Gårdagens shopping

Publicerat: 2010-08-30 Tid: 19:38:47




199:- st


Kände att jag behövde ha lite fler tjocktröjor nu till höst/vinter. Så blev dessa två. Man fick köpa 3 för 2 så köpte en tredje till min kära mamma. En likadan som den randiga fast i färgen svart. Sitter just nu i mitt rum och ska alldeles strax städa lite och plocka in lite kläder i garderoben. Imorgon blir det att tillbringa hela dagen i Norrköping. Börjar klockan 10 med kursintroduktion. På kvällen blir det skumpa och teambuilding! Kommer bli en bra vecka det här.

Do, do, do, do

Publicerat: 2010-08-30 Tid: 19:22:29




It takes a fool to remain sane....

If you like it

Publicerat: 2010-08-30 Tid: 16:26:34


Hemma nu efter första skoldagen...

Känns bra och var inte ett dugg nervös innan så det var skönt att slippa. Började med upprop kl 10 följt av Campusvandring. Var klara redan innan 12 så då gick vi och åt lunch. Efter det gick vi runt på stan en stund i norrköping tills vi tröttnade och åkte hem. LiU-korten är slut eftersom de har fastnad i tullen så ett kort får man inte på ett tag. Fick som tur var ett registreringsbevis så att jag kan åka campusbussen till och från skolan. Imorgon blir det att åka den och hoppas på att inte allt för mycket folk gör detsamma.






Saturday night fever

Publicerat: 2010-08-28 Tid: 20:28:45


Sitter just nu och tittar på dansfeber. Väntar på att Johanna ska komma så vi kan gå ut och sätta oss någonstans. Ska bli mysigt och ser fram emot en bra pratstund med henne. Annars idag så har jag varit i Norrköping med min pappa. Kollade efter parkeringsplats eftersom skolan börjar på måndag. Kan inte åka campusbussen förrän jag fått mitt LiU-kort. Åkte sedan till ikano med mamma. Där har jag inhandlat dessa två snygga skjortor från H&M. Blev riktigt nöjd skulle dock köpa cardigans från cubus men ikano hann stänga så det hann jag inte med. Ska göra det imorgon hade jag tänkt. Men nu snart måste jag gå ut och möta Johanna så hörs någon annan dag.


149 :- st

Do you wanna

Publicerat: 2010-08-26 Tid: 19:34:39


Igår jobbade jag till 5 som vanligt. Åkte hem och åt mat och träffade sedan världens bästa Johanna. Vi gick till Steve's och fikade. Satt där och pratade om allt och inget hela kvällen. Skönt att det är någon som tycker samma sak som mig och som förstår. Vi skildes åt runt halv tio och jag gick hem medan Johanna gick till bussen.

Idag regnade det när jag vaknade och har regnat hela dagen. Som tur var kunde jag ta bilen till jobbet så slapp att cykla och bli blöt. Gick till fem kände mig rätt hängig hela dagen men nu på kvällen känns det bra. Trött som vanligt men det är inget ovanligt. Gick till brännpunkt och bokade en klipptid tills imorgon förut. Ska klippa upp håret tänkte jag och såklart topparna. Hatar att ha långt men slitet hår det är så extremt fult. Så imorgon halv sex sitter jag i frisörstolen.

Nu ska jag fortsätta titta på 2 ½ men och bara ta det lugnt för sista jobbdagen väntar.


Jag igår innan jobbet       Fina Johanna på Steve's

Wasn't life supposed to be more than this

Publicerat: 2010-08-23 Tid: 18:52:12


SItter i min säng just nu och ser på NCIS. Funderar på om jag ska se en film eller fortsätta se på TV. Idag jobbade jag till 12, sedan cyklade jag till allergimottagningen och tog pricktest. Gick bra och reagerade mest på timotej och björk, lite på hasselnötter. Nu blir det att knapra på en marabou mintkrokant och fortsätta se på tv.


Fool to remain sane

Publicerat: 2010-08-22 Tid: 22:40:50


Såg The Ark igår. Lite skakig video svårt att stå still när låten är så himla bra!!!


Do what you have to do

Publicerat: 2010-08-22 Tid: 22:26:11


En vecka kvar till mitt nya liv som student på LiU. Är ganska taggad nu då jag läst kursplan och annat. Var lite tveksam till programmet först men tror nu att det är rätt. Redigering av bild och ljud passar mig utmärkt och att man dessutom kan bli radiopratare har jag inget emot. Tror det kommer passa mig väldigt bra eftersom jag är ganska estetisk av mig.

Imorgon blir det jobb till kl 12 och sedan blir det att gå till allergimottagning. Efter det ska jag träffa saknade Anna!



 

Jag igår på Sangria



Lets get it

Publicerat: 2010-08-18 Tid: 21:54:14


Har jobbat mån-ons nu och imorgon är jag ledig! Skönt att slippa gå upp vid halv sju och kunna sova. Älskar att vakna tidigt på morgonen och sen komma på att jag lugnt och fint kan somna om igen. Jobbar igen på fredag och sedan är jobb veckan slut.

Fredag blir det att dra med mig kameran och gå på Rix FM Festivalen. Tänkte kolla hur stark min externa blixt verkligen är tillsammans med ett tele objektiv. Hoppas på att få några bra bilder om man nu lyckas tränga sig fram tillräckligt bland alla små fjortisar som säker kommer stå och skrika efter Eric Saade eller Ola.
På lördag blir det att träffa tjejerna. De flesta av dem i alla fall. Vet inte riktigt vad vi ska göra och var men jag är säker på att det kommer bli extremt trevligt. Något man ser fram emot.

Falling down

Publicerat: 2010-08-15 Tid: 11:15:58


Regnar idag lite till och från. Tråkigt! Dessutom har jag ont i huvudet så tror det är åska på gång också. Idag blir det att packa och sedan åka till pappa. Ska dessutom tvätta lite innan. Igår var jag hemma på kvällen och åt tacos. Såg sedan en film och åt popcorn. Mums!


Hade lite kul igår efter fotandet.

Take it

Publicerat: 2010-08-14 Tid: 16:45:28


Kom hem för en stund sedan.
Var ute och fotade Lisa. Såhär blev resultaten.


Almost like fever

Publicerat: 2010-08-13 Tid: 21:53:34


 

Äntligen fredag! En jobbvecka är slut och nu väntar helgen. Veckan har gått sjukt snabbt men hoppas däremot inte att helgen också gör det. Inte så mycket planerat i helgen än att jag måste tvätta. Idag har jag jobbat till 5 och sedan umgåtts med min syster. Cyklade både till och från henne. Var tveksam över att jag skulle orka hem då jag nästan somnade i hennes soffa men luften ute gjorde mig piggare. På tal om luften, gud vilken äcklig luft det varit idag! Kladdig och fuktig luft som gjort att jag fått ont i huvudet på jobbet. Dock skönt att det kommit lite värme.


Vlog

Publicerat: 2010-08-12 Tid: 20:44:14


Vlog som inte kom upp igår.



Ny design

Publicerat: 2010-08-11 Tid: 10:36:29


Har gjort om bloggen lite nu & såhär blev resultatet.

Klockan 1 börjar jag jobba och innan dess blir det att göra iordning och äta lunch. Solen skiner ute så kanske ska gå en promenad dessutom. Håller fortfarande att längta ihjäl mig efter att min iPhone 4 ska komma på posten.  Snälla säg att den kommer snart!

Nu blir det att ta på mig kläder och gå ut en promenad i solen. Skönt!

Can buy me love

Publicerat: 2010-08-10 Tid: 21:32:58


Har varit och hämtat och betalat min nya cykel idag. Var dessutom duktig och gick 4 km idag till min syster. Nu på kvällen blev jag extremt sugen på att fotografera. Tog kameran, stativet, fjärrutlösaren och reflexskärmen ut i skogen och använde mig själv som modell. Det blåste lite ibland så reflexskärmen ville inte stå kvar där jag ville att den skulle vara. Reslutatet blev i alla fall såhär :



Puppet on a string

Publicerat: 2010-08-09 Tid: 13:32:48


Äntligen skiner solen på himlen igen efter dagar med massa regn. (och precis när jag skrev det så försvann den)

Om cirka en och en halv timme kommer pappa och hämtar upp mig. Då blir det att åka iväg och köpa en ny cykel. Behövs när jag ska cykla till jobbet från stan nästa vecka då bilen är på lackering bla. Ska försöka cykla så mycket som möjligt. Igår cyklade jag till brorsan istället för att åka buss. Nyttigare och bättre för plånboken.

Veckan ser ut som så att på ons-fre jobbar jag. Börjar dock inte förrän 1 på ons så lite sovmorgon blir det allt. Känns bra att inte vara syssel/arbetslös.


When I'm dreaming of you

Publicerat: 2010-08-08 Tid: 13:38:55


Lekte med brorsan iPhone igår medan han tog kort.

Don't bring flowers

Publicerat: 2010-08-08 Tid: 13:26:01


En regnig söndag i augusti....

Gårdagen spenderades med Johanna på Sangria följt en stund på en fest vid abisko där älskade Anna fanns. Mycket trevligt att träffa lilla bubblan eftersom det var ett tag sen nu. Trots att det östa ner var ändå humöret på topp. Dock frös jag nästan ihjäl då vi stod och väntade på våra bussar vid tjugo över tolv. Var hemma runt 1 och somnade direkt.

Sitter just nu på apple.com och dreglar över iPhone 4. Längtar tills den kommer på posten! Oh nej orkar inte vänta mer nu, KOM!!!



Johanna & Jag på Sangria igår.

RSS 2.0