesta på uppsatsen som vi fick feedback på. Ska bara fixa analyserna i morgon så förhoppningsvis är det klart sedan. Har tagit fram lite köttfärs som jag ska göra lite köttfärssås på. Har inte ätit lunch idag så är ganska hungrig just nu men köpte ändå en drickyoghurt innan jag gick på tåget. I kväll ska jag börja kolla lite på en litteratur-uppgift som ska vara inne nästa fredag. Kanske även ska träffa Jennifer en stund också om hon orkade. Den lilla filuren flyttar till Oslo i början av april, fy på henne!

Nu ska jag se till och laga lite mat så den lilla hungern försvinner. 

Tokig kvinna

Disconnect

Publicerat: 2011-03-17 Tid: 10:41:10


Här hemma funkar inte internet eller telefon idag. Som tur är har min älskade iPhone internet som man kan dela med datorn så det funkar utmärkt ändå. Snabbt är det också så är ingen större fara att det inte funkar här hemma. Har i alla fall ätit frukost precis och ska snart ta och göra i ordning mig för sedan blir det att åka till Universitetet. Ännu en gång är det dags för handledning och det är sista tillfället innan uppsatsen ska vara inne. Ska bli skönt att slippa skriva uppsatser nu då vi skrivit hela hösten och nu på våren.

Printscreen från min mobil

Situation

Publicerat: 2011-03-16 Tid: 18:27:14



Har precis käkat kvällsmat som jag lagt till mig själv och mamma. Det blev korvstroganoff eller korvssås som jag säger. Efter jobbet idag gick jag på stan och tittade lite och tog sedan bussen hem vid halv fem. Köpte ingenting på stan och det ska jag inte göra heller då jag ska spara mina pengar. Är redan löning igen nästa fredag. Tycker det gått väldigt snabbt men det har nog att göra med att februari endast hade 28 dagar i år.

Nu ska jag bege mig till mitt rum och se gårdagens avsnitt av Big Brother. Ska sedan ta en dusch och efter det klockan nio så tror jag Grey's Anatomy har premiär igen också. Kul!


Newie

Publicerat: 2011-03-15 Tid: 21:33:24


Denna plånbok köpte jag idag då jag gick på stan en stund i väntan på buss hem. Har länge velat ha en lite större plånbok där sedlar ej böjer sig och dessutom finns det massor med plats till annat. Har sett många som handlat av mig på McDonald's som har stora och fina plånböcker. Jag kanske är en aning sen eftersom den sorten funnits på marknaden länge och många har en sådan redan. Var inte alls så dyr utan kostade bara 199 kr och det är skinnimitation. Som tur är har jag ett flertal väskor som den får plats i annars skulle det vara lite jobbigt.


Desperate

Publicerat: 2011-03-15 Tid: 21:06:54


Just nu sitter jag och ser på Desperate Housewives, äntligen börjar den serien igen. Var väldigt länge sedan jag såg på det så kommer knappt ihåg vad som hade hänt i förra avsnittet. Kom på allt nu igen då man fick se vad vad som hade hänt tidigare. Skolan idag gick väldigt bra och vi är nästan helt klara med uppsatsen och det känns så sjukt bra. I morgon är det jobb som står på schemat mellan 11-14.


Chocolate

Publicerat: 2011-03-15 Tid: 08:43:49


Godmorgon! Just nu är det två minus ute men solen lyser. Hoppas det blir lite varmare i eftermiddag i alla fall. Sitter just nu och äter frukost och ska precis dricka upp min oboy. Varm oboy på morgonon is the shit måste jag bara säga. Ännu en dag då universitetet står på schemat, vi ska skriva klart vår uppsats. Kommer nog gå bra, hoppas jag. Nu ska jag dricka upp oboyen och kila iväg till bussen.


Manboy

Publicerat: 2011-03-14 Tid: 21:37:20


Har precis kommit ut ur duschen och ska nu vänta på att mitt hår ska torka innan jag går och lägger mig. Glömde ju nämna igår att Jockiboi och hans polare handlade mat av mig. De tyckte de var roliga och frågade mig om jag visste var Parkeringshuset Gräshoppan ligger i Linköping. Har aldrig hört talas om det men det fanns tydligen på hitta.se enligt dem själva. Ska nog ta och kolla upp det. Roliga typer det där? Inte nog med det så hörde min arbetskollega att de snackade om avsugningar medan de smaskade på sina cheeseburgare. Är jag förvånad eller? Nae!


Pretty Girls Makes Faces

Publicerat: 2011-03-14 Tid: 13:03:00


Så jävla rolig!

Work

Publicerat: 2011-03-14 Tid: 12:34:17


Befinner mig just nu i vårt grupprum på Universitetet. Här jobbar vi för fullt med vår uppsats men just nu har vi matuppehåll. Jag var inte alls hungrig eftersom jag åt frukost för 3 timmar sedan så köpte en risifrutti och en macka med sallad och ost. Var dessutom duktig och köpte ingen Coca Cola utan köpte en Bonaqua Stilla med smak av Skogsbär istället. Har bestämt att jag inte ska dricka så mycket läsk eller äta så mycket godis längre. Har jag sagt många gånger men känns faktiskt väldigt bra denna gång.


Follow me

Publicerat: 2011-03-13 Tid: 17:56:13


Är nu hemma och städning står på schemat. Ska till mamma i kväll så borde sätta fart lite men är så sjukt trött efter en helg full med jobb så sitter här och vilar lite. Trodde jag började klockan 10 imorse men började 10.30 så fick sitta och ta det lugnt ett tag innan jobbet. Var dock trött så skulle behövt de där 30 min extra i sömn. Aja så går det.

I kväll ska jag lägga mig tidigt. I morgon ska jag ha gruppmöte klockan 10 till obestämd tid. Nu blir det att sätta fart med städningen, hoppas ni haft en bra helg.


YES!

Publicerat: 2011-03-12 Tid: 22:06:08


Ja nu står det klart att Eric Saade är den som ska representera Sverige. Kan faktiskt avslöja att jag skickade iväg ett sms på honom ikväll. Skickade även ett på Danny för spelade egentligen inte roll vem som gick vidare fast nae, höll nog lite mer på Eric.

Shots

Publicerat: 2011-03-11 Tid: 23:16:37



Jobb hela helgen och idag var det mellan 9-18 och i morgon mellan 11.30-20.30. Ska hem och se på melodifestivalen efter jobbet så hoppas jag inte missar för mycket eftersom det börjar redan klockan 20.00. Well, well, sitter just nu i mitt rum och lyssnar på musik. Har precis sett på det senaste avsnitter av Big Brother och herregud vad Gurkan såg ut i håret, helt orange-gult. Stackarn. Dessutom tappade han lite hår och detta är ju ett bevis på att man inte ska färga håret, speciellt inte bleka, för ofta.

Hör att det är mycket folk som festar ute idag då bilar åker förbi med fullt ös på stereon och glada människor är påväg till krogen. Har inte varit ute och dansat på evigheter så kanske är dags att göra det snart igen. Ska höra om det är någon som är på någon dag framöver.

Denna party låt lyssnar jag på just nu, så himla bra.
LMFAO feat Lil Jon - Shots

Sleepyhead

Publicerat: 2011-03-10 Tid: 22:18:32


Var i Norrköping på handledarmöte idag som sagt och tog sedan tåget hem. Åkte till min syster och käkade lunch och gick sedan en lång promenad i en timme tillsammans med henne. Kändes rätt bra faktiskt. Såg sedan på Vem Vet Mest där vår arbetskollega var med och tävlade och han kom till fredagsfinalen i morgon, så det ska jag se.

I morgon börjar jag klockan nio och jobbar till klockan 6. Har redan planerat att jag ska äta en toast innan jag börjar eftersom de är så extremt goda. Det som väntar nu i kväll är sängen. Är redan trött och ska ändå upp tidigt så ska snart tvätta bort sminket och krypa ner.


I have found

Publicerat: 2011-03-10 Tid: 11:23:11


Godmorgon allihopa. Idag är det hela 6 grader ute och nu är nog våren på väg på riktigt. Har precis käkat frukost och ska ta och hitta ett par strumpor och borsta tänderna. Sedan bär det av till stationen för att ta tåget till Norrköping för handledning. Hoppas jag får åka med ett nytt tåg som är så sjukt mycket fräschare än det gamla och det känns dessutom som om resan går fortare med de nya. Kanske är det även så att de kör en aning fortare också. Anyway så ska jag ta och fixa det sista innan jag går nu. Hörs senare.


Question!

Publicerat: 2011-03-10 Tid: 10:01:00



Chillout

Publicerat: 2011-03-09 Tid: 20:14:17


Nu har jag precis gottat i mig nedanstående som syns på bilden och sett på Big Brother. Kunde dessutom se 2 avsnitt i rad då jag aldrig såg i går eller dagen innan. Måste bara säga hur mycket jag älskar Vanilj Cola, är så fruktansvärt glad över att det kommit tillbaka och säljs på en del ICA affärer. Antingen hatar man det eller så älskar man det och jag tillhör de sistnämnda.

Just nu sitter jag här vid mitt skrivbord och har på tv:n som jag tittar lite på då och då. Går tyvärr inget roligt program just nu så väntar på att något annat skojj ska börja. Ska i alla fall lägga mig rätt tidigt i kväll fastän jag sov länge i natt, hela 12 timmar.

I morgon bär det av till Norrköping för att ha handledningsmöte i 45 min och sen hem igen. Kanske ska träffa syster eller så efter det dessutom. Funderar på om jag ska träna i morgon också men låter nog kroppen vila eftersom jag tränade idag men gör nog några sit-ups innan jag lägger mig i kväll.


Naked Juice Bar

Publicerat: 2011-03-09 Tid: 15:05:45


Har just kommit hem från Maxi där jag var med pappa och handlade. Gick med i Naked Juice Bar klubben igår så fick en smoothie för halva priset och valde sorten som heter Very Berry, sjukt god. Så har nu varit i Gränden och inhandlat en sådan och sitter nu och smaskar på den i mitt rum.

Vaknade inte förrän vid halv tolv idag och har sen dess tränat, duschat och tvättat. Har min andra maskin inne  nu som jag ska ta och hänga upp efter detta inlägg. Annars händer det inte så mycket speciellt idag, en lugn dag helt enkelt.

Yummie

Delicious

Publicerat: 2011-03-07 Tid: 11:02:29


Nu har jag precis fått i mig lite frukost och fixat i ordning mig. Ska om 5 min gå till resecentrum för att ta tåget till Norrköping och måste dessutom förnya mitt månadskort innan dess. Som det syns på bilden är jag nu mörkhårig igen och trivs verkligen bäst i det så nu ska jag inte röra mitt hår på månader!

I kväll ska jag jobba på braskens (McDonald's) och börjar då vid 18.30 så får inte va kvar allt för länge i Norrköping så jag ska hinna tillbaka och äta innan dessutom. Hoppas ni får en bra dag trots att det är måndag och ny vecka igen.


Amazing

Publicerat: 2011-03-06 Tid: 22:01:29


Ni måste bara se denna film. Skrattade mig nästan av stolen då jag såg den första gången. Kanske beror på att jag känner han i videon men ändå. Så himla bra!

Goodbye my lover

Publicerat: 2011-03-06 Tid: 19:00:00


Nu försvinner du hemska hårfärg! Ska som sagt färga tillbaka håret till kastanj brunt och säger därmed hej då till detta gula hår. Trivs bäst som brunett och så kommer det alltid vara, brunetter har roligare!

Bad Things

Publicerat: 2011-03-06 Tid: 15:35:06


Befinner mig just nu i mitt rum och äter lite glass. Var ett tag sedan jag åt pinnglass och jag kan bara säga hur mycket man längtar till sommaren nu. Solen skiner för fullt ute och det känns faktiskt väldigt vårigt i luften. Ska ta och gå förbi jobbet snart eller ja senare då jag har tid och hämta hem min kläder som måste tvättas. Så det är det som står på schemat i kväll, tvättning. Ska även färga tillbaka håret till kastanj brunt är så sjukt missnöjd med denna hårfärg jag har nu.

New Again

Publicerat: 2011-03-05 Tid: 20:53:58


Blev inte riktigt nöjd med min förra design så har suttit nu i kväll och pillat på denna. Ja, jag vet att jag ändrar rätt mycket men nu får denna vara ett tag. Sitter i alla fall vid datorn nu samtidigt som jag ser på melodifestivalen och ska gå och ta en smörgås följt av en glass om en liten stund.


I just wanna dance

Publicerat: 2011-03-05 Tid: 19:11:22



I går fyllde som sagt Carro år så blev att dra till henne efter jobbet. Hade det väldigt trevligt och Carro bjöd på både dricka, brie-ost och tårta. Uppskattades verkligen må jag säga. Vid 12 någon gång drog vi vidare in till ågatan men istället för att följa med dem in på Platens så tackade jag för mig och gick hem. Börjar nämligen jobbet klockan 10 i morse. Så det är vad jag har gjort idag, jobbat och nu sitter jag här hemma. Ska ta mig något att äta till kvällsmat snart men vad är frågan.

Ska i alla fall se på Melodifestivalen i kväll då det är andra chansen. Inte det roligaste kanske men om en vecka så är det final. Ska bli intressant vilka vi, det svenska folket, väljer att skicka iväg till Tyskland. Well, well we'll see!

Difficult

Publicerat: 2011-03-04 Tid: 10:12:42


Godmorgon, idag var jag uppe väldigt tidigt. Vaknade vid tjugo över åtta och var faktiskt väldigt pigg så såg ingen mening i att somna om och sedan vakna upp trött. Gick i väg till några frisörer för att se om någon hade tid idag och det hade de. Så klockan 12 ska jag slinga håret blont och hoppas på att det kommer bli snyggt.

Vid 16 är det dags för jobb och efter det blir det att dra till Carro som fyller 20 år idag. Grattis gumman! Kommer bli väldigt trevligt men vet dessvärre inte vad jag ska ha på mig. Det är sådant som jag får ta itu med i kväll.


Lord Of The Rings

Publicerat: 2011-03-04 Tid: 10:04:21


Guldfynd By Kenza

Dessa två fina ringar köpte jag häromdagen. Guldfynd hade en kampanj där man kunde köpa 2 silversmycken och få den billigaste för halva priset så det var inte lätt att inte handla något. Måste bara säga att ringarna är sjukt snygga och sitter jättebra.


Almost Nothing

Publicerat: 2011-03-03 Tid: 20:37:34


Färgen tog inte riktigt i mitt hår så nu ska jag gå förbi lite frisörer i morgon och se om de har tid. Vill inte säga att det är orange eller gult men i hårbotten blev det NÄSTAN gult. Om det inte finns någon tid i morgon eller så färgar jag håret brunt igen. Får hoppas någon frisör har någon tid öppet för mig, peppar peppar!

Cambilden ger inte rättvisa.

Guess what!

Publicerat: 2011-03-03 Tid: 18:46:53


Öhöhöh...återkommer om 1 h.

Music is through

Publicerat: 2011-03-02 Tid: 18:31:50


Puh, äntligen! Kände att bilden jag hade i headern var ett par månader gammal så gjorde om designen. Blev inte så stor skillnad med alltid något. Jobbade idag 11-15.40 och nu vid fem var jag på Speecsavers för att titta till synen och fick resultatet att den hade förvärrats på vänster öga, som jag trodde. Så nu har jag lämnat in mina båda glasögon och kommer inte få tillbaka dem förrän om 12 arbetsdagar. Hur ska jag klara mig? Nej då ska inte vara några större problem.

Ikväll blir det att se ännu ett Big Brother-avsnitt och bara ta det lugnt. 


King of moonlight

Publicerat: 2011-03-01 Tid: 21:02:32


Har precis sett på ett avsnitt av Gossip Girl och längtar redan tills nästa kommer vilket är om en vecka. Gossip Girl och No Ordinary Family är de enda serierna som jag faktiskt följer nu. Undrar var Desperate Housewives, Ugly Betty och Grey's Anatomy har tagit vägen dock. Hur långt uppehåll ska det vara egentligen och är det ens ett uppehåll eller har du försvunnit? Många frågor där men man kan ju allt undra ibland.

I morgon är det i alla fall jobb och synundersöknings som gäller. Upptäckte att jag såg fortfarande lite suddigt på vänster öga då jag blundade med höger. Ska be optikern fixa till mina glasögon eftersom de har fått en förmåga att glida ner en bit på näsan så de behöver tajtas till.

Jag just nu, i denna sekund, okej nej denna minut kanske, nja kanske inte ens det. Anyway där är jag i alla fall!

That's why

Publicerat: 2011-03-01 Tid: 17:07:18


Sitter just nu i mitt rum och lyssnar på spotify. Måste bara säga det att melodifestivallåtarna har satt sig på min hjärna. Har gått och nynnat på både Popular, In The Club och The King hela dagen och de vill inte försvinna. Så nu spelas The King och jag sitter och sjunger med så gott jag kan. Det är en så sjukt skön låt med coola snubbar i blåa kostymer som framför den. Kvällen kommer bestå av att ta det lugnt och se på det senaste Big Brother-avsnittet. Kanske tillåter mig själv att äta lite popcorn om vi har några hemma annars har jag en liten bit Ben & Jerry Cookie Dough kvar att käka upp.

Vilken låt är din favorit från Melodifestivalen och vilken vill du se som representant för Sverige i Eurovision?


You will

Publicerat: 2011-03-01 Tid: 12:22:07


Dessa två är mina favoriter i Melodifestivalen och det spelar ingen roll vilket av dem som går vidare till Tyskland. Bara det blir någon av dem!
Eric Saade - Popular

Danny - In The Club


Thank you, mama

Publicerat: 2011-03-01 Tid: 09:01:00


Denna fina silverring fick jag av min underbara mamma häromdagen. Tack snälla! ♥

RSS 2.0