Make Up

Publicerat: 2010-12-31 Tid: 17:15:24




Såhär ser min nyårsminkning ut i år. Blev inte lika rosa som jag hade tänkt mig och som min provsminkning var. Kände nästan på mig att det inte skulle bli lika bra. Anyway....körde med rosa ögonskugga med lite svart sotning. Flytande eye-liner och lösögonfransar, som förövrigt var ett h*lv*t* att få dit. Well, well. Diggar det röda i mitt öga, antar att jag pillade för mycket med ögonfransarna så det blev så eller så ser jag bara ut sådär. Haha.


Never ending

Publicerat: 2010-12-31 Tid: 16:49:17




Sitter just nu hemma hos Johanna. Hon håller på att göra i ordning sig så jag lånade hennes dator för att blogga lite. Ser även lite på Simpsons som visas på TV:n, wonderful. Vid sju ska vi käka lite mat, tror det blir potatisklyftor med något kött och vitlökssmör. Mums på det! Sedan vid nio blir det som sagt att ta bussen in till stan för lite party. Kommer nog bli en bra och rolig kväll och hoppas på att 2011 kommer bli ett mycket bättre år än detta.

Utanför fönstret kan man redan höra fyrverkerier. Sluta tjuvstarta människor! Inte tillåtet! Nää nu ska jag fortsätta se på Simpsons. Ha en underbar kväll!


Let's do this

Publicerat: 2010-12-31 Tid: 11:34:59


Godmorgon, godmorgon!
Äntligen är den efterlängtade dagen här. Har precis städat och gjort i ordning i mitt rum och det ser faktiskt väldigt fräscht ut. Lyssnar på radion i min telefon som sitter i mina bärbara högtalare som jag fick av pappa i julklapp. Superbra högtalare som alla med iPhone eller Ipod borde ha!

Snart blir det att gå och duscha och så. På sängen ligger nu allt som jag ska ha på mig till kvällen. Så det är bara att ta allt därifrån sen och även att jag inte har på mig kläderna så ser det förbannat bra ut. Håller dessutom på att ladda min lilla kompaktkamera som får följa med mig idag. Ska ta mycket bilder som jag sedan kan lägga ut på bloggen och på facebook.


Halsbandet.

Publicerat: 2010-12-30 Tid: 19:59:46


img_0615 (MMS)

Såhär ser halsbandet ut som jag köpte. Även ett par liknande örhängen från Style By Tyra ska jag ha imorgon. Kommer nog bli jättefint till min rosa klänning. Köpte som sagt extra tjocka strumpbyxor till imorgon så man inte fryser. Förhoppningsvis kommer man ändå inte vistas ute så mycket så man slipper frysa. Hade tänkt att göra mitt hår vågigt med en vågtång men ändrade mig till att göra lite lockar istället med babyliss icurl. Älskar verkligen den eftersom man både kan ha den som locktång och plattång! Rekommenderar verkligen den till ni som inte redan har den. Visst det kan vara lite svårt att lära sig tekniken men det tar inte så lågt tid förrän man gör ubersnygga lockar med den. Aka tillbaka till halsbandet. Köpte det för 139 kr på glitter till er som undrar.


Cut me open

Publicerat: 2010-12-30 Tid: 19:21:22



Sitter just nu i mitt rum och sjunger med till låtar på spotify. Händer ganska ofta kan jag erkänna då jag älskar att sjunga och allt därtill. Anyway så har dagen spenderats med mamma på ikano, eller skulle mer säga Glitter. Hittade i alla fall halsbandet jag ville ha och det var supernice. Kanske lägger upp en bild på det senare annars lär ni väll se det på en bild på min nyårsoutfit. Får se om jag får till någon bra bild på mig imorgon innan jag sticker iväg till Johanna. Längtar.....

Beat it

Publicerat: 2010-12-30 Tid: 13:25:00


Har precis fixat i ordning mig lite nu. Ska ta bussen nu vid halv två till Berga Centrum för att gå till mammas jobb och vänta på att hon ska sluta. Då blir det att åka till tornby där jag ska titta om jag hittar det där halsbandet från Glitter. Hoppas det är lika fint i verkligheten som på ett kort jag sett.

Kan inte fatta att det är så kallt ute fastän det är bara -7 grader. Visst att -7 grader inte är varmt men det har liksom varit -20 för ett par veckor sedan och det kändes exakt lika kallt som det är nu. Ibland är vädret lustigt eller så antar jag väll att det är jag som är lustig. Haha vore in omöjligt.

Nää nu ska jag fortsätta sjunga med till spotify och snart promenera till bussen.


Jag just nu


Här är en av tröjorna jag köpte från Nellys rea. Köpte även denna i svart också.

Eighteen years

Publicerat: 2010-12-30 Tid: 12:17:43


Dagen började runt nio då jag blev väckt av massa sms. Åkte iväg till stan och käkade lunch med syrran på Burger King. Gick även en runda på stan för att inhandla strumpbyxor och lösögonfranslim (blev ett långt ord).

Sen i alla fall blev det som planerat en fika med Johanna & Anna på Steve's. Jag åt en bakelse och drack varm choklad och där satt vi till klockan var runt halv sex. Tog bussen hem och åkte sedan till ekholmen för att hämta ut paket som hade kommit från Nelly.com.

Gick sedan över till Jennifer och såg på Bonde Söker Fru och även Provaktörerna där Gina Dirawi var med. Pratade även lite om nyår och allt möjligt mellan himmel och jord. Jennifer är faktiskt den vän som jag har umgåtts med längst. I ungefär 18 år har vi känt varandra och vi har gjort allt möjligt tillsammans. Åkt pulka, lekt med Barbies, pratat killar, badat i vattenspridaren, varit på Gröna Lund, ja you name it!

Gick i alla fall sedan hem med magont runt 10 tiden som som tur var gick över efter en kvart.


Snodde bilden från Jennifers Facebook. Tryck på bilden för att komma till hennes blogg!

A new year

Publicerat: 2010-12-30 Tid: 12:04:33


Yes, i morgon smäller det (bokstavligt talat också)!
Nyåret kommer att spenderas med Johanna. Blir först att umgås hos Johanna där det även blir middag. Runt nio tar vi nog bussen in till stan för att gå på Annas kompis fest. Kommer bli super känner jag på mig och är redan peppad på att göra i ordning mig.

Har köpt lösögonfransar och nya strumpbyxor som skall användas i morgon. Har inte använt lösögonfransar någon gång innan men hoppas på att det kommer se bra ut. Även att det fanns ett litet lim med i förpackningen så köpte jag en tub med lim som jag kan ha med mig i fall att de skulle lossna. Kommer som sagt ha en rosa klänning med en svart bolero/kavaj över. Till det svarta strumpbyxor, chilklackar, silverörhängen och ett silverhalsband (om det finns kvar på glitter). Ska åka och köpa det idag och hoppas det finns kvar eftersom det endast fanns 3 kvar igår.

Vad ska ni göra på nyår?


Bild som jag tog förra nyåret!

Solariebrun

Publicerat: 2010-12-26 Tid: 19:44:57


Haha måste bara älska den här rap-attacken mot Kissie!


Ingen vila på annandagen!

Publicerat: 2010-12-26 Tid: 10:12:54


img_4261 (MMS)

Ingen vila på annandagen! Ska alldeles strax hoppa i bilen för att bege mig till jobbet. Kommer nog vara mycket folk eftersom det är mellandagsrea. Själv hinner man inte gå på den eftersom jag slutar fem och stan stänger fyra. Aja får bli någon annan dag.  Hörde att blogg.se ska fixa en iphone app! Jättebra tycker jag det var verkligen på tiden! Den kommer jag iaf använda mig mycket av. Nej nu blir det att ta på sig ytterkläder och åka till jobbet. Börjar kl 11! Puss!


A happy new year

Publicerat: 2010-12-25 Tid: 16:43:53


Testade om bilden i huvudet av nyårssminkningen gick att överföra till verkligheten. Brukar inte sminka så här ofta eftersom det alltid blir så dåligt. Men har fått lite inspiration från Linda Hallberg och resultatet den här gången blev jag rätt nöjd med. Får hoppas jag får till det lika bra på fredag eller ännu bättre.

Till detta ska jag ha en rosa klänning med en svart liten kavaj/bolera över. Däremot vet jag inte ännu hur ag ska ha håret. Några förslag?


Shay Carl

Publicerat: 2010-12-25 Tid: 13:32:28


Julafton igår var väldigt bra. Fick bland annat två Shaytards/ShayCarl tröjjor. Ni kanske inte vet vilka/vem de/han är? Tryck då på bilden nedan för att komma till hans youtube-kanal.

I smått och gott så är han en man på 30 år som bor i Idaho USA och heter Shay. Med 710 1086 prenumeranter på youtube, lägger han varje dag upp en videoblogg på han själv och sin familj. Det är faktiskt roligt och intressant att se vad han gör om dagarna. Självklart tittat man också på det för att han har en extremt rolig personlighet och för att hans familj är awesome!
Så som sagt tryck på bilden för att se hans videos!!


Grenade

Publicerat: 2010-12-23 Tid: 13:13:22


Dagen före dopparedagen idag då.
Känns ändå inte som att det är julafton imorgon. Är det någon mer än jag som tycker så? Dagen kommer bestå av städning av rummet, uppsättning av gran, eventuellt bakning och ikväll klä granen.

Igår jobbade jag 11.45-19.30 och var skapligt trött i kroppen efteråt. Gick på bio och såg filmen RED som faktiskt var väldigt bra. Bruce Willis spelar huvudrollen i filmen. Riktigt gott med biopopcorn och cola var det i alla fall.

Nu ska jag sätta lite fart här hemma så det är fint till imorgon.

Konstig min jag fick till där!

Bad, bad girl

Publicerat: 2010-12-21 Tid: 18:36:04


Dåligt med uppdatering igår och idag för den delen. Har jobbat både igår och idag, 11-15. I morgon blir det ännu mera jobb då jag jobbar 11.45 till 19.30. Efter jobbet blir det bio för att se filmen RED. Ska bli gott med biopopcorn och cola, mums!

Kvällen kommer spenderas hemma och bara ta det lugnt. Inget Desperate Housewives ikväll på tv i alla fall, lite synd det. Kanske blir att se på någon film som går på tv eller något annat kul.

It's true

Publicerat: 2010-12-19 Tid: 15:48:02


Denna snöiga söndag bjuder på ännu mera jobb. Blir att jobba stängning även idag men eftersom McDonald's stänger kl 22 så jobbar jag endast till 23. Brukar vara mest takeaways på söndagar så brukar bli mycket att packa men det funkar det med.

Körde bilen förut till mamma för att lämna en väska och det var rätt halt på vägarna. Skottarna har inte riktigt hunnit med att skotta på vägarna så det blev en del slirning med bilen. Tycker ändå om att köra bil, brukar sitta och sjunga för mig själv till radion. Mig i ett nötskal.


So different

Publicerat: 2010-12-19 Tid: 12:42:07


Att jobba i fredags gick bra. Var inte så mycket folk som jag trodde det skulle vara. Vi var klara med städningen ungefär 05.15 och jag var hemma ungefär 5 minuter efter. Var rätt avslappnande och mysigt att gå genom stan hem själv. Inte en enda kotte ute och övergångsställena stod och blippade som de alltid gör i väntan på att någon ska trycka.

Var väldigt trött igår och tänkte blogga, tog till och med kortet här under, men sedan glömde jag bort det. Såg på ungefär 3 olika filmer på tv igår. Grinchen, En Lysande Jul och början på Dubbelspel. Den först och sistnämnda har jag sett tidigare.


Jag igår, trött och sliten men glad ändå

Here we go

Publicerat: 2010-12-17 Tid: 19:28:04


Så om 10 min ska jag gå till jobbet. Känns lite lustigt att börja jobba när det är mörk ute. Ska dessutom ringa till min syster då jag går hem för då ska hon gå upp eftersom hon ska öppna imorgon. Lite komiskt. Nää nu måste jag göra iordning mig. Ha en bra fredag kväll!





Can't stop me now

Publicerat: 2010-12-17 Tid: 15:40:00


Idag har jag varit väldigt duktig. Har både städat mitt rum (som var väldigt stökigt) och tvättat. Fixade dessutom lite i min garderob så det ser någorlunda fint ut. Många verkade ha problem med att logga in på blogg.se igår men det märkte inte jag av. Skönt, eftersom det kan vara väldigt frustrerande att inte kunna logga in och blogga då man vill. Träligt som vi östgötar skulle sagt. Hehe

Ikväll börjar jag jobba klockan 20.00 till 05.00. Härligt! Är väll hemma vid 05.30 skulle jag tro och då kommer jag definitivt stänga av ljudet på mobilen så ingen ringer och väcker mig i morgon.

Har dessutom varit duktig och inte ätit godis eller chips på 5 dagar nu. Trodde inte jag skulle klara det eftersom jag älskar choklad. Men klapp på axeln till mig och hoppas på att det fortsätter såhär.

Tog en bild från mitt fönster nyss och märkte sedan i datorn personen som står i fönstret. Hehe hello buddy!
Jag nyss.

The Town

Publicerat: 2010-12-17 Tid: 15:17:54


Igår drog jag och Jennifer en impuls. Smsade henne och frågade om vi skulle hitta på något. 30 minuter senare satt vi inne på bion för att se The Town. Ben Affleck spelade huvudrollen och jag tycker han gjorde det väldigt bra. Rekommenderar denna film.

I kort och gott så handlar den om ett gäng rånare som rånar en bank. Vid rånet ber de en av de anställda på banken att öppna kassavalvet. Denna kvinna tar de sedan med sig i sin flyktbil och släpper henne sedan fri efter ett tag. De blir dock misstänkta på om hon kan ha snappat upp några ledtrådar om vilka de är. Därmed skuggar en av dem henne och lyckas sedan blir kär i henne med trots att han har FBI i hälarna

Se den!


Awesome!

Publicerat: 2010-12-16 Tid: 20:00:00


Jag och pappa hade en lite tidig Julafton idag eftersom han inte är hemma då. Fick en bärbar högtalare som man sätter iPhonen i. Superbra och jätte praktiskt. Väldigt enkel att ta med sig om man vill ha lite musik utomhus på sommaren dessutom. Fick ett litet case också som medföljde i förpackningen och en liten fjärrkontroll som räcker 10 m. Så denna rekommenderar jag absolut. Thank you daddy! ♥



You know

Publicerat: 2010-12-16 Tid: 18:40:49


Dagen har bestått av jobb följt av en tur på ikano med syster. Nu sitter jag här i mitt rum, precis fått lite mat i magen. Ska försöka vara uppe lite längre än vad jag brukar idag eftersom jag jobbar stängning imorgon, alltså 20 till 05. Kommer nog bli bra ändå..


Yummy, hot girl!

Roligt döööh

Publicerat: 2010-12-15 Tid: 21:06:23


Vad tycker du om östgötska?
Haha ibland älskar jag trots allt min dialekt. Jag må vara Östgöte och låter som en bonne men tycker än den är så otroligt rolig. Lyssna bara på denna låten här nedan! Eller se mig prata östgötska i videon nedan istället! Gör var ni vill men jag ber er lyssna på någon av dem och säg vad du tycker om östgötska!

Här är låten!


Här är videon!


Lemon Three

Publicerat: 2010-12-15 Tid: 20:44:34


Jag har ju som sagt kommit in i en period då jag inte ska äta så mycket godis.
Så ikväll då sötsugen kom så tog jag något surt istället. Nämligen en hel citron. Jag kan äta en citron som en clementin och gud vad gott det är. Mina vänner från gymnasiet kan konstatera att jag älskar citroner. Åt alltid det till efterrätt i matsalen. Gott gott gott. Tänkte lite att jag nästan borde vara med i en tävling där man ska äta citron och inte göra en enda min. Det skulle jag lätt vinna på.

Weard? Jo jag vet men jag kanske delar detta med någon läsare.....någon.....snälla?

Mums!

Backing up

Publicerat: 2010-12-15 Tid: 18:06:40


Ni har säkert redan sett denna också men den är ju bara för skön.
Kan inte sluta le när jag ser dessa videos. Kvinnan är ju bara för skön. Låten är väldigt bra dessutom. Här nedan ser ni originalet och låten som har gjorts av intervjun. Enjoy!




Wake up

Publicerat: 2010-12-15 Tid: 10:23:31


Godmorgon!
Frukosten ligger redan i magen och nu ska jag snart ta på mig kläder. Blir att jobba idag 11-16 och efter jobbet blir det att träffa Johanna. Tror det blir en tripp på stan då Johanna var tvungen att inhandla lite julklappar. Var ett tag sen vi sågs och det är alltid lika kul och umgås med henne.

Har gått in i en period då jag inte ska äta onyttigt. Framför allt inte snabbmat,godis, chips eller liknande. Dock måste jag äta någon hamburgare eller något idag på jobbet men jag skippar pommes och läsken. Tur att det finns mjölk....


Did you know

Publicerat: 2010-12-14 Tid: 21:29:13


Som sagt så umgicks jag med Carro idag. Tog lite bilder på henne dessutom. Var ett bra tag sedan jag tog några bilder med min kamera. Kändes rätt bra och bilderna blev väldigt bra trots det var ett tag sen. Tog dessa inne i mitt rum med en extern blixt. Tryck på någon av bilderna för att komma till hennes blogg om ni är nyfikna.



The hobbits

Publicerat: 2010-12-14 Tid: 20:00:06


Seriösa vad betyder det?



Skimmer

Publicerat: 2010-12-14 Tid: 15:47:37


Jag och Carro just nu. Vi har gått en runda på stan och nu är vi hemma hos mig. Ska åka till Ekholmen Centrum om en stund för att jag ska hämta ut ett paket. Men man måste först ha en bild till detta och den har pappa just nu. Carro sitter med sin iPhone i handen och videobloggar. Tryck på bilden för att komma till hennes blogg.

Dreaming people

Publicerat: 2010-12-14 Tid: 12:14:34


Vad skönt det var att kunna sova hur länge som helst idag och veta att man har jullov. Sov till 11.10 då mobilen ringde. Däremot ska jag jobba rätt mycket på lovet men börjar aldrig tidigare än 10.30 så får sovmorgon i alla fall. Slipper också åka in till universitetet i Norrköping också. Så håller mig här i Linköping.

Idag ska jag i alla fall hitta på något med Carro. Vad har vi inte bestämt än eftersom det verkar finnas en idétorka. Något ska vi nog i alla fall lyckas komma på och i samma sekund som jag skrev detta bestämde vi oss för att ta en runda på stan. Borde egentligen också åka till Ekholmen Centrum för att hämta ut ett paket eller närmare bestämt en julklapp.

Nej nu blir det att göra i ordning sig till musik och dansa lite. HAHA men vem kan stå stilla till bra musik anyway?

I morgonrock vid köksbordet

That or this

Publicerat: 2010-12-13 Tid: 20:45:38


Vilken julmust föredrag du? Själv föredrar jag Apotekarnes eftersom jag tycker den smakar bäst. Nygårda kan smaka lite vattnigt ibland. Många tyckte olika i denna fråga och därför vill jag veta vilken ni tycker bäst om!


Call it off

Publicerat: 2010-12-13 Tid: 16:51:27


Var i skolan tills 15.00 och tog campusbussen hem. Nu blir det att gå ner på stan för att titta på luciatåget som ska lussa genom stan.

Körde på en "Big Hair-Day" idag.


Jag & Tammy åkte tåg och hon var lite sömnig




Åka pendeltåg, jag är en loser baby.

Lucia

Publicerat: 2010-12-13 Tid: 11:26:52


Idag är det alltså den 13 december och lucia. Har än så länge inte tittat på tv för att se någon utan ska gå ut på stan i kväll för att det skulle vara något lucia tåg. Innan dess ska jag åka in till Universitetet för att ha handledning kl 14.


Just ja, i natt vid klockan 12 var det någon som smällde fyrverkerier ute här i stan i Linköping. Vad ville denna människa säga med detta nu när det skett en självmordsbombning i Stockholm? Ville han skrämma upp folk ännu mer eller vad var syftet? Förstår mig inte på dumma människor ibland och vad de tänker med. Helt idiotiskt!


Rabarberkräm

Publicerat: 2010-12-12 Tid: 21:03:17


Jag och carro var och fikade på Espresso House och sedan tog vi oss en promenad. Här nedan kan ni se lite av vad som hände och sades under promenaden. För fler videos tryck HÄR!





Carro is in the building

Publicerat: 2010-12-12 Tid: 17:06:58


Har jobbat idag till 16 och efter jobbet mötte jag upp Caroline. Vi ska snart gå ner på stan för att äta lite mat på steve's. Är rätt hungrig så det kommer sitta fint.

Carro och jag! Tryck på namnet för att komma till hennes blogg.

Idol genom åren

Publicerat: 2010-12-10 Tid: 22:49:43


Jay är 2010 års idolvinnare, men kommer ni ihåg de tidigare?
Dessa har vunnit idol genom alla åren.
Ps: Visste ni att det är Tyra Sjöstedt som är med i Markus Fagervalls musikvideo? ;)

Daniel Lindström
2004

Agnes Carlsson
2005

Markus Fagervall
2006

Marie Picasso
2007


Kevin Borg
2008

Erik Grönwall
2009


Jay Smith
2010

What are you waiting for?

Publicerat: 2010-12-10 Tid: 20:44:55


Jay inledde med en rocklåt medan Minnah sjöng en Gwen Stefani låt. Även om jag tycker Jay är bäst så kickar Minnah some bloody ass! Kan ju i alla fall konstatera att det var rätt personer som står i finalen.

Ja som ni märker så ser jag på idol just nu men passade på att skriva lite i pausen. Nu ska i alla fall Jay sjunga tittarnas låt som blev Like a prayer. Gud vad bra den var. Också In the ghetto gjorde han otroligt bra!



Jay VS Minnah

Ja jag rimmar på

Publicerat: 2010-12-10 Tid: 12:12:49


Vaknade runt 10 och blev glatt överraskad när jag såg att min lönespec hade kommit. Gick upp och åt frukost och har sedan pillat lite på min blogg. Dels har jag lagt in högerklicksförbud och en bild i kommentarsrutan. Det är aldrig omöjligt att ta en bild man har lagt upp i bloggen men högerklicksförbudet gör det i alla fall lite svårare.


Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan möta upp syster och äta lunch. Hon börjar jobbet vid 14 så blir att gå hem efter det och tvätta.



Is this real life?

Publicerat: 2010-12-09 Tid: 22:21:49


Många av er har nog redan sett denna otroligt söta video, om inte se den! Och om ni har sett den se den igen för denna tröttnar man aldrig på. Det är David som varit hos tandläkaren och fått lite för mycket lustgas. Hur det kan bli när man fått det ser ni nedan i videon.

Den bästa biten är när han helt plötsligt reser sig lite från sätet och vrålar och sedan helt avslappnat säger "I don't feel tired" eller när han frågar sin pappa "Is this going to be forever?". Inte undra på att han fått över 70 miljoner views.


Uppdatering: Här är även före tandläkaren och "never before seen footage" på david!


Duadido

Publicerat: 2010-12-09 Tid: 15:00:14


Jobb - check √
Mat - check √

Nu blir det att möta upp Tilde för att njuta i 20 min i ett solarium. Efter det en stund på stan med syster för att leta efter stövlar. Blir nog bra det! Inte långt kvar till julafton nu och alla mina julklappar är köpta som sagt. Wihu!


Like the first time

Publicerat: 2010-12-09 Tid: 10:20:54


Har precis fått i mig lite frukost och lyssnar just nu på musik. Om cirka 15 min är det dags att dra sig till jobbet. Jobbar i bara 3 timmar idag så ska, som jag skrev i tidigare inlägg, sola med Tilde efteråt. Ska bli skönt och speciellt eftersom man har en 2 för 1 kupong så det blir extra billigt.

Jag ska börja blogga lite oftare nu, har varit lite dött här på sista tiden. Men med ny design kommer fler inlägg!


Obviously

Publicerat: 2010-12-08 Tid: 22:26:35


Tänkte att det var dags för en ny uppgradering här på bloggen. Därmed har jag gjort om den helt och ja jag gör om den rätt ofta men denna gången blev jag nöjd. Får hoppas att det inte börjar klia i fingrarna något mer så att jag sätter mig vid Photoshop för att göra en ny. Men den chansen är nog rätt liten ändå, i alla fall vad jag hoppas. Man kan bli rätt galen på html-koder, trots min förvåning blev det inget svärande över det idag - vilket är suveränt!

Imorgon jobbar jag 11-14 och sedan blir det att bättra på brännan med Tilde. Får se vad dagen bjuder på för mer skojj.


What's the deal?

Publicerat: 2010-12-04 Tid: 09:00:00


Ja, vad är det egentligen med bloggare..
  • ..som försöker härma kissie - vem vill ens vara som henne?
  • ..som kollar på sig själva då de videobloggar - kolla in i kameran for fuck sake!
  • ..som drar sig i håret när de videobloggar - har du löss eller vadå?
  • ..som står framför en spegel och videobloggar - vill du skryta med din kamera/mobil?
  • ..som står i sitt badrum och filmar - tråkigt! hitta nya ställen!
  • ..som ljuger om att de har mer besökare än vad de har. - tror dom att de kommer få fler om dom ljuger?
  • ..som skriver som en kratta med massa smileys och talspråk hela tiden. - fjortisvarning?
  • ..som redigerar bilderna med sjukt mycket kontrast - fjortisvarning (igen)
  • ..som lägger upp en bild på sig själv och sedan skriver att den är ful - varför i h*lv*te lägger du ens upp den?
  • ..som spammar kommentarsfälten med skit - NEJ jag kommer inte läsa din blogg för att du säger det.
Ibland kan man undra vad en del bloggare tänker med. Varför vill alla vara likadana och göra likadant? Tycker folk ska vara mer som de egentligen är och inte härmas. Gå din egen väg för det är när en blogg är annorlunda som den får mest läsare.


Some kind of wonderful

Publicerat: 2010-12-03 Tid: 23:25:40





Snön är iaf allt bra fin, även om det kräv...

Publicerat: 2010-12-02 Tid: 11:48:08


img_0408 (MMS)

Snön är iaf allt bra fin, även om det krävs kalla temperaturer för den att finnas. Hoppas den ligger kvar på marken till julafton i alla fall. Det är då det känns som en äkta jul! :)


Såg en stjärna falla

Publicerat: 2010-12-02 Tid: 11:40:39


Lite dåligt med uppdatering från min sida men ändå har folk gått in på min blogg i hopp om att jag skrivit. Kul det. Idag blir det stan och lunch med Johanna. Blir att titta runt lite bara eftersom jag typ är klar med alla min julklappar. Det känns rätt skönt att slippa vara ute i sista minuten. Är väldigt nöjd över mina julklappsinköp detta år och hoppas de som får dom också blir nöjda.

Måste som all andra påpeka denna kalla vinter vi fått. Har varit -20 grader här i Linköping de senaste dagarna. Idag ska jag minsann inte frysa utan det blir att sätta på sig rejält med kläder.

Ikväll blir det att gå på tomtenatta i gränden med min syster. Får se om det finns något billigt att köpa annars gäster ju E.M.D & Sean Banan scenen. Kan bli intressant att se. Nu ska jag hoppa in i duschen så jag kan dra in till stan så fort som möjligt.


RSS 2.0