Summertime

Publicerat: 2010-07-27 Tid: 20:03:26


Här var det dött och ja förlåt men ibland orkar man inte lägga ner tid på att skriva. I alla fall så har jag inte gjort något speciellt utan umgåtts med vänner, varit på Annas land och lite annat. Igår var jag på måndagsklubben och även måndagen innan dess. Grymt kul!



Psssst...efter 23 sekunder på videon kan man se mig och abbe!


Ikväll blir det att gå på Inception. Grymt taggad för det eftersom den sägs vara väldigt bra. Blir popcorn och cola till filmen eftersom det är lite av en tradition. På fredag blir det att träffa några av tjejerna. Dvs Olivia, Emma & Johanna och det ser jag fram emot. Det lutar mot utgång men har inte riktigt kommit överrens om något ännu.

På lördag är det dags för SWEAT! Ska köpa biljetter imorgon hade jag tänkt och det kommer bli roligt! Får se till att uppdatera lite oftare nu.


My head is spinning

Publicerat: 2010-07-06 Tid: 14:58:28


Underbart väder som vanligt. Ska bege mig till pappa lite senare framåt halv fem för att fira honom. Sedan ikväll blir det att sova hos Anna för att sedan imorgon ta bilen neråt Västervik. Ska nämligen till Annas land och stanna där ett par dagar. Ska bli riktigt härligt med massa sol och bad.

I lördags firades som sagt jag och emma hos henne. Var mycket trevligt kan jag säga. Drog hem från henne vid halv ett ungefär tillsammans med Johanna och Natalie. Skönt att det inte blir så mörkt på natten så man slipper åka i mörker. Här kommer ett par bilder från lördagen.


Ya habibi

Publicerat: 2010-07-03 Tid: 12:08:16


Åh herregud vad varmt det är ute. Verkligen skönt att ha riktig sommar. Har jobbat nu i två och en halv vecka men nu har jag semester! Wihu. Ska dock jobba 50 % vecka 31 + 32 så då blir det mer arbete. Till dess blir det att ta det lugnt och bada och sola. Har varit i varamon förra söndagen med Jennifer. Slutade med att jag brände sönder mig. Var knallröd och nu har jag börjat fjälla. Inte kul det!

Idag blir det i alla fall att åka hem till Emma för att fira henne och mig som har fyllt år. Blir god mat och trevligt sällskap. Kanske drar och badar om hettan blir för mycket.

Nästa vecka på onsdag ska jag och Anna dra ner till hennes land. Kommer bli jättekul och längtar verkligen dit.



Jag och Anna i onsdags

RSS 2.0