So freaking much

Publicerat: 2010-05-29 Tid: 14:45:42


Varit ledig hela veckan från lektioner i skolan. Har däremot varit i skolan i måndags och igår. Hade svenska seminarium i måndags och igår gick jag på grund av lärarspex. Har fått manuset från Linus och borde läsa på lite. Jag kommer att spela vår dramalärare Marie-Anne. Ska bli kul!

Denna vecka i skolan är den sista med lektioner. Har inte alls många lektioner och dagarna är slappa. På torsdag är jag till och med helt ledig. Tisdag eftermiddag ska spexet spelas upp. Funderar på vad jag ska ha på mig. Kanske en svart peruk? Ja, vi får se vad det blir.

Igår var jag med Emma på kvällen. Var hos en som hette madde där det fanns fullt med trevligt tjejer bla. Carro. Gick till hamnfestivalen där det inte var så roligt. Gick tillsammans med Emma och Jerry till McDonalds och tog en cheese.



Party and party

Publicerat: 2010-05-25 Tid: 10:16:07


Var med och gjorde en dans flashmob i Gränden i lördags. Här är resultatet:


Maybe I've been hard to reach

Publicerat: 2010-05-21 Tid: 22:49:02


Var och såg på Jennifers dansuppvisning idag (Ljunkans dans 3:or). Hon var så duktig då.


Kass kvalité men Jennifer har vit tröja på sig :)


Pump it up

Publicerat: 2010-05-20 Tid: 20:57:45


Inte skrivit på ett par dagar. Har inte orkat, haft för mycket att tänka på. Skolarbete och läst en del i min bok. Vad härligt väder det är ute dock! Varmt som satan och det gillar vi, MYCKET!

Var i alla fall i Söderköping idag på Nyströmska skolan för att få information om linjen Vårdadministratör som jag sökt. Gjorde också ett engelska och svenska ordtest. Får hoppas det gick bra och att jag kommer in. Var sammanlagt 85 sökande och endast 25 platser. Jag var den som var yngst där i alla fall. De flesta andra var i 25-40 års åldern och de flesta hade redan jobb. Får hoppas att de vill ha lite yngre så jag får en chans. I alla fall så gick Svenska ordtestet rätt bra. Påminde om högskoleprovtest då man ser ett ord och gernom tre alternativ välja vilket det betyder. Ett ord var syndrom, datortomografi, intravinös, infanti bla. Kunde de flesta men chansade på resten. Nu är det bara att hålla tummarna och strax innan midsommar får jag veta besked. Engelskan bestodd av läsförståelse, exakt som på nationellatesten. De hade faktiskt snott ett nationellt test. Kunde alla svar på den så kändes bra.

Imorgon är det fredag och blir förmodligen att gå och kolla på Jennifers dansuppvisning. Det är Ljunkans 3:or som har sin sista föreställning. Ska bli kul att se måste dock ta med mig glasögonen så jag ser något överhuvudtaget.



You got the looks

Publicerat: 2010-05-15 Tid: 20:06:10


Herregud vilken fin och varm dag det har varit idag! Gick upp ur sängen vid halv tio och redan då var det 16 grader. Cyklade till mormor och morfar med skinnjacka och blev jättevarm. Man kunde bara ha T-Shirt på sig idag och det uppskattas. Har varit lite rädd att det ska vara kallt på studenten och det vill man ju inte. Är dock fortfarande rädd att det ska regna. Vill verkligen inte ha det som förra årets studenter hade det. Ösregn. Inte kul.
I alla fall så har jag läst väldigt mycket i boken Snabba Cash. Är helt fångad av den eftersom det är så otroligt bra. Ska se filmen när jag har läst färdigt den också. Intressant ska det bli. Ska läsa lite mer i den ikväll för när man väl har börjat, är det svårt att sluta.
Ska nog gå in på tv4play och se på Talang också nu.

I wanna be a billionaire

Publicerat: 2010-05-14 Tid: 13:51:06


Igår var det dags att fira älskade Johanna som fyllde 19 år. Så åkte först till resecentrum för att hämta Olivia och Cornelia. Sedan hem till Johanna där det serverades jätte god mat. Hade det väldigt trevligt med mat, spel och trevligt sällskap. Vid elva drog vi till stan och in på Platå. Dansade lite tills jag och Lisa blev trötta och åkte hem. Det spöregnade så vi blev dygnsura. Over-all var det en väldigt bra kväll med mina tjejer. ♥


Hey Hey

Publicerat: 2010-05-12 Tid: 16:52:18


Bjöd på tårta idag i skolan. Det uppskattades verkligen men folk stod som frågetecken och frågade varför. - För att vi ville göra en god gärning! Svarade vi. I alla fall det var kul och sjukt gott också. Olivia tog kort på tårtorna som vi bakade så kommer nog upp en bild på dem lite senare.

- When I'm dreaming of you..


Jump smokers

Publicerat: 2010-05-12 Tid: 16:42:26


Dansuppvisningen gick btw väldigt bra. Genrepet sög dock och vi hann inte runt på andra sidan scenen då vi skulle. Men den sista uppvisningen var bäst. Det var mycket nervositet i luften när vi satt och väntade på vår tur. Sjukt segt ibland och man blev ganska rastlös. Det var två föreställningar och de var nästan fullsatta på båda. Alltså nästan 500 pers per föreställning var och tittade.

Lisa i väntan

 

 


Håltimme

Publicerat: 2010-05-11 Tid: 14:10:01


Befinner mig just nu i datasalen i skolan. Har nu håltimme fram tills kvart över tre. De andra har svenska seminarium men eftesom jag har mitt vecka 21 så har jag ingen svenska nu. Har sedan brännboll på gymnastiken och det ser jag fram emot! Sedan blir det att åka hem, äta mat och se på ugly betty & desperate housewives. Låter som en bra avslutning på en lång tisdag.

Imorgon förövrigt så ska jag, Johanna, Olivia, & Trine bjuda skolan på tårta. Så det blir att baka det under onsdags förmiddagen. MUMS!

Johanna sitter bredvid mig nu och vi båda har EXTREMT tråkigt. På torsdag ska alla vi tjejer fira henne för hon fyllde år den 3 maj så då blir det party. Hon ska få fina presenter av mig. Hihi scccchhhh....


Everything will be okay

Publicerat: 2010-05-09 Tid: 11:02:19


Städar och packar just nu. Ska alldeles strax göra iordning smink & hår till uppvisningen. Sedan ska jag åka och lämna mina väskor hos mamma. Måste äta lunch och göra iordning matsäck innan jag går till forumteatern kl 14.00. Blir en lång dag där. Halv tre börjar genrepen ska bli grymt kul att se de andra grupperna och deras danser. Ser fram emot. Har redan på mig danskläderna och tack än en gång Johanna för lånet av adidas tröjan. ♥

 

Jag just nu dålig webcambild.




Shake for me

Publicerat: 2010-05-08 Tid: 21:03:31


Åh vad jag längtar tills imorgon. Har stått i mitt vardagsrum och övat på dansen. Hoppas den sitter nu. Början och mitten är solklart men slutet är sådär. Kan ju det men lovar att jag får en blackout imorgon bara för att. Håller i alla fall tummarna på att det kommer gå bra och man inte gör bort sig.

 

Låten vi dansar till, vi har dock en clean version.

 

 


I've been thinking

Publicerat: 2010-05-08 Tid: 17:46:48


Håller på att laga mat. Det blir hemmagjorda klyftpotatisar med pepparbiff. Mums! Ikväll måste jag packa lite och göra iordning och tänka på vad jag ska äta för mat imorgon. Ska ju ha matsäck med mig till dansen. Kommer vara på forumteatern från 14.00- ca 22.00 Så måste ha mat med mig. Kommer bli jätte kul att ha dansuppvisning och också kolla på alla andra grupper.

Hade extremt tråkigt förut och tog kort som jag alltid gör då.




Idol 2010

Publicerat: 2010-05-08 Tid: 10:18:13


Håller tummarna för er Emma & Lisa. Jag vet att det kommer gå bra!

Kön i Stockholm



Let's bring it back

Publicerat: 2010-05-07 Tid: 20:58:51


Äntligen fredag! Var väldigt trött imorse när jag gick upp men det var inget att göra utan bara gå upp. Började dagen med nationella prov i Engelska B. Efter det var det lunch och sedan Religion följt av Svenska B prov i 1900-talets litteratur. Efter skolan gick jag till pappas jobb och åkte och handlade med honom. Sedan har jag umgåtts med min syster och min mamma och ätit mat. Gör inte så mycket just nu sitter mest hemma och tar det lugnt. Lyssnar på musik.

Imorgon när jag vaknar så köar/har Lisa & Emma kommit in i kulturhuset i Stockholm där de ska söka till Idol. Håller tummarna för dem! De måste få vidare och det tror jag faktiskt att de kommer också. Kommer sitta på helspänn vid mobilen för att se hur det går. Lycka till tjejer!  <3


Sweet dream

Publicerat: 2010-05-05 Tid: 19:29:34


Skolan pågick till halv tre idag. Hade hantverk som sista lektion. Gick sedan hem och efter cirka en halvtimme ringde Jennifer så gick på stan med henne. Det var meningen att jag skulle köpa ett par nya tygskor idag men de fanns inte kvar i min storlek. Blev lite ledsen då men köpte i alla fall ett vitt linne som jag skulle. Ska ha det på dansuppvisningen. Så något gick i alla fall enligt planen. Köpte ett par skor som jag ska ha på studenten också. Jätte fina från Vagabond som det var halva priset på. Då blev jag glad igen.

Nu ska jag snart gå och göra popcorn och se på tv. Klockan 9 börjar Grey's Anatomy. Fick nyss höra att min mamma har köpt motorcykel. Hihi kul!

Måste köpa biljetter till Platå på studenten snart. De håller på att ta slut så måste ske snart!


Mina skor, endast 300 kr.

Never be the same

Publicerat: 2010-05-03 Tid: 21:15:46


Jag hade lite tråkigt så tog kort..


Fireflies

Publicerat: 2010-05-03 Tid: 20:30:28


Idag är den ingen vanlig dag för det är Johannas födelsedag HURRA HURRA HURRA! Ja så är det. Johanna fyller 19 år idag. Ska dock inte fira henne förrän om 10 dagar alltså den 13 maj. Då blir det party och presenter till henne.

Idag gick jag i skolan till fyra. Åkte sedan till Hageby i Norrköping med syster för att checka in deras nya köpcentrum. Var extremt stort men hade inte så många fler butiker än här. Fick med mig ett par trosor och 5 par srumpor med mig hem. Allt köpt på rean på H&M. Åkte sedan hem och nu sitter jag här. Har ganska tråkigt och funderar på vad jag kan göra. Lyssnar på musik ni kan ju gissa vilken låt jag lyssnar på, jo Fireflies.

Imorgon är det tisdag vilket innebär lång dag i skolan. Slutar inte förrän halv fem med gymnastik som sista lektion. Är fortfarande lite förkyld så ska ta det lite lugnt. Vill ju vara helt frisk tills dansuppvisningen på söndag.


 

Bild tagen på Nyår.


Take it easy

Publicerat: 2010-05-02 Tid: 15:53:17


Har extremt tråkigt och har precis tagit lite kort. Har sovit i hela 13 timmar i natt så var verkligen utvilad när jag vaknade. Imorgon är det en ny vecka men som bjuder på dansföreställning. Ser fram emot den och glöm inte att komma och titta. Forumteatern 9 maj kl 17.30 eller 19.30. Biljetter finns att köpa på Folkuniversitetet.

Känner att jag måste hitta på något att göra, men vad vet jag inte. Kanske ringer syster som slutar jobbet om 10 min och ser om hon vill göra något. Annars är jag nog fortfarande här hemma och tar det lugnt. Är inte wipeout ikväll? I så fall ska jag nog se på det. Och jag har även planerat att se reprisen av Grey's Anatomy kl 17.35 om jag inte är någon annanstans då.


Ännu ett kort taget med min fina fjärrkontroll till kameran.

 


Move it all around

Publicerat: 2010-05-01 Tid: 11:57:28


Valbord igår och jag Lisa, Natalie och Johanna hade det mysigt i trädgårdsföreningen med grillning. Satt där till ungefär klockan tio och åt god mat och pratade. Blev dock lite kyligt så gick sedan till Sangria. Där var jag extremt trött och höll på att somna. Gick hem vid halv ett någon gång.

Idag ska jag umgås med min bror. Ska se på Avatar som jag inte har sett än och känner mig därmed lite mobbad när alla andra pratar om den.

 

Har köpt en trådlös fjärrkontrol till min systemkamera. Och bilden ovan tog jag med den. Nu kan jag vara lite mer konstnärlig och ta bilder på mig själv då jag inte har någon annan som model. Kul!

RSS 2.0