I ♥ Photoshop

Publicerat: 2010-03-30 Tid: 13:00:35


(Överredigerad med Blur)

...and take your money

Publicerat: 2010-03-30 Tid: 12:08:53


Solen skiner för fullt och det är skapligt varmt ute. Ska nog gå en sväng på stan eller bara gå en promenad snart. Har som sagt studiedag och absolut inget att göra än så länge. Är ledig på fredag också men vem är inte det eftersom det är långfredagen!? Detta innebär att det snart är påsk och jag har faktiskt sagt ifrån om påskägg. Känner att jag inte vill ha godis är ganska trött på det nu faktiskt och det är ju en bra sak.

Väntar på att mitt hår ska torka och sedan blir det att gå ut en stund!


Wake up

Publicerat: 2010-03-29 Tid: 16:58:24


Så nu är jag hemma från skolan och måndagens lektioner är över. Skoldagen i sig gick rätt fort! Imorgon har jag studiedag så får sova länge och det tycker vi om. Dessutom så spelar LHC sin sista och avgörande match mot Frölunda. Hoppas dem går vidare till semifinal för då blir jag glad. Funderar på om jag ska gå och sen matchen annars blir det att sitta framför tv:n.

Ikväll blir det att se på voddler med popcorn och cider. Gott!

 


Why does it hurt

Publicerat: 2010-03-28 Tid: 10:49:23


Skrev inget inlägg igår pga att min visdomstand, som kommer upp, dödar mig. Det är jätte svullet i tandköttet så kan knappt svälja för jag kommer emot med tungan. Dessutom är lymfkörteln svullen på halsen pga av tanden. Känns som om jag har en boll i munnen som värkar som tusan. Panodil hjälper mot värken men inte mot svullnaden.

I fredags var jag med Anna. Var hemma hos henne och tog det lugnt var sjukt trött hade även ont i tanden då så var helt död. Såg på hockeyn och var helt hysteriska. Tur att dem vann annars skulle jag bli väldigt sur. I alla fall så kom Andreas förbi en stund och hälsade. Jag gick hem från Anna vid kvart i elva för att ta bussen hem.

Igår var det fint väder och varmt. Så gick på stan med syrran på stan. Fick reda på att Eric Saade skulle uppträda i Gränden. Så gick dit för att titta. Han sjöng en lugn version av Manboy och hm vet inte om jag tyckte om den faktiskt. Ja ja kollade bara några minuter för det var sjukt varmt och alla trängdes där inne. Åkte hem och gjorde inte så mycket tog det mest lugnt. Gick och la mig rätt tidigt eftersom jag hade så ont i tanden.

Vaknade av att pappa ringde kvart i nio, trodde jag. Klockan var redan kvart i tio hade glömt bort att det var sommartid idag. I alla fall så ska jag städa lite idag och packa. Sedan kommer pappa och hämtar mig och då blir det att vara hos honom.

(Bild tagen av Martin Hultgren)


Friday is the best

Publicerat: 2010-03-26 Tid: 09:07:56


Fredag idag alltså sista dagen i skolan denna vecka. Har precis haft religion och utvärderat Etiks delen. Började för en halvtimme sedan och har redan slutat denna lektion. Om cirka en timme så ska vi kolla på Natur 3:ornas teaterföreställning. Vi har dock redan haft våran teater innan jul så det är redan gjort för våran del.

Slutar vid 3 idag och då blir det att gå hem till Anna. Ska handla lite mat som jag ska äta ikväll också. Tror det blir att joina Johanna och Lisa på Sangria ikväll en stund. Annars blir det mys hemma hos Anna. Får se hur vi gör beror på vilket humör vi är på.

(Johanna & jag)


Everything against me?

Publicerat: 2010-03-25 Tid: 17:13:15


Dagen började med prov i etik och moral. Gick väldigt bra må jag säga. Blev trött och hade ont i fingret och i armen av allt skrivande efter det och jag var inte den enda. Nästan alla i våran klass blev helt sega och trötta i huvudet efter provet. Om det var positivt eller negativt vet jag inte men jag. Positivt eftersom alla hade använt varenda hjärncell, negativt för att vi var slöa under de andra lektionerna.

Nu är klockan lite över fem och ska snart äta lite mat. Sedan blir det att klä om för att åka till dansen. Ska hämta upp Johanna först eftersom hon ska titta på våran dans. Kommer bli jätte kul att dansa är verkligen pepp på det! Tänkte gå på The Majority Says releaseparty på Platens ikväll men hinner inte hem och duscha efter dansen så det blir inget med det. Synd hade velat se musikvideon som Martin har gjort.

Imorgon är det fredag IGEN! Helt otroligt vad tiden går fort. Har i alla fall bestämt att jag ska vara med Anna imorgon efter skolan och på kvällen. Hon skulle äta tomatsoppa men det vill jag inte ha så ska köpa något annat och äta på. Är sjukt sugen på kebab men tror det blir mat från en affär som man lagar själv.

Angående rubriken så funkade inte min profil på facebook att logga in på tidigare idag. Sedan nu har min mobil fuckat upp sig. Det går inte att ringa till mig eller från min mobil och den är allmänt seg. Sen är det ingen nyhet att vårat internet här hemma inte funkar som det ska. Usch på det!


Shut it down

Publicerat: 2010-03-24 Tid: 20:35:30


Snacka om att jag är trött nu, mina ögon vill bara stängas efter all läsning om etik & moral. Har ändå massa papper kvar att läsa om dödstraff och hur religion påverkar etiken. Suck säger jag bara. Ska plugga till 9 och då blir det Grey's Anatomy. Sedan ska jag plugga vid tio innan det är dags att gå och lägga sig. Hoppas på att det går bra på provet imorgon som består av 9 frågor. Det ska nog gå bra så länge man kommer ihåg allt. Kan i alla fall alla snubbar man ska kunna och vem som hör till vad och det är bra!

Såg att LHC låg under med 1-2 ännu mera SUCK! Skärp er nu grabbar för tusan! Men som sagt tror ändå att de kommer åka ut i kvarten mot Frölunda.

Uppdatering: Wihu nu leder dem med 3-2 och just när jag skrev det så reducerade Frölunda med 3-3 tusan!!!!

Emma

Publicerat: 2010-03-24 Tid: 17:23:40


Redigerade en bild på Emma igår som jag har tagit. Snygg som attan är hon!



Like a record baby

Publicerat: 2010-03-24 Tid: 17:16:03


Nu var även onsdagen över. Har fått mycket gjort idag i skolan faktist. Började vid 8.30 och hade då Samhällskunskap B. Såg på ett klipp på Ted.se om en kille som forskar om olika U-länder. Efter det var det dags för Religion eller snarare Etik & Moral. Satt och läste på till provet som vi ska ha imorgon. Sedan var klockan halv tolv och dags för lunch. Gick till Mozarella och åt Pizza tillsammans med pappa och sedan gick jag tillbaka till skolan. Hade hantverk och är nu klar med min pall. Gjorde mycket saker in i det sista men tror det gick bra.

Tog bussen hem med Olivia som skulle jobba. Kom hem vid halv fyra och pratade sedan med anna i telefon en stund. Ska träffa henne på lördag, länge sen nu! I alla fall så ska jag plugga till provet ikväll. Har bestämt att jag inte ska sitta vid datorn efter maten får se hur länge det löftet håller.




If I used to love you baby

Publicerat: 2010-03-23 Tid: 16:17:24


Såg precis på filmen Jalla! Jalla!. Har tvättat hela dagen idag och även läst i engelska boken. Lite trist eftersom det är så dåligt väder ute är så trött på det här gråa vädret. Vill som alla andra ha sol och värme. Ska fortsätta läsa i boken alldeles strax för jag känner att jag suttit för mycket vid datorn idag.

Idag är det tisdag vilket innebär att det är Dating in the dark och desperate housewives ikväll. Blir att kanske poppa lite popcorn till kvällen och se på det. Är sugen på någon god mat också men tror det blir köttfärssås. Är sugen att se på filmen Farsan dessutom. Tycker att alla Josef Fares filmer är bra så hoppas på att den här också är det.

(Trailern till filmen Farsan)


Gratisbio.se

Publicerat: 2010-03-22 Tid: 19:11:21


För er som inte redan vet om denna hemsida så tänkte jag tipsa om den. Det är en hemsida där du kan samla poäng genom att t.e.x delta i undersökningar, besöka hemsidor, och handla. Om du till exempel vill handla kläder på Nelly.se så kan du först gå via Gratisbio.se och få 10 % i poäng på det du handlar för.

Självklart finns det mer saker du kan göra för att samla poäng och det jag skrev tidigare var bara några av många exempel. Det är absolut inget svårt utan det krävs bara att du använder musen och ibland tangentbordet. Genom att bli medlem på Gratisbio genom att trycka HÄR får du 50 poäng och även 25 poäng extra eftersom det är jag som värvar dig. Alltså du får 75 poäng att börja med!

När du har nått 200 poäng kan du byta poängen mot presentkort på 50 kr och vid 400 poäng kan du till exempel byta till en biobiljett.

Tveka inte utan gå med redan nu!




Food

Publicerat: 2010-03-22 Tid: 17:47:27


Sitter just nu i köket och väntar på mat. Betalade just en faktura på de örhängen som jag beställde efter. De var jätte fina och gulliga! Ska alldeles strax äta mat håller dessutom på att scannar datorn på vidurs eftersom internet är helt konstigt och det bara är så på min dator och inte mammas. Var i skolan idag och hade redovisning på etiken. Vi visade en film och pratade om dödsstraff.

Nu blir det mat skriver mer sen.

Time to sleep

Publicerat: 2010-03-21 Tid: 22:52:04


Idag var det som sagt söndag. Jag har varit och handlat mat till min mormor och morfar idag. Min brorsa var även med och hjälpte till! Jobbigt att det inte har varit så bra väder idag. Regnat/snöat och varit kallt brrr...jag som kände vårkänslor igår och idag är dem helt borta. Fåglarna kvittrar fortfarande men det känns ändå trist att solen försvann idag. Istället syns gråa trista moln på himlen. Nej fy jag vill ha blått och soligt! Har sett Watchmen nyss och tyckte den var bra faktiskt. Snygga scener men lite väl brutala ibland.

Imorgon börjar jag klockan 10 och efter att ha sett Watchmen i 2 timmar och 35 minuter så känner jag att det är dags att sova nu. Jobbigt att bara titta på dataskärmen eftersom ögonen bara vill stängas.


Söndag

Publicerat: 2010-03-21 Tid: 11:31:02


Kvällen igår var riktigt kul! Åkte bussen till Natalie vid 18.33. Bussturen gick bra tills vi kom till Valla Rondellen ja då dör bussen mitt i rondellen. Stod där ett tag innan han fick igång den igen och sedan när vi precis kommit ut från rondellen så dör den igen. Men som tur var så gick den igång igen och hölls sig vid liv hela resan dit. Gick av bussen en hållplats senare än vad vi skulle så virrade runt lite i Lambohov innan vi kom fram till Natta. Då bjöds det på fördrink och sedan Pasta med ädelsostsås. Till efterrätt blev det Cheesecake och jag tror jag åt lite för mycket så blev väldigt mätt. Sedan blev det lite lekar och dans till tjugo över elva då vi tog bussen in till stan. Gick in på Platens och dansade. Helt sjukt vad skumma och äckliga typer det finns där! I kön in till Platens fick jag pratade engelska med någon australiensare. Det var kul och han sa att han litade på mig? Haha kul. Åkte hem vid halv två och fick skjuts av abbe som hade jobbat. Snällt! Slapp ta sista fyllobussen hem.

Några suddiga bilder ( tryck på dem för att se dem större):













Promenad

Publicerat: 2010-03-20 Tid: 15:13:55


Var på Ikano med Jennifer som sagt men det blev däremot inget gym. Kände mig lite tjock i halsen och tänkte att det var bäst att inte anstränga mig för mycket då. Det gick rätt snabbt på ikano eftersom Jennifer bara skulle lämna CV.

Nu blir det även att gå promenad i det fina vår vädret.


Lördag

Publicerat: 2010-03-20 Tid: 10:49:02


Äntligen, det är sol ute och 9 plusgrader. Vad härligt! Sitter i alla fall nu och äter frukost och funderar på om jag verkligen ska gymma idag eller om jag ska gå promenad i det fina vädret. Kanske kan göra både och? Känner dock att jag måste utnyttja mitt gymkort så blir nog det i alla fall.

Pratade precis med Jennifer på msn och det blir att följa med henne till ikano och sedan gymma efter det. Känns bra att jag har bestämt mig nu! Så det blir att göra iordning mig ganska snart och sedan åka. Goodie!



Touch of your hand

Publicerat: 2010-03-19 Tid: 23:27:39



Well, baby they're tumbling down

Publicerat: 2010-03-19 Tid: 22:29:07


Ibland orkar man inte göra något på fredagar. Man vill helst bara vara hemma och ta det lugnt se en film och äta god mat. Idag var en sådan dag. Slutade vid 14.55 och fick då skjuts av pappa hem. Satt vid datorn ett tag och tittade runt och sedan lagade jag tacos. Jennifer kom och höll mig sällskap då jag åt. Hade fått hem filmen "New Moon" som jag beställt från CDON.COM. Därmed så såg jag och Jennifer på den. Längtar tills eclipse kommer i juni men mest va allt längtar jag till den fjärde filmen. Har själv inte läst böckerna men har vänner som har och därför har jag lite koll på vad som kommer att hända. It's gonna be awesome!

Anyway imorgon är det lördag som kommer bestå av gym och fest för och hos Natalie på kvällen. Ska ha på mig min nya klänning.


I can see your halo

Publicerat: 2010-03-19 Tid: 17:20:30


En familj på 10 bröder och systrar som sjunger fina låtar.


Fredag

Publicerat: 2010-03-19 Tid: 12:23:52


Då var det äntligen fredag och veckan börjar gå mot sitt slut. Har fått mycket gjort skolan i veckan så det känns väldigt bra. Sitter i alla fall just nu i datasalen som vanligt. Bredvid mig sitter Olivia och en bit bort sitter Emma. Var just i matsalen och åt mat...

Ikväll har jag faktiskt inte planerat att vara med någon. Får hem New Moon idag som jag beställt från CDON.COM så blir troligtvis att se på den. Har också bestämt att jag ska äta tacos ikväll! En samanfattning tyder på att det blir en ensam hemmakväll. Det är ju också skönt i och för sig eftersom det blir party hos Natta imorgon.



Eclipse Trailern


Saray

Publicerat: 2010-03-18 Tid: 17:38:36


Beställde efter 3 par örhängen igår förresten från Saray.se



Broken Heels

Publicerat: 2010-03-18 Tid: 17:30:42


Hemma nu och har precis ätit god mat tillsammans med mamma. Idag efter skolan gick jag och Emma på stan. Hittade en klänning som jag ska ha på lördag. Var på rean och det tycker vi ju om! I alla fall så ska jag vara hemma i ett par timmar till sedan ska jag på dansen. Den börjar klockan åtta så ska åka cirka halv hemifrån. Är väldigt sugen på att dansa idag faktiskt och älskar låten vi dansar till. Honorebel feat. Pitbull & Jump Smokers – Now You See It - Radio Edit (Clean)

Tryck på länken om ni vill höra på den så öppnas Spotify av sig själv (om du nu har Spotify). Borde läsa en bok som vi ska läsa till imorgon, Sofies Värld, men dum som jag är glömde jag boken i skolan. Ja ja hade i alla fall läst rätt mycket ändå. Så hoppas det går bra i alla fall.

Klänning 199:- från Gina Tricot

Torsdag

Publicerat: 2010-03-18 Tid: 09:22:33


Just nu håller jag på att skriva en uppsats i Svenska B. Skriver om hur olika förhållanden kan påverka oss människor. Det största hotet till att vi påverkas är hur vår barndom är. Har mycket svenska nu eftersom vi har det som morgon period. Alla skriver för fullt på sina uppsatser här i datasalen och jag har faktiskt också kommit ganska långt. Snart två sidor men kände att jag behövde ta en paus från skrivandet och bestämde mig då för att skriva detta inlägg. Idag blir det Flygande Jacob i skolan och det ser jag fram emot. Hoppas dock att det inte är för mycket bananer i eftersom jag inte tycker om det.

 

Slutar ungefär vid två idag och måste gå och köpa busskort och kolla på present till Natalie. Ikväll har jag dans vid åtta till nio. Dansar Streetdance en gång i veckan på folkuniversitetet.


Fotografi

Publicerat: 2010-03-17 Tid: 18:14:50


Bild på Johanna som jag precis redigerade.


Mitt projektarbete

Publicerat: 2010-03-17 Tid: 10:45:37


Deta här är den film med bilder som jag visade på min projektarbets redovisning. Jag hade som projektarbete att lära mig fota och ta bilder. Enjoy.



Krönika

Publicerat: 2010-03-17 Tid: 10:31:34


Har nu svenska B och ska öva på nationella prov genom att skriva en krönika. Dena ska ha rubriken Livslust och ska handla om hur våra liv förändras genom olika förhållanden. Idag ska jag äta lunch med min pappa på TacoBar. Längtar redan, det är så gott om man köper Nacho Deluxe mål med chips, köttfärs, ost, creme fraiche.

Har ingen aning om vad som händer efter skolan idag men det är sådant som märks.

Lägger in en bild på mig och Olivia


Johanna

Publicerat: 2010-03-16 Tid: 19:24:18


Bild på min vän Johanna som jag har tagit

 

(ISO 100, F/1.8, 1/800 sek)


Linköping HC

Publicerat: 2010-03-16 Tid: 19:14:32


Nu är det förresten bestämt att LHC kommer att möta Frölunda i kvartsfinal. Tror dock att de kommer åka ut i kvarten på grund av hur de har spelat de senaste matcherna. Antar att det är alla skador som gör det men jag hejjar i alla fall på mitt älskade hemmalag Linköpings Hockey Club!


Shake for me

Publicerat: 2010-03-16 Tid: 19:03:50


Dagen har för mesta dels bestått av skola. Har äntligen redigerat våran film som vi har gjort på religionen och gud vad bra det blev. Kanske lägger upp den här lite senare jag skrattar ihjäl mig åt mig själv. Håller med att ibland är jag bara för skön alltså.

I alla fall så slutade jag halv fem och ringde då Lisa eftersom vi hade bestämt att åka till net on net. Min mage kurrade något fruktansvärt så föreslog att vi skulle äta innan och som tur var så var Lisa och hungrig. Det blev 1 cheese och 1 hamburgare på McDonalds. Köpte det av min syster som jobbade och som tyvärr ska jobba enda till kl 01 inatt. Tycker synd om henne fast värst är när hon får jobba till 05. I alla fall så tog vi bilen till net on net för att Lisa skulle köpa en kamera. Hittade en bra och sedan köpte jag också ett par överstrykningspennor eftersom någon jävel har snott mina andra. Så nu ska jag märka dem på något vis så att ingen kan ta dem och låstsas som om det är deras.

Åkte sedan hem och nu sitter jag här. Dating in the dark börjar om en timme följt av Desperate Housewives så funderar på att gå och duscha innan dess.


Baby are you down

Publicerat: 2010-03-16 Tid: 09:29:55


Sitter just nu i skolan eller rättare sagt i datasalen. Har Svenska B och ska skriva en platsansökan vilket jag redan har gjort. Kollar just nu runt på platsbanken för att titta om det finns något jobb att söka. Längtar tills lördag då vi ska fira Natalie som fyllde 19 år igår. Det blir god mat och fest hos henne med trevligt sällskap. Ser verkligen fram emot det.

Idag slutar jag som sagt halv fem och har gymnastik som sista lektion. Ska på håltimmen innan gymnastiken redigera vår film som jag och min grupp har spelat in på religion b. Handlar om ett mord och jag spelar en kommisarie och använder peruk och mustasch. Skit snyggt! Nu måste jag fortsätta här.


You don't love me the way I love you

Publicerat: 2010-03-15 Tid: 19:28:23


Skolan idag var rätt okej. Har lärt mig att spela "Love is all around" på både bas, gittar, sång och trummor. Känner mig jätte duktig. Sista lektionen var Samhällskunskap B och vi såg klart på filmen. Den var rätt grotesk i slutet eftersom det hängdes upp en man i bara skinnet. Man såg verkligen allt då krokarna satt i skinnet över bröstet. Nej usch säger jag bara men jag var en utav de få som faktiskt tittade under denna scen då vår lärare varnade innan.

Imorgon är det tisdag vilket betyder att det är skolan mellan 09.30-16.30. Har dessutom håltimme innan sista lektionen som är gymnastik. Kommer dock inte skolka utan vill gå på gymnastiken eftersom det är bra att röra på sig. Har börjat gymma för cirka en månad sen och det har börjat ge resultat när jag tex. köpte jeans häromdagen. Kunde ha två storlekar mindre än vad jag brukar och snacka om att jag blev glad då. Gymmar dock inte bara för att gå ner i vikt och forma kroppen snyggare utan för att det är bra att röra på sig. Det är bättre för insidan också inte bara utsidan. Inte många som tänker på det!

Nu har jag faktiskt tänkt att vara en liten nörd och spela Warcraft 3, notera INTE World Of Warcraft utan det gamla spelet. Wihu.


Skolan

Publicerat: 2010-03-15 Tid: 10:51:30


Sitter nu i datasalen i skolan och meningen är att vi ska skriva en platsansökan. Bredvid mig sitter Emma och Johanna och det är något jävla jobbigt ljud som låter från någon dator. Tror jag blir galen. Kan itne göra så mycket eftersom jag inte hade tänkt skriva ett nytt CV utan tänkte ändra lite på mitt gamla. Tror det kommer bli jättebra då.

Har massa saker att göra i läxväg den här veckan och nästa. Läsa tre olika böcker i Engelska B, Svenska B och religion. Dessutom har vi prov i etik nästa vecka och sedan ska vi lämna in en uppsats och platsansökan på fredag. Stress, stress och stress alltså.

Nej nu måste jag fortsätta "jobba".


Måndag

Publicerat: 2010-03-15 Tid: 09:04:09


Då var det dags för en ny vecka då. Sitter just nu vid köksbordet och dricker upp det sista ur min oboy. Idag börjar jag som sagt 10.10 och slutar kl 16.00. Även fast jag bara har 3 ½ lektion idag (jag kallar mentorstid för en ½) så känns dagen så lång. Kanske just för att det är måndag och man vet att man har en hel vecka framför sig. Nej usch behövs lite mer positiva tankar idag. Solen skiner på för fullt men man blir dock lite småsur när man ser att det är -3 grader. Jag vill ha plusgrader nu, nu, nu.

Sista lektionen idag är i alla fall Samhällskunskap B. Ska se klart en film som heter "The Last King Of Scotland". Handlar om någon läkare som åker ner till Uganda för att jobba. Slutar med att han blir deras presidents privata läkare.

Hoppas på en bra dag och inte så mycket tjaffs och skitsnack. Är så himla trött på allt detta nu. Det är bara att knipa ihop för snart är det studenten.



Trött

Publicerat: 2010-03-14 Tid: 21:44:01


Ja trött är nog bara förnamnet på det jag är. Tog ett varmt bad förut och ansiktsmask och det kändes så otroligt bra. Älskar känslan att man känner sig så fräsch efteråt. Imorgon börjar jag 10.10 så blir att ta bussen hemifrån vid 09.40. Så lite sovmorgon får man allt. Ska ha mina nya jeans imorgon har jag tänkt och jag hoppas de sitter bra och inte töjer sig allt för mycket.

Hjälpte också Emma med sin header förut. Får se om hon lägger upp den och använder den till sin blogg. Längtar tills hennes CD är klar. Kommer lyssna sönder den då älskar hennes röst och låtar. Länkar nog till hennes myspace sedan när den är fixad för jag lovar hennes musik vill man bara inte missa!

Nej nu blir det att läsa Oliver Twist på engelska eftersom man skulle läsa en bok på engelska B så valde jag den. Dels för att jag inte ens sett filmen eller läst boken så tänkte att det var dags nu. Dock är den rätt svårläst eftersom Charles Dickens använder gammeldags och "fin" engelska. Men men det ska nog gå bra i alla fall.


Namnsdag

Publicerat: 2010-03-14 Tid: 18:26:38


Emma skrev just grattis till mig på msn, hade helt glömt bort att jag hade namnsdag idag. Där ser man! Tänkte på det tidigare i veckan men det försvann helt i min hjärna. Vi firar aldrig namnsdagar sådär med presenter som andra gör. Lite synd kanske eller? Skulle dock bli jobbigt att behöva köpa present till någon så fort man har namnsdag. Nae det är nog bra som det är egentligen.

Nej gud vad magen kurrar kan inte mamma komma hem någon gång!? ;)


John blund kom på besök

Publicerat: 2010-03-14 Tid: 18:19:56


Kom hem till mamma vid halv tre någon gång och satte genast igång med att packa upp. Passade då på att städa min garderob eftersom alla kläder låg huller om buller. Känns skönt nu när man har städat och allt är i sin ordning men undrar dock hur länge det håller i sig. Somnade till i min säng vid halv fyra och vaknade två timmar senare. Visst det var skönt att sova men känner mig helt förstörd nu. Därför tycker jag aldrig om att sova en liten stund på dagarna eftersom jag vaknar ännu tröttare sen.

Väntar just nu på att mamma snart ska komma hem och då blir det att äta rostade mackor och flingor med mjölk. Mums, länge sedan jag åt det nu. Blir att se wipeout ikväll klockan 20.00 missa inte det. Hoppas det är mycket folk man känner igen för det roligaste är ju att skratta åt de kända man ej tycker om. Synd att kissies inte var med då skulle jag skrattat ihjäl mig.




Packning

Publicerat: 2010-03-14 Tid: 13:34:46


Har precis packat klart mina väskor och dammsugit i rummet. Ska alldeles strax åka hem till mamma. Var som sagt på ikano med min syster. Köpte ingenting men tänkte köpa ett par snygga tygksor med nitar på eftersom det var 70% rabatt på dem men ändrade mig sen. Åt på mAx innan jag släppte av min syster och åkte hem.

Har ingen aning om vad som händer ikväll bara ta det lugnt och njuta av den sista dagen på helgen för imorgon börjar allvaret igen. Helt okej faktiskt då man har sovmorgon till 10. Great!

Söndag

Publicerat: 2010-03-14 Tid: 10:12:38


Vaknade rätt tidigt idag och gick upp och åt frukost direkt. Min syster smsade att jag skulle ringa henne när jag vaknade vilket jag gjorde. Bestämde att vi skulle till ikano så blir att hämta upp henne vid kvart i elva. Har inget speciellt jag ska kolla på eftersom jag var i Norrköping igår. Har heller inte speciellt mycket pengar så borde inte köpa något men det skulle inte förvåna mig om jag hittar något jag vill ha. Känner att jag borde hålla mer koll på min ekonomi och inte köpa massa skit hela tiden. Jag behöver ju egentligen inget just nu.

Vi får se hur det blir. Ska i alla fall hem till mamma senare idag så måste packa och städa här hos pappa. Jobbigt men det är sånt man måste göra. Vill ha vår nu känner att det finns spår av vår i luften. Snälla kom snart!

Fotografering

Publicerat: 2010-03-13 Tid: 22:27:22


Jag älskar att fotografera och just därför valde jag att ha som projektarbete att göra just detta. Tänkte visa 4 bilder som jag har tagit med min systemkamera av typen Canon EOS 400D. Tryck på bilderna för att se stor storlek!




Dolph Lundgren

Publicerat: 2010-03-13 Tid: 21:59:09


Btw, har ni hört hyllningslåten till Dolph? Om inte så finns den på denna länk:

http://www.rixfm.com/webbradio/frameset.php?type=audio&id=5236


Melodifestivalen

Publicerat: 2010-03-13 Tid: 21:52:53


Jaha då var Melodifestivalen slut för den här gången och endast Eurovision Song Contest återstår där Anna Bergendahl får representera Sverige. Hennes röst är så otroligt unik och balladen är så fin så tror det kommer gå bra för henne. Det var den mest spännande finalen då man inte hade någon alls aning om vem som kunde vinna. Får se sen i maj hur det går för Sverige, jag håller tummarna!


Lördag

Publicerat: 2010-03-13 Tid: 18:45:12


Idag är det lördag vilket innebär helg. Var riktigt skönt att sova länge imorse men blev dock väckt av ambulansen som åkte utanför fönstret. Kunde då inte somna om utan valde att istället gå upp och äta frukost. Åkte sedan till Norrköping med Jennifer. Hittade ett par jeans från Gina Tricot och tre par örhängen från Guldfynd. Örhängena har jag behövd länge då jag tappat dem, det är bara små pluppar typ. Hade dessutom en rabattcheck så betalade endast 5 kr för dem. Det kändes väldigt bra kan jag lova.

Får se om jag nu fortsätter blogga har gjort det tidigare men det liksom rann ut i sanden. We'll see.

RSS 2.0